Telefonunda kuzeni ve bir kadınla club tarzı bi yerde resimlerini gordum. Kadın anlarsınız ortam kadını.. Onlerinde de viskileri.. Resmi gördüğüm an beynmden vurulmuşa döndüm. Başka alkollü resimlerini de gördüm. Bekarken hızlı yaşadım demişti ama bu kadarını hiç beklemiyordum. Ne ona ne kendime yakıştırıp yediremiyorum.. Ve o resim, o kadın, o ortam asla gozumun onunden gitmiyor. Gece gündüz uykuda uyanıkken surekli aklımda..eşinizin ne gibi bir hatasını öğrendiniz k bekarken olan? hala kafaya takacak kadar?
Telefonunda kuzeni ve bir kadınla club tarzı bi yerde resimlerini gordum. Kadın anlarsınız ortam kadını.. Onlerinde de viskileri.. Resmi gördüğüm an beynmden vurulmuşa döndüm. Başka alkollü resimlerini de gördüm. Bekarken hızlı yaşadım demişti ama bu kadarını hiç beklemiyordum. Ne ona ne kendime yakıştırıp yediremiyorum.. Ve o resim, o kadın, o ortam asla gozumun onunden gitmiyor. Gece gündüz uykuda uyanıkken surekli aklımda..
Hayır ben yoktum hayatında.Sizinle birlikteyken mi yani onu anlamadım şu an ?
Telefonunda kuzeni ve bir kadınla club tarzı bi yerde resimlerini gordum. Kadın anlarsınız ortam kadını.. Onlerinde de viskileri.. Resmi gördüğüm an beynmden vurulmuşa döndüm. Başka alkollü resimlerini de gördüm. Bekarken hızlı yaşadım demişti ama bu kadarını hiç beklemiyordum. Ne ona ne kendime yakıştırıp yediremiyorum.. Ve o resim, o kadın, o ortam asla gozumun onunden gitmiyor. Gece gündüz uykuda uyanıkken surekli aklımda..
Hayır ben yoktum hayatında.
AhhŞu an 34. haftadayım ve iki hafta önce tam olarak anlattığınız gibiydim. Eşim a dese ağlıyordum. Hayat enerjim çekilmiş gibi hissediyordum ve boş boş amaçsızca yaşadığımı düşünüyordum. Sanırım bu durum tamamen hormonlarla alakalı bir şey. Çok şükür ben atlattım ve şu an sadece heyecanlıyım. Sizde canınızı sıkmayın, eğer ağlamak istiyorsanız ağlayın rahatlayın. Geçmişte olanları geçmişte bırakın boşa düşünüp üzülmeyin ve unutmayın bunlar hep hormonlardan. Inşallah kısa sürede atlatır sadece bebeğinize ve kendinize konsantre olursunuz.
E neden bunu düşünüp üzülüyorsunuz? Ne var bunda bir club a gitmiş ve eğlenmiş, bu normal bir şey. Hormonlar size normal değil diyor. Hem bu üzüntüden bebekte etkileniyor boş yere kendinizi ve onu üzmeyin.Hayır ben yoktum hayatında.
Ben şu an gülüyorum sadece. Çünkü o halime eşim de çok şaşırıyordu. Aklınıza gelebilecek herşeye ağlıyordum iki çift laf edemiyorduk. Evde buz gibi bir hava vardı. Sonra kendi kendine geçti çok şükür. Sizde çok düşünmemeye çalışın gececektir. Bol bol duş alın bana çok iyi gelmişti. Bir de hava alın, çıkın yürüyün daha çabuk toparlarsınız. Şu an benim gibi evdeyseniz neye, kime saracağınızı şaşırmış olabilirsinizAhhinşallah dediğiniz gibi olur.. Bende 2 hafta sonra geriye bakıp sadece hormonlardanmış diyebilirim.. Sizin adınıza çok sevindim gerçekten.
