- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Para her kapiyi aciyo maalesef
bak hiçbir yazdığın silinmiyor burada ve şu yazdığın da suç duyurusu yerine geçiyor..
eğer gerçekse sen,ailen ve bunu yapan o cani doktor ceza alırsınız.
ciddiyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para her kapiyi aciyo maalesef
Bana mantikli cevap veren 2.kisisin sanirim iyi yorumundan dolayi oncelikle tesekkur ediyorum.lise biter bitmez soz yapicaz universte bitincede evlenmeyi dusunuyoruz hemen buraya sadece icimi dokmek icin gelmistim ama ugramadigim hakaret kalmadi pisman oldum acikcasi tesekkur ederim tekrar yorumun icin
Bana mantikli cevap veren 2.kisisin sanirim iyi yorumundan dolayi oncelikle tesekkur ediyorum.lise biter bitmez soz yapicaz universte bitincede evlenmeyi dusunuyoruz hemen buraya sadece icimi dokmek icin gelmistim ama ugramadigim hakaret kalmadi pisman oldum acikcasi tesekkur ederim tekrar yorumun icin
7 yil sonra anca evlenebiliriz biz okul askerlik falan ve birbirimizide cok seviyoruz yarin bulusup iliskimiz hakkinda bi karar vericez sorunlarimizi konusucaz bakalim neler olcak
7 yil sonra anca evlenebiliriz biz okul askerlik falan ve birbirimizide cok seviyoruz yarin bulusup iliskimiz hakkinda bi karar vericez sorunlarimizi konusucaz bakalim neler olcak
Oh ıyı olmuş
Sizin gibilere mustehak
Bu yaşta derdine düştüğün işlere bak
Okulunu okuyacagın yerde yok aşkmış yok bebekmiş yok kürtajmış üstüne akıllanmamış yeniden aynı işlere bulaşmışsın
Anana babana yazık
ne demek canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah sizde mutlu olur evlenirsiniz . ama dikkatli ol en ince detayina kadar konusun
Hayatini kurtar derken sevdigim erkektenmi ayrilayim? Bunumu demek istedin