- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
- Konu Sahibi elam_dilam
-
tabi...ruhla başlar...ruh tamambir aşk vecizi de benden olsun; :)
bedenler dötünü yırtsa, ruhlar buluşmadan(1leşmeden) olmuyor.
seviştiniz mi?
bayıl ama kınama tamam bak allah korusun
Çok sorasım var ama üzmeyeyim seni hatırlatıp ....yok canım pişman olan falan yok.
eşim benden büyüktü.
kız inatla bekledi, ben pes ettim o etmedi.
yaştan daha önemli bir soru :) :)sorunuzu okuyunca biran zip zip geldi aklima :) birisi de cikip her konuda "sevistiniz mi" diye sorup gitse nasil olur acaba :)
Belki bir çoğunuz benden büyük bir çğunuz annem yaşında yada ablasınız. tüm eleştirilerinize saygım var . ne deseniz haklısınız tutup da burda ben aşık oldum öldüm bittim diye kendimi masumlaştırmıyorum bunu anlamıyorsunuz... ben yanlış yaptım büyük yanlış. bitti bitirdim . bir ay oldu şuan da hiç bi sekilde görüşmüyrz . acı çekiyorum evet. benki bu yaşıma onca kötü seyler yaşamama rağmen geldim ayakta durdum . aptal gibi evli adamı sevip acı çekip kendimi bu hale soktum. bu duruma düşürdüm . acım bu . bunun günahına girdim . acım buna . . Hiçbirinize beddua etmiyorum neden beddua edeyim . insan ne yapmam etmem dediyse başına geliyor. ben kendi aptallığıma yanayım yok. . ben sizden alkış tutmanızı beklemiyorum... Herkese de saygım sonsuz. yani sizin