• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yasta hicbi kizin yasamamasi gereken seyler yasadim

Eger yazimi tamamini okumussan orda ailemin bu olayi bildigini soylemistim ailem olmasa tabikide bende bu parayi bulamam herzaman ailem benim yanimda oldu her konuda

Öyleyse bile 4 aylık bebeğin alınması yasal olarak suçtur diye biliyorum.Ayrıca nickinden bile belli muhtemelen canı sıkılmış,nutellası bitmiş ekşicilerden birisin.Konun inandırıcı değil.

Bu yasta derdin neydi be guzelim .. hep diyorum bu gibi durumlarda olan hep bayanlara oluyor malesef ... Kimse icin hayatini mahvetmeye aileni uzeymeye degmez
pismanliklar keskelerde fayda etmez ..
yazik ...

bunu hangi doktor yapar ya. böyle bir riski 3 kuruşluk para için göze almaz bir doktor. bir ortaya çıksa doktorluk yapamaz bir daha.. elinden alınır

geçenlerde bir uzman iki doç doktor yakalandı ya 4 küsür aylık bebekleri kürtaj yapıyor diye .. burası türkiye birşey olmaz bence .. bu konu fake yada değil bilemem ama bu tür kürtajlar yapılıyor maalesef...

yasadıkların kolay degilmiş gercekten,bence kavgalar her ilişkide olur,bizde öyleyiz 1 seneden sonra hergun kavga ediyoruz ama suan 5.senemizdeyiz,hala kavga ediyoruz,ne kadar tartıssakta birbirimize ait oldugumuzu biliyoruz,sizde bunun farkındaysanız güzel bir gelecek sizin olabilir.inşallah evlenirsiniz

Eğer tüm bunlar gerçekse sadece tek bir şey sormak istiyorum size...
Daha bu yaşta cinselliği dibine kadar yaşayıp ilerde hayattan ne zevk almayı bekliyorsunuz?
:34:
Kürtaj ve o bebeğin vebali konusuna girmiyorum bile!!!

konuyu hayretle okudum bana da fake gibi geldi ama yazmadan geçemicem.
ben 18 yaşındayken hiç böyle şeyler bilmezdim. aklıma bile gelmezdi.
yok sevgili yok ilişki kürtaj... oooo
o yaşlarda tek derdim kalma ihtimalim olan derslerdi
18 yaşımı geçelide 10 sene olmadı
bu gün bu tür şeyler yaşanıyormu ''evet''
hayatta bazı şeyerin normalleştiğini insanlara dizilerin bu tür şeyler aşıladığını düşünüyorum.
filmlerden çıkıp gerçek hayata dönün burda işler böyle yürümüyo
o masum sandığınız aşkınız başınıza çorap oluyo

çok saçma ne o öyle hemen hamile kalmak ancak filmlerde oluyo bir kere yat hemen hamile kal insanlar aylarca yıllarca uğraşıyorda olmuyo ayrıca hiç bir doktor 4 aylık canlanmış bir bebeği kürtaj yapmaz yapamaz bacak kadar boyunla elin oğlu ile yatmayı biliyon annenin babanın yüzünü yere eğmeyi biliyon utanmadan birde marifet yapmış gibi birde mektupla her şeyi anlatıyorsun acıyorum senin gibi kızlara aşk diyorsun sevdik diyorsun tanımadığın adamın koynuna giriyorsun büyük başarı ilk seferde hamile kalıyorsunn hayal dünyanı daha gerçekçi düşüncelerle değiştir

Eger yazimi tamamini okumussan orda ailemin bu olayi bildigini soylemistim ailem olmasa tabikide bende bu parayi bulamam herzaman ailem benim yanimda oldu her konuda

şekerim babanız konuşuyorsunuz diye erkek arkadaşınızı tehtit etmiş , peki siz hamile kalınca erkek arkadaşınızı ne yaptı ilginç...........siz hala görüşüyorsunuz ama ilişki yıpranmış bu ilişkiyi bence ikinci çocuk kurtarır.:emir_bebek:

Son düzenleme:
fake olup olmadığını anlayacak kadar profesyonel değilim ama ben de ''yatmak'' kelimesinden çok rahatsız oldum ve baban konuşmanıza bile bu kadar tepkiliyken seni hamile bırakan o çocuğu nasıl olmuş da kıtır kıtır kesmemiş? hadi onu da geçtim hala görüşmenize nasıl izin veriyor? onu da geçtim bi söz filan taktırsaymış madem ayrılmıyorsunuz. yani öyle seyler yaşamışsın ki şu an bize danıştığın şeyin ''ilişkimiz yıpranıyor mu?'' olmasını garipsedim ben. asla yargılamak istemiyorum bizim de çoluğumuz çocuğumuz olur ne yaşayacağımızı Allah biliyor ama canım sizin ilişkinizde heyecan bitmeyecek de kim de bitecek? 18 yaşında heyecanın kralını yaşamışsınız şimdi normal hayata dönünce sıkılmışsınız monoton gelmeye başlamış. bi hata olmuş zamanı geri alamazsınız sen de farkındasın madem, çok da seviyorsanız işi resmiyete dokmeniz şart olmuş herkesin içinin rahat etmesi için. bi söz nişan yapın, sonra okullara devam edin. yazık psikolojini de etkiliyor çünkü

anlattığın seyleri görmezden gelerek, asıl sorduğun soruya cevaben de; çok fazla içli dışlı olunan ilişkilerin genel sorunudur bu, sürekli beraber olunca saygı azalıyor tahammül zorlaşıyor, o yüzden biraz tahammülsüzlük var sizde biraz ayrı kalabilirsiniz yani ayrıdan kastım daha az görüşmek birbirinizi özlemek için.

sevgiliyken görüşmenize babanız kızıyordu ama hamile kalıp bebeği aldırdıktan sonra görüşmenize bi şey demiyorlardı ?? ilginçç.