Tekrar aynı şeyi yapmasından korkuyorum. Eğlenmiş evet ama bir kadınla eğlenmiş. Kadınla ciddi bir ilişkisi yok biliyorum. Tekrar aynı şeyi yapsa benim nerden haberim olacak. Akşam dışarı çıktığında sanki bana dediği yerden farklı biryere gidiyormuş gibi geliyor. Annene kalmaya gitmiştim bir keresinde. Gece dışarı çıkmış kuzenleriyle, ama benim haberim yok. Telefonundan mesajlarıda silmiş çıktığına dair. Ben sonradan öğrendim ve bana onuda mı oğrendin diyor. Benden saklıyor. Gecenin ikisinde Ortaköyde ne yapılır ki ? Eğlenmekten başka. Ve ben ona sorduğumda akşam üzeri çıktık diyor hala. Bu olaydan sonra annemede kalmya gidemiyorum. Sanki ben orda kalınca arkamdan kotu birşey yapacak gibi geliyor. Bu guvensizliği o oluşturdu bende. Çok kotu Bi his anlatamıyorum belki amaE neden bunu düşünüp üzülüyorsunuz? Ne var bunda bir club a gitmiş ve eğlenmiş, bu normal bir şey. Hormonlar size normal değil diyor. Hem bu üzüntüden bebekte etkileniyor boş yere kendinizi ve onu üzmeyin.
Evet kesinlikle.. Dediğim gibi evden çıkasım gelmiyor. Akşam geldiğinde de büyük ihtimal ona saracağımBen şu an gülüyorum sadece. Çünkü o halime eşim de çok şaşırıyordu. Aklınıza gelebilecek herşeye ağlıyordum iki çift laf edemiyorduk. Evde buz gibi bir hava vardı. Sonra kendi kendine geçti çok şükür. Sizde çok düşünmemeye çalışın gececektir. Bol bol duş alın bana çok iyi gelmişti. Bir de hava alın, çıkın yürüyün daha çabuk toparlarsınız. Şu an benim gibi evdeyseniz neye, kime saracağınızı şaşırmış olabilirsiniz
Yani evet bu yalan olmamış belki kızacaksınız diye sakladı ama keşke söyleseymiş. Güvensizlik oluşturmuş durduk yere. Ama şöyle düşünün sonuçta daha önceki olay siz yokken yaşanmış ve siz varken böyle bir girişimi olmamış. O yüzden çok düşünmeyin ama ipin ucunu da bırakmayın her zaman kontrol altında tutmak iyidir .Tekrar aynı şeyi yapmasından korkuyorum. Eğlenmiş evet ama bir kadınla eğlenmiş. Kadınla ciddi bir ilişkisi yok biliyorum. Tekrar aynı şeyi yapsa benim nerden haberim olacak. Akşam dışarı çıktığında sanki bana dediği yerden farklı biryere gidiyormuş gibi geliyor. Annene kalmaya gitmiştim bir keresinde. Gece dışarı çıkmış kuzenleriyle, ama benim haberim yok. Telefonundan mesajlarıda silmiş çıktığına dair. Ben sonradan öğrendim ve bana onuda mı oğrendin diyor. Benden saklıyor. Gecenin ikisinde Ortaköyde ne yapılır ki ? Eğlenmekten başka. Ve ben ona sorduğumda akşam üzeri çıktık diyor hala. Bu olaydan sonra annemede kalmya gidemiyorum. Sanki ben orda kalınca arkamdan kotu birşey yapacak gibi geliyor. Bu guvensizliği o oluşturdu bende. Çok kotu Bi his anlatamıyorum belki ama
Benim gözümde çok farklı bi insandı. Yani karı kız hayatını yakıştıracağım bi insan değildi. Şimdi arkamdan surekli yapıyor ve benden saklıyor gibi geliyor. Ona çok fazla güveniyordum belkide o yüzden bu kadar sarstı bu olay beniBence bu kadar büyütmeyin o zaman.Sizinle birlikte değilmiş,aldatma durumu falan yok yani.
Düşünce olarak bazı konularda ayrı olabilirsiniz ama bu sizi aldatacağı anlamına gelmiyor.Rahat olun biraz,bebeğinize odaklanın.
Umarım bu donem çabuk geçer yoksa geçmişi yuzunden aramız fazlasıyla açılacak.. Güvensizlikte cabasıYani evet bu yalan olmamış belki kızacaksınız diye sakladı ama keşke söyleseymiş. Güvensizlik oluşturmuş durduk yere. Ama şöyle düşünün sonuçta daha önceki olay siz yokken yaşanmış ve siz varken böyle bir girişimi olmamış. O yüzden çok düşünmeyin ama ipin ucunu da bırakmayın her zaman kontrol altında tutmak iyidir .