Hayatımda hiç alkol almadım. Onunda oyle bir insan olduğunu bildiğim için evlendim. O yüzden benim için sarsıcı ve büyük bir olay bu. Sizin için sıradan ve basit olabilir.ne kadarda abartmissin ya
Konunuzu okudum ve sizin tarafınızdan bakınca güveniniz kırılmış, diğer taraftan bakınca karsı taraf için bekarken yaptığı normal seyler, bu kadar problem ettiğinizi görünce de iş yalan söylemeye gidiyor.(haklı bir durum değil elbette) Ama size yalan söylemesini istemiyorsanız bunları biraz daha normal karsılayın derim. Tabiki yapmasını istemediği seyleri söyleyip orta yol bulursunuz ama böle güvensiz Bi ortamda esiniz biraz nefes almak için yine yalan söyleyecektir diye düşünüyorum.Hayatımda hiç alkol almadım. Onunda oyle bir insan olduğunu bildiğim için evlendim. O yüzden benim için sarsıcı ve büyük bir olay bu. Sizin için sıradan ve basit olabilir.
E neden bunu düşünüp üzülüyorsunuz? Ne var bunda bir club a gitmiş ve eğlenmiş, bu normal bir şey. Hormonlar size normal değil diyor. Hem bu üzüntüden bebekte etkileniyor boş yere kendinizi ve onu üzmeyin.
kadın doğum hastanelerinde gebe okulları olan yerler var.Gebelerin doğuma hazırlanmaları,doğum ve sonrasını içine alan kapsamlı bir eğitim programı yapılıyor.Nefes egzersizleri,mutluluk hormonunun salgılanmasını,doğumu kolaylaştırıcı,kaygı ve stresi doğru yönetebilmeyi sağlayacak teknikler öğretiliyor bu eğitimlerde ve tamamen ücretsiz.Araştırıp sizin de katılmanızı öneririm. Her açıdan çok faydasını göreceğinizi söyleyebilirim.Evet kesinlikle.. Dediğim gibi evden çıkasım gelmiyor. Akşam geldiğinde de büyük ihtimal ona saracağım
Teşekkür ederim.. Dediklerinizi uygulamaya çalışıcamKonunuzu okudum ve sizin tarafınızdan bakınca güveniniz kırılmış, diğer taraftan bakınca karsı taraf için bekarken yaptığı normal seyler, bu kadar problem ettiğinizi görünce de iş yalan söylemeye gidiyor.(haklı bir durum değil elbette) Ama size yalan söylemesini istemiyorsanız bunları biraz daha normal karsılayın derim. Tabiki yapmasını istemediği seyleri söyleyip orta yol bulursunuz ama böle güvensiz Bi ortamda esiniz biraz nefes almak için yine yalan söyleyecektir diye düşünüyorum.
Olabilir gerçektn guzel olur hatta.. Bilginiz için çok teşekkürler.. Doğum korkumada olumlu yönde etkisi olur umarım..kadın doğum hastanelerinde gebe okulları olan yerler var.Gebelerin doğuma hazırlanmaları,doğum ve sonrasını içine alan kapsamlı bir eğitim programı yapılıyor.Nefes egzersizleri,mutluluk hormonunun salgılanmasını,doğumu kolaylaştırıcı,kaygı ve stresi doğru yönetebilmeyi sağlayacak teknikler öğretiliyor bu eğitimlerde ve tamamen ücretsiz.Araştırıp sizin de katılmanızı öneririm. Her açıdan çok faydasını göreceğinizi söyleyebilirim.
ee o zaman sorun ne? herkes alkol alabilir bu bir problem değil alkolik olmadığı sürece.e geçmişte hızlı yaşadım diye saklamamış da ayrıca söylemese bile sizden önce olmuş bitmiş.siz bence öncesini bilemem ama artık hamileliğin verdiği sıkıntıyla takıcak yer alıyorsunuz ve napıyorsanız kendi kendinize yapıyorsunuz.Hayır ben yoktum hayatında.
Hayatımda hiç alkol almadım. Onunda oyle bir insan olduğunu bildiğim için evlendim. O yüzden benim için sarsıcı ve büyük bir olay bu. Sizin için sıradan ve basit olabilir.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Ben katılmıştım gebe eğitimine, güzeldi fakat yine de bu hislerime engel olamadım. Neyseki atlattım o günleri.kadın doğum hastanelerinde gebe okulları olan yerler var.Gebelerin doğuma hazırlanmaları,doğum ve sonrasını içine alan kapsamlı bir eğitim programı yapılıyor.Nefes egzersizleri,mutluluk hormonunun salgılanmasını,doğumu kolaylaştırıcı,kaygı ve stresi doğru yönetebilmeyi sağlayacak teknikler öğretiliyor bu eğitimlerde ve tamamen ücretsiz.Araştırıp sizin de katılmanızı öneririm. Her açıdan çok faydasını göreceğinizi söyleyebilirim.
E iyi de ablacım ne var ki bunda? Hızlı yaşadım demiş zaten adam bundan azı hızlı yaşamaya dahil olmuyor ki.Telefonunda kuzeni ve bir kadınla club tarzı bi yerde resimlerini gordum. Kadın anlarsınız ortam kadını.. Onlerinde de viskileri.. Resmi gördüğüm an beynmden vurulmuşa döndüm. Başka alkollü resimlerini de gördüm. Bekarken hızlı yaşadım demişti ama bu kadarını hiç beklemiyordum. Ne ona ne kendime yakıştırıp yediremiyorum.. Ve o resim, o kadın, o ortam asla gozumun onunden gitmiyor. Gece gündüz uykuda uyanıkken surekli aklımda..
Adam sen hayatında yokken istediğini yapar bunu niye dert ettin ki ? Eğlenmek istemiş eğlenmiş çok takıntılı gördüm seni .Hayır ben yoktum hayatında.