• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yasta hicbi kizin yasamamasi gereken seyler yasadim

fake mi değil mi bilmem ama hiçbir doktor 4 aylık bebeği almaz.sınır 10 haftadır bu da 2,5 aya rast gelir..

hangi doktormuş o çok merak ettim,suç işlemiş çünkü.

dur gitme ben sana çozum buldum leydi karde$
ikinci bi çocuk yap bunu dogur ama
belki duzelirsin o zaman :34:

hamile olduğunu öğrediği zaman neden evlenme teklifi etmedı sana? neden ailenden isteme gereği duymadı?

Oh ıyı olmuş
Sizin gibilere mustehak
Bu yaşta derdine düştüğün işlere bak
Okulunu okuyacagın yerde yok aşkmış yok bebekmiş yok kürtajmış üstüne akıllanmamış yeniden aynı işlere bulaşmışsın
Anana babana yazık

Gülme komsuna gelır basına ohh ıyı olmuş diyen bir düşünceyle senın basına cok şey gelır olmadı cocuklarının.

Oh ıyı olmuş
Sizin gibilere mustehak
Bu yaşta derdine düştüğün işlere bak
Okulunu okuyacagın yerde yok aşkmış yok bebekmiş yok kürtajmış üstüne akıllanmamış yeniden aynı işlere bulaşmışsın
Anana babana yazık

konu fakemı degılmı bılmemde ınsan kınadıgı şeyi yaşamadan olmezmıs hatırlatayım dedım:4::4::4::4::4::4::4:

o değil 4 aylık çocuğu nasıl aldılar acaba?
yasal sınır 9 hafta civarı... :ssz:

4 aylık bebegi nasıl aldılar?

Kürtajı yapan doktor da suçlu siz de suçlu durumdasınız...
Ayrıca bebegin babasının onayı olmadan da yapılmaz..

Sevgilinle de bu saatten sonra hiç bir şey düzelmez.
Her şeyi çok çabuk tüketmişsiniz...

ben hala yaştayım biraz genç değil misiniz bu kadar şey yaşamak için?tabirinizle 'yatmak' '4 aylık bebeğe kürtaj' bunları açıklarsan belki bir şeyler deriz biz de.ayrıca neden evlenmeyi düşünmediniz madem böyle bir durum yaşandı evlenebilirdiniz.

4 aylık bebegi nasıl aldılar?

Kürtajı yapan doktor da suçlu siz de suçlu durumdasınız...
Ayrıca bebegin babasının onayı olmadan da yapılmaz..

Sevgilinle de bu saatten sonra hiç bir şey düzelmez.
Her şeyi çok çabuk tüketmişsiniz...

ben de bunu sordum ama cevap yok..4 aylık bebek ve kütaj...hem de babanın haberi olmadan.

canim fake musin bilemem ama bende se digim insanla iliski yasadim ama ardindan isteme vs oldu sozluyum suan evlilik hazirliklari yapiyoruz (rabbim bozmasin) bende cok aci cektim ama aileme acildim ustesinden geldim sozlumun ailesi benim ailem vok destek oldular yadirgamadilar cahillik dediler ama atmadilar bizi okumam icin herseyi yapiyolar mutlaka oku canim hayatini kurtar sevgilinin yazi daha cok genc ne kadar severse sevsin gozu disariya kayicak o suan cok rahat cunku ikinizde resitsiniz cocuk seni birakip baska biriyle olsa sikayet edemezsiniz napman gerektigini biz soyletemeyiz sen uzulme hayatini bicimlendir aileni bi kez daha utandir ! ama busefer eline meslegine alarak ailen ne kadar afdetim desede emin ol ananin babanin yuregi yaniyodur o yuzden sen gel bizi dinle sadece hayatini bicimlendir...

canim fake musin bilemem ama bende se digim insanla iliski yasadim ama ardindan isteme vs oldu sozluyum suan evlilik hazirliklari yapiyoruz (rabbim bozmasin) bende cok aci cektim ama aileme acildim ustesinden geldim sozlumun ailesi benim ailem vok destek oldular yadirgamadilar cahillik dediler ama atmadilar bizi okumam icin herseyi yapiyolar mutlaka oku canim hayatini kurtar sevgilinin yazi daha cok genc ne kadar severse sevsin gozu disariya kayicak o suan cok rahat cunku ikinizde resitsiniz cocuk seni birakip baska biriyle olsa sikayet edemezsiniz napman gerektigini biz soyletemeyiz sen uzulme hayatini bicimlendir aileni bi kez daha utandir ! ama busefer eline meslegine alarak ailen ne kadar afdetim desede emin ol ananin babanin yuregi yaniyodur o yuzden sen gel bizi dinle sadece hayatini bicimlendir...

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim su an zaten okuyorum ve universtede okuyicam mutlaka :)

Back