Herkese merhabaa. Son zamanlarda psikolojik olarak garip hissediyorum sanırım. Daha önce de bir konu açmıştım eşimin ailesine karşı soğumuş hissediyorum falan diye. Bunu biraz aştım ancak bazı şeyler beni hala rahatsız ediyor. Eşimin babası yok. İki kardeşi var. Birisi yakın zamanda evlenecek. O evlenınce evden maddi olarak eşime ihtiyaç duyacaklar çünkü o evlenince çalışmayacak. Bu da beni rahatsız eden şeylerden birisi. Ne kadar bir açıdan anlasam da insan içten içe rahatsızlık duyuyor. Ve eşim küçük kardeşine karşı aşırı ilgili. Bir yere götürülcekse o götürür kurs olsun okul olsun. Ailesi alışmış bu yüzden kıllarını kıpırdatmıyorlar pek. Tabiki kardeşi ancak haftanın bilmem kaç günü ona göre plan yapmamız gerekiyor ona göre ayarlanmamız gerekiyor. Ve beraberken de fazla ilgili davranıyor. Bir açıdan anlıyorum ama bir açıdan da çok şımartılıyor. Derslerin yüzüne bile bakmıyor her istediği olduğu için. İleride kendi başının çaresine bakabilecek mi merak ediyorum. Yoksa bakımı yine eşime mi kalacak. Çünkü böyle hassas yetişirse hiçbir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Hiçbir zaman zora gelemiyor. Hep tembellik yapıyor. Erkek bu arada. Yani eşim bazen aşırı ilgi gösterdiğinde içten içe sinir oluyorum. Diyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Öyleyse eğer beni yönlendirir misiniz