Henüz yenisiniz, site kurallarını bilmiyor, hangi bölüme hangi içerikli konular açılıyor bilmiyor olabilirsiniz ama lütfen konu açmadan önce bölümlere bir göz atın, meme estetiği bölümüne bozuk sucuk, diyet listeleri bölümüne regl sorunları açılmaz, bu topiğinizde bdvlik değil.Ev üstüme üstüme geliyor genital sigillerim almış başını gidiyor benim psikolojim yerlerde of
Gittim bana hpv testi dedi oda çıkması uzun surer dedi
Yooo ne gerek var kiNasıl yani çıkması uzun sürer diye yaptırmadınız mı?
Beni cagirmadiniz bak bu sefer cok bozuluyorumHepimiz dışarda kopuyoruz, boğazda kahvaltıya geldik kk kadinlari olarak :)
Herkes evde degılEv üstüme üstüme geliyor genital sigillerim almış başını gidiyor benim psikolojim yerlerde of
Mune ablacim hayir oyle bir yontem onerilmedi bana lazer gibi yakma durumlari yasak çünkü bagisiklik sistemim dusuk oldugu için kanser riski var diye onerilmiyor. Ben ufak tefek olanlari gormezden geliyorum artik. Sagligim için estetik.durumlari goz ardi ediyorum mecburenBizim burası günlük güneşlik, sabah kalktım yürüyüş yaptım kahvaltımı ettim, şimdi de keyif yapıyorum.
Genital siğillere ne yapılır bilemem buna doktorunuz karar verir.
G guldeniz15 ellerinizdeki siğilleri dondurma işlemi tavsiye edildi mi? Kızım 11-12 yaşındayken parmağının iç kısmında tek bir tane siğil çıkmıştı, sağ el işaret parmağının eklem yerinde olduğundan kalem tutarken çok canı acıyordu solüsyon verildi ama işe yaramadı dermatolog dondurma işlemi yaptı siğil kendiliğinden düştü bir daha da çıkmadı.
Siğillerinizin elinden tutup peşlerine takılın bari?Ev üstüme üstüme geliyor genital sigillerim almış başını gidiyor benim psikolojim yerlerde of
Anladım, sizin için sakıncalıysa bir şey diyemem, kızımda bir tane olduğu için dermatolog böyle bir karar almış olabilir.Mune ablacim hayir oyle bir yontem onerilmedi bana lazer gibi yakma durumlari yasak çünkü bagisiklik sistemim dusuk oldugu için kanser riski var diye onerilmiyor. Ben ufak tefek olanlari gormezden geliyorum artik. Sagligim için estetik.durumlari goz ardi ediyorum mecburen
Yani diyet bölümü regl ile bi bağlantı kurdum hemen ‘reglim gecikti sinir katsayım arttı kendimi yemeye verdim buraya geldim’ aha başlık da hazır djdjdjHenüz yenisiniz, site kurallarını bilmiyor, hangi bölüme hangi içerikli konular açılıyor bilmiyor olabilirsiniz ama lütfen konu açmadan önce bölümlere bir göz atın, meme estetiği bölümüne bozuk sucuk, diyet listeleri bölümüne regl sorunları açılmaz, bu topiğinizde bdvlik değil.
Yooo ne gerek var ki
Konuyla başlık arasındaki alakayı anlayamadım.Ev üstüme üstüme geliyor genital sigillerim almış başını gidiyor benim psikolojim yerlerde of
Gittim cildiye yakıyor dediKadın doğuma gitmiş miydiniz ?
Yav sagane bacım istediğim yere acarimHenüz yenisiniz, site kurallarını bilmiyor, hangi bölüme hangi içerikli konular açılıyor bilmiyor olabilirsiniz ama lütfen konu açmadan önce bölümlere bir göz atın, meme estetiği bölümüne bozuk sucuk, diyet listeleri bölümüne regl sorunları açılmaz, bu topiğinizde bdvlik değil.
Gittim cildiye yakıyor dedi
Yav sagane bacım istediğim yere acarim
Ama o yönetici ya o daha iyi bilir haniGittim cildiye yakıyor dedi
Size düzgün bir üslupla yeni olduğunuzu site kurallarını bilmiyor olabileceğinizi, konuları doğru bölümlere açmanız gerektiğini yazdım, pardon benim kabahatim bu sitede üyelere cevap yazarken üsluplara dikkat edilmesi gerektiğini belirtmemişim.Gittim cildiye yakıyor dedi