Selam kizlar foruma yeni uye oldum buraya uye olmamdaki amac icimi dokmek cunku cevremdeki insanlar bana yeterince acik olmuyo yada beni hicbiri tam olarak anlamiyo.ben 18 yasinda bir kizim.bundan 16 ay once cok sevdigim asik oldugum bi erkek vardi ayni siniftaydik ona asik oldum oda bana beni o kadar cok seviyodu ki butun herkes bize imreniyodu beni cok kiskaniyodu cok sahipleniyodu kuzenimden bile kiskaniyodu kendi arkadaslari dahil erkeklerle konusmami yasaklamisti.hatta bikeresinde benim icin aglamisti bile..ve biz yattik cunku ona asiktim ve oda bana ben onun ilki oldum oda benim ilkim oldu.8.ayimiza girdigimizde hamile oldugumu ogrendim napicagimizi bilemedik ben aldirmak istiyodum cunku baska carem yoktu ama sonra beni dogurmam icin ikna etti ama bu olayi kesinlikle aileme soyleyemezdim cunku babam ve annem benim sevgilim olmasini bu yasta istemiyolardi ve babam bikac kez bizi yakalayip onu tehtit etmisti kizimin pesini birak falan yani soyleyemezdim bana kacalim dedi bende mecbur kabul ettim etraftan borc para aldi bana ev tuttu kacicagimiz zaman ben 4 aylik hamileydim 4 aydir evde bebegimi saklamistim karnimda..ve biz kactik aileme mektup biraktim herseyi aciklayan ve biz o gece kactik kactigimizda geceydi bana tuttugu eve gittik sabaha kadar uyumadim heo agladim durmadan agladim ailem icin. Sonra sabah dayanamadim ailemi aradim annem telefonda agliyordu eve gel kizim diyodu ve biz o sabah eve gittik karakollarda ifade verdim falan sonra oturduk konustuk tabi sevgilim kendi evine gitmisti ben ailemle konusuyodum ve sirf onlar icin aldirdim bebegimi ailem daha fazla utandirmamak icin sevgilime hicbisey sormadan aldirdim hemden bunu duyunca benden ayrildi psikolijim hic iyi degildi ona yalvardim ama beni affetmedi seni cok seviyorum ama yapamam dedi ve ben intahar ettim psikiyatira gittim tedavi oldum beni affetmisti cunku beni cok seviyodu birbirimizden ayrilamiyoduk sonra ailem beni baska okula yazdirdi ondan uzak oliyim diye ama gorusmemizede bisi demediler.ben onu cok seviyodum hala oda beni.neyse su an 16.ayimizdayiz ama son 2 aydir bize birsey oldu her gun 5-6 kere kavga ediyoruz en ufacik sebepleri buyutuyoruz bir anda kiziyoruz herseye birbirimize cok kiziyoruz onu seviyorum hala oda beni seviyo ama o kadar cok kavga ediyoruz ki yipraniyoruz sanki hergecen gun birbirimizden uzaklasiyoruz birbirimizi sevsekte..ama sanki ona asik degilim gibi hissediyorum onu seviyorum hemde cok ondan asla ayrilamam ama sanki iliskimizde ki heyecan bitti.psikolojim daha yeni duzeldi yoksa bu yasadiklarimdan dolayi cok kotuydum ama iyilestim ve simdide bu sorun ortaya cikti nolur yardim edin akil verin noluyo bize neden boyle oluyo iliskimizi kurtarmak icin ne yapmam gerek..

eger dogruysa Allah yardım etsın kardesım .dogruysa kınamıyorum da...senı kırmak ıstemem ama yanı bır erkekle beraber olmak bu kadar kolay mı merak edıyorum hepsını gec anam ılk gece canı acıyan bır ben mıydım yahuu..kızlar da artık korku morku yok masallah..

Oh ıyı olmuş
Sizin gibilere mustehak
Bu yaşta derdine düştüğün işlere bak
Okulunu okuyacagın yerde yok aşkmış yok bebekmiş yok kürtajmış üstüne akıllanmamış yeniden aynı işlere bulaşmışsın
Anana babana yazık

kimseyi böyle yargılamamalısınz herkes hayatnda hatalar yapablr ve bunu yargılamak kmseye dusmez o kızcagız ne kadr acılar cekms ve burda derdini paylasp içini dökmek istemiş üstüne gdlcegne yardm edlmeli sevgsi içnde suclanmamalı eger cok asıksa herseyi göze alıyo olablr

İŞİNİZE GELMEDİGİ İÇİN HİÇ KİMSEYE DÜZGÜN CEVAP VERMEMİŞİNİZ NEDENSE
1 .4 AYLIK BEBEK ALDIRILAMAZ FAKE OLDUGU BURADAN BELLİ 2 HAMİLELİK YAŞADIM 4 AYLIK BEBK DOGUM YAPILARAK ALDIRILIR
2.AİLENİZ NEDEDİ BUNLARI MADEM ÖGRENDİLER
KABULMU ETTİLER 16 AY OLMUŞ MADEM NEDEN EVLİLİK İÇİN Bİ ADIM ATMADINIZ
HALEN SEVGİLİSİNİZ......:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back