- 18 Mart 2013
- 3.770
- 12.158
- Konu Sahibi En buyuk kk
Merhaba arkadaşlar, çok detay vermeden konuyu anlatmak istiyorum. İsim gereği bir kamu kuruluşu ile ortak çalışıyoruz. Her gün bizim takımdan biri onlar çağırınca gidiyor. Anlaşmamız gereği öğleden sonra gidiyoruz. Bugün oraya gidecek arkadaşımız normalde öğleden sonra gidecegi için sabah hastane izni aldi. Sabah 11de aradılar ve acil çağırdılar. Öğleden sonra olmaz dediler. Arkadasin yerine kimse olmadığı için apar topar ben gittim. Toplantıdan çıktım ve bir sürü işim yarım kaldı. Sonra beni uzun süre beklettiler. Bekletme sebepleri de durumu baştan yanlış değerlendirmiş olmaları. Sonra işlemi tam yapıyorlardı ki saat 12 oldu. Ve ben orda beklerken bana haber vermeden biraz daha bekleyin diye diye bekletirlerken bir de baktım ki ooo çoktan öğle arasına çıkmışlar. Ben bunu tam olarak netlestirdigimde saat 12 buçuktu. Bir buçuk saatimi yediler.
Bir de sanki saat 12de otomatik olarak sistemleri kapaniyormus ve bu bir doğa olayiymis gibi "aaa öğle arası saati geldi artık öğleden sonraya kaldı " demeleri. Yahu 5 dakika geç çık? 12de yemeğe çıkmasan ölür müsün? Ben sen cagirdin diye toplantıdan çıkmışım gelmişim. Anlamıyorum yani bu insanlar nasıl bu kadar saygısız olabiliyor. Ve bunu diğer arkadaşlarıma da yapıyorlarmış. Gerçekten artık bazi memurların bu öğrenci işlerinde çalışan abla tavırları beni çok bıktırdı. Ses çıkarsam olmaz isim gereği bir şey de diyemem. Müdürüme söyledim o da güldü ne yapsın.
Bir de sanki saat 12de otomatik olarak sistemleri kapaniyormus ve bu bir doğa olayiymis gibi "aaa öğle arası saati geldi artık öğleden sonraya kaldı " demeleri. Yahu 5 dakika geç çık? 12de yemeğe çıkmasan ölür müsün? Ben sen cagirdin diye toplantıdan çıkmışım gelmişim. Anlamıyorum yani bu insanlar nasıl bu kadar saygısız olabiliyor. Ve bunu diğer arkadaşlarıma da yapıyorlarmış. Gerçekten artık bazi memurların bu öğrenci işlerinde çalışan abla tavırları beni çok bıktırdı. Ses çıkarsam olmaz isim gereği bir şey de diyemem. Müdürüme söyledim o da güldü ne yapsın.