bu yaşadıklarım normal mi ?

Hayatımda hiç alkol almadım. Onunda oyle bir insan olduğunu bildiğim için evlendim. O yüzden benim için sarsıcı ve büyük bir olay bu. Sizin için sıradan ve basit olabilir.
Konunuzu okudum ve sizin tarafınızdan bakınca güveniniz kırılmış, diğer taraftan bakınca karsı taraf için bekarken yaptığı normal seyler, bu kadar problem ettiğinizi görünce de iş yalan söylemeye gidiyor.(haklı bir durum değil elbette) Ama size yalan söylemesini istemiyorsanız bunları biraz daha normal karsılayın derim. Tabiki yapmasını istemediği seyleri söyleyip orta yol bulursunuz ama böle güvensiz Bi ortamda esiniz biraz nefes almak için yine yalan söyleyecektir diye düşünüyorum.

Evet kesinlikle.. Dediğim gibi evden çıkasım gelmiyor. Akşam geldiğinde de büyük ihtimal ona saracağım
kadın doğum hastanelerinde gebe okulları olan yerler var.Gebelerin doğuma hazırlanmaları,doğum ve sonrasını içine alan kapsamlı bir eğitim programı yapılıyor.Nefes egzersizleri,mutluluk hormonunun salgılanmasını,doğumu kolaylaştırıcı,kaygı ve stresi doğru yönetebilmeyi sağlayacak teknikler öğretiliyor bu eğitimlerde ve tamamen ücretsiz.Araştırıp sizin de katılmanızı öneririm. Her açıdan çok faydasını göreceğinizi söyleyebilirim.

Teşekkür ederim.. Dediklerinizi uygulamaya çalışıcam

Olabilir gerçektn guzel olur hatta.. Bilginiz için çok teşekkürler.. Doğum korkumada olumlu yönde etkisi olur umarım..

Hayır ben yoktum hayatında.
ee o zaman sorun ne? herkes alkol alabilir bu bir problem değil alkolik olmadığı sürece.e geçmişte hızlı yaşadım diye saklamamış da ayrıca söylemese bile sizden önce olmuş bitmiş.siz bence öncesini bilemem ama artık hamileliğin verdiği sıkıntıyla takıcak yer alıyorsunuz ve napıyorsanız kendi kendinize yapıyorsunuz.

Yasdiklarin norma ama Hamilelikten değil esin yüzünden başka konularinizi bilmiyorum ama eşiniz sizi dibe çekiyorsa mutsüz verimsiz bi anne olmaktansa mutlu bi anne olun eşiniz olmasın hayatinizda

Hayatımda hiç alkol almadım. Onunda oyle bir insan olduğunu bildiğim için evlendim. O yüzden benim için sarsıcı ve büyük bir olay bu. Sizin için sıradan ve basit olabilir.

Bunlar konuşulmadı mı evlilik öncesi? Eğer açık açık söylemediyse haklısınız sarsılmakta. Canınızı sıkmamaya, eşinizi bunaltmamaya çalışın. Ne güzel sevmiş, evlenmişsiniz ve bebeğiniz aranıza katılacak yakında. Güzel olan şeylere odaklanın lütfen. Beyin neyi tekrar ederseniz oraya gider. Kötü düşünürseniz takıntılı olursunuz, iyi yönlere odaklanirsaniz rahatlayacaksınız.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Ben katılmıştım gebe eğitimine, güzeldi fakat yine de bu hislerime engel olamadım. Neyseki atlattım o günleri.

E iyi de ablacım ne var ki bunda? Hızlı yaşadım demiş zaten adam bundan azı hızlı yaşamaya dahil olmuyor ki.

Hamilesin ve doğum yaklaştıkca strese girmişsin. Eşin zaten bekarken hata yapmış seninle ilgisi yok bu kadar düşünme. Hamileliğinin tadını çıkar böyle hayat geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…