Eger yazimi tamamini okumussan orda ailemin bu olayi bildigini soylemistim ailem olmasa tabikide bende bu parayi bulamam herzaman ailem benim yanimda oldu her konuda
bu arada alıntılardaki null ne yaa?
bende merak edıyorum bır ıkı yerde daha gördum
bunu hangi doktor yapar ya. böyle bir riski 3 kuruşluk para için göze almaz bir doktor. bir ortaya çıksa doktorluk yapamaz bir daha.. elinden alınır
Eger yazimi tamamini okumussan orda ailemin bu olayi bildigini soylemistim ailem olmasa tabikide bende bu parayi bulamam herzaman ailem benim yanimda oldu her konuda
Selam kizlar foruma yeni uye oldum buraya uye olmamdaki amac icimi dokmek cunku cevremdeki insanlar bana yeterince acik olmuyo yada beni hicbiri tam olarak anlamiyo.ben 18 yasinda bir kizim.bundan 16 ay once cok sevdigim asik oldugum bi erkek vardi ayni siniftaydik ona asik oldum oda bana beni o kadar cok seviyodu ki butun herkes bize imreniyodu beni cok kiskaniyodu cok sahipleniyodu kuzenimden bile kiskaniyodu kendi arkadaslari dahil erkeklerle konusmami yasaklamisti.hatta bikeresinde benim icin aglamisti bile..ve biz yattik cunku ona asiktim ve oda bana ben onun ilki oldum oda benim ilkim oldu.8.ayimiza girdigimizde hamile oldugumu ogrendim napicagimizi bilemedik ben aldirmak istiyodum cunku baska carem yoktu ama sonra beni dogurmam icin ikna etti ama bu olayi kesinlikle aileme soyleyemezdim cunku babam ve annem benim sevgilim olmasini bu yasta istemiyolardi ve babam bikac kez bizi yakalayip onu tehtit etmisti kizimin pesini birak falan yani soyleyemezdim bana kacalim dedi bende mecbur kabul ettim etraftan borc para aldi bana ev tuttu kacicagimiz zaman ben 4 aylik hamileydim 4 aydir evde bebegimi saklamistim karnimda..ve biz kactik aileme mektup biraktim herseyi aciklayan ve biz o gece kactik kactigimizda geceydi bana tuttugu eve gittik sabaha kadar uyumadim heo agladim durmadan agladim ailem icin. Sonra sabah dayanamadim ailemi aradim annem telefonda agliyordu eve gel kizim diyodu ve biz o sabah eve gittik karakollarda ifade verdim falan sonra oturduk konustuk tabi sevgilim kendi evine gitmisti ben ailemle konusuyodum ve sirf onlar icin aldirdim bebegimi ailem daha fazla utandirmamak icin sevgilime hicbisey sormadan aldirdim hemden bunu duyunca benden ayrildi psikolijim hic iyi degildi ona yalvardim ama beni affetmedi seni cok seviyorum ama yapamam dedi ve ben intahar ettim psikiyatira gittim tedavi oldum beni affetmisti cunku beni cok seviyodu birbirimizden ayrilamiyoduk sonra ailem beni baska okula yazdirdi ondan uzak oliyim diye ama gorusmemizede bisi demediler.ben onu cok seviyodum hala oda beni.neyse su an 16.ayimizdayiz ama son 2 aydir bize birsey oldu her gun 5-6 kere kavga ediyoruz en ufacik sebepleri buyutuyoruz bir anda kiziyoruz herseye birbirimize cok kiziyoruz onu seviyorum hala oda beni seviyo ama o kadar cok kavga ediyoruz ki yipraniyoruz sanki hergecen gun birbirimizden uzaklasiyoruz birbirimizi sevsekte..ama sanki ona asik degilim gibi hissediyorum onu seviyorum hemde cok ondan asla ayrilamam ama sanki iliskimizde ki heyecan bitti.psikolojim daha yeni duzeldi yoksa bu yasadiklarimdan dolayi cok kotuydum ama iyilestim ve simdide bu sorun ortaya cikti nolur yardim edin akil verin noluyo bize neden boyle oluyo iliskimizi kurtarmak icin ne yapmam gerek..
Oh ıyı olmuş
Sizin gibilere mustehak
Bu yaşta derdine düştüğün işlere bak
Okulunu okuyacagın yerde yok aşkmış yok bebekmiş yok kürtajmış üstüne akıllanmamış yeniden aynı işlere bulaşmışsın
Anana babana yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?