Yani evlenince erkek çocuk hala bekar ki gibi evin her şeyine bakamaz bu sefer siz yuva olduğunuzu anlamıyorsunuz. Elbet ilgilenecek ama bir yuvasıda var yeri gelir anne de götürür başka kardeşi de var o da götürebilir.Sonunda bana hak veren birisi. Eleştiriyorum şu an bunları söylediğim için. Gerçekten kızdığım çok şey var. Kendisi de gidip gelebilir onun yaşındakiler hep kendisi gidip geliyor yani uzakta değil ama çocuğu 5 dk bile evde yalnız bırakmıyorlar her yere götürüp getiriyorlar. Bu kadar üstüne düşülmesi normal mi gerçekten
Sizi ya da eşinizi arayıp para verin demedikçe, neye ne kadar harcadıkları sizi alakadar etmez. Evlenmeden önce bile ailenin harcadıklarına bakmışsınız. Düşman başına.Para biriktitmeleri gereken başka konular var. Ne kadar rahat ve lüks para harcadıklarını siz değil ben görüyorum. Burada elbette her detayı yazmıyorum. Biriktitmeleri gerektiği halde bu kadar rahat harcamaları kimin olsa gözüne batar. Çünkü biz harcarız oğlum mecbur para verir kafasındalar. Evlenmeden önce kendilerine harcamaktan bana doğru düzgün bir şey alınmadı bile. Ki ben durumları yok diye bir şeyler istemezken öğreniyorum ki onlar lüks yaşayıp kendilerine altın alıyorlar. Lütfen detay bilmeden konuşmayın. Beni rahatsız eden bu rahatlık
20küsür yaşında diğeri ise ilkokulda. Ben evlenmeden önce durum biraz farklıydı daha farklı biliyorduk ama bir anda paraları kesildi gelir ypk maalesef
Bana nie kızıon bacım git kocana kükre . Eşin bilmiyor mu bunları . Sorununu çözecek tek kişi kocanKız şimdiye kadar eve bakmadı. Eşimin parasını yedi yıllarca. Sadece birkaç aydır bakıyor. Sorun şu ki kendine çeyiz falan da almıyor. Bakın kızdığım şeylerde haksız değilim. Para rastgele bitiyor lüks harcamalarla. Küçük çocuğa kimse iş vermez falan ne alaka ya ne anladınız acaba? Küçük çocuk çok şımartılıyor bu yüzden hem çok pasif hem de dersin yüzüne bile bakmıyor şu an. Ve bu çocuk çok şımartıldığı için hiçbir ortama uyum sağlayamıyor her ortamdan kaçıyor ve bunun gibi bir sürü şey. Sanki kız çocukmuş gibi büyütülüyor. Ama benim eşime hiçbir zaman kimse acımadı. Yapmak zorunda diye düşünülerek evlenmeden önce de hep üstüne gidildi. Bu çocuk büyüyüp gittiği zaman annesine bakma konusunda bir sorunum yok. Ona bir şey demiyorum elbet bakarız. Ama annesi küçük oğlanı çok şımartıyor hep benimle ol benimle yaşa tarzında yaklaşımları var öyle gereğinden fazla bağlı. Çocuk hiçbir ortama giremiyor her ortamda sorun yaşıyor şu an. Ben çocuğa da acıyorum. Şu an tahmin ediyorum ki çocuk ileride çalışmasa derler ki olsun sen evinde otur biz sana bakarız. Bu yaklaşımlar normal değil. Benim eşim her zaman zorluk çekti kimse acımadı
Evlenmeden önce kendilerine harcamaktan bana doğru düzgün bir şey alınmadı bile.
Eeee? İki ayrı cevabın hangisi doğru? İşinize geldiği gibi cevap veriyorsunuz bari yazdıklarınızı kontrol edinEvlenmeden önce durum daha farklıydı ancak
Para biriktitmeleri gereken başka konular var. Ne kadar rahat ve lüks para harcadıklarını siz değil ben görüyorum. Burada elbette her detayı yazmıyorum. Biriktitmeleri gerektiği halde bu kadar rahat harcamaları kimin olsa gözüne batar. Çünkü biz harcarız oğlum mecbur para verir kafasındalar. Evlenmeden önce kendilerine harcamaktan bana doğru düzgün bir şey alınmadı bile. Ki ben durumları yok diye bir şeyler istemezken öğreniyorum ki onlar lüks yaşayıp kendilerine altın alıyorlar. Lütfen detay bilmeden konuşmayın. Beni rahatsız eden bu rahatlık
İmadan anlamıyor ise açık açık konuşun.Arada bunu ima ediyorum maalesef eşim ailesine asla kıyamıyor
Farklı dediğim şeyler çok başka. Ortada başka gelir kaynağı da vardı. Evlendikten sonra o yok oldu o anlamda evlenmeden önce durum farklıydı dedim. Olan parayı da güzelce yemişler bana bir şey yapılmadı doğru düzgün hala söylediklerimin arkasındayımEeee? İki ayrı cevabın hangisi doğru? İşinize geldiği gibi cevap veriyorsunuz bari yazdıklarınızı kontrol edin 
Onu başka bir şekilde söyliyorlar merak etmeyin. Evlenmeden önce harcadıklarını hiç sormadım bakmadım düşünmedim. Sonradan öğrendim duydum her şeyiSizi ya da eşinizi arayıp para verin demedikçe, neye ne kadar harcadıkları sizi alakadar etmez. Evlenmeden önce bile ailenin harcadıklarına bakmışsınız. Düşman başına.
İçten içe sinir olmak mı? Bana daha çok kıskançlıktan kudurmak gibi geldi.Herkese merhabaa. Son zamanlarda psikolojik olarak garip hissediyorum sanırım. Daha önce de bir konu açmıştım eşimin ailesine karşı soğumuş hissediyorum falan diye. Bunu biraz aştım ancak bazı şeyler beni hala rahatsız ediyor. Eşimin babası yok. İki kardeşi var. Birisi yakın zamanda evlenecek. O evlenınce evden maddi olarak eşime ihtiyaç duyacaklar çünkü o evlenince çalışmayacak. Bu da beni rahatsız eden şeylerden birisi. Ne kadar bir açıdan anlasam da insan içten içe rahatsızlık duyuyor. Ve eşim küçük kardeşine karşı aşırı ilgili. Bir yere götürülcekse o götürür kurs olsun okul olsun. Ailesi alışmış bu yüzden kıllarını kıpırdatmıyorlar pek. Tabiki kardeşi ancak haftanın bilmem kaç günü ona göre plan yapmamız gerekiyor ona göre ayarlanmamız gerekiyor. Ve beraberken de fazla ilgili davranıyor. Bir açıdan anlıyorum ama bir açıdan da çok şımartılıyor. Derslerin yüzüne bile bakmıyor her istediği olduğu için. İleride kendi başının çaresine bakabilecek mi merak ediyorum. Yoksa bakımı yine eşime mi kalacak. Çünkü böyle hassas yetişirse hiçbir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Hiçbir zaman zora gelemiyor. Hep tembellik yapıyor. Erkek bu arada. Yani eşim bazen aşırı ilgi gösterdiğinde içten içe sinir oluyorum. Diyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Öyleyse eğer beni yönlendirir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?