bu yasta hicbi kizin yasamamasi gereken seyler yasadim

bunu hangi doktor yapar ya. böyle bir riski 3 kuruşluk para için göze almaz bir doktor. bir ortaya çıksa doktorluk yapamaz bir daha.. elinden alınır

peşinden atlı mı kovalıyodu dicem ilk olarak:26: biz de sevdik, aşkından geberdik, ama yaşanması gereken şeyleri zamanında yaşadık neyse bunu geçtim.. sende geç artık bişeyleri.. ve hayatına bak.. o erkek arkadaşın hala hayatındaysa napmak istediğinizi oturun konuşun.. okullar bitsin.. evlencekseniz evlenin, ayrılcaksanız ayrılın.. sana yeterince zarar vermiş zaten. daha fazla zarar vermesine izin verme

canım umarim ayrilik noktasina gelmezsiniz ama en kisa zamanda bi soz nisan felan yapin adi konsun sonunu az cok gorebiliyorum sevgilin hakkinda o yuzden en kusa zamanda soz okul bitsin sonra evlenirsiniz belkide bunlarin hicbiri olmadan sen universitede asik olucaksin kızlıgin o zaman sorun olmucak emin ol olursada diktirirsin sakin bi kez daha hayatindan vazgecme. birde 4 aylık bir bebek alinsa bile sen o masadan sag nasil ciktin ? 3,5 aylik bir bebek bile onaylanmiyo alinmasi cunku anneye zarar. bayanlar kimse oh felanda demesin bir soz vardir gulme komsuna gelir basina diye bunu unutmayin allah korusun basiniza yada cocugunuza ayni durum olur yikilirsiniz ...

Bana mantikli cevap veren 2.kisisin sanirim iyi yorumundan dolayi oncelikle tesekkur ediyorum.lise biter bitmez soz yapicaz universte bitincede evlenmeyi dusunuyoruz hemen buraya sadece icimi dokmek icin gelmistim ama ugramadigim hakaret kalmadi pisman oldum acikcasi tesekkur ederim tekrar yorumun icin

Doktor once beni muayane etti risk yok dedi zaten profesyonel bir doktordu sagligim gayet yerinde cok sukur

canım sana kimse hakaret etmedi, bu konuyu buraya açtıysan her türlü yoruma açık olcaksın.. kimse sana yaptıkların için aferin demez kusura bakma.. dilimin döndüğünce bende yazdım bişeyler bu konuda sana.. inşallah daha kötülerini yaşamazsın.. hakkında hayırlısı..

konuyu yeni okudum ve gerçkten çok üzüldüm ilk olarak cahilllikten başka birşe değil gerçekten Allah yardımcınız olsun.Artık sizin yapacağınız şey birbirnizi gerçkten seviyor iseniz evlenmeniz ama gerçkten mutlu olacağınıza inanıyorsanız evlenin yoksa Allah korusun mutsuz olursanız bu yapacağınız hatalar sizi gerçekten yıpratacaktır en mantıklı çözüm evlenmek gibi duruyor. Erkek arkadaşınla otur konuş güzelce eğer saçma sapan konulardan dolayı kavga ediorsanız oturun konuşun anlaşın.Benimde 7 yıldır bir ilişkim var ama çok şükür böyle hatalar olmadı.Ve sen hatayı erkek arkşına hayatınla iligili çok fazla taviz vermkle yapmışsın.Ama artık olan olmuş yapçak bişey yok sen böyle mutluysan.Umarım sonunuz hayırlı olur...

bu ne biçim yorum yaa ... yorumlara yorum yapmak pek adetim değil ama ... çok vicdanlısınız hakkatten bravo ...

ne demek canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah sizde mutlu olur evlenirsiniz . ama dikkatli ol en ince detayina kadar konusun

Baştan sonra fake!

18 yaşında liseye giden çocuk nerden buluyor kürtaj parasını,hem artık o kadar kolay mıymış kürtaj olmak?!

Ben 22 yaşındayım allah korusun evlenmeden hamile kalsam kürtaj için para bulamam 2 ay boyunca.Kız bir günde para bulmuş güya...peh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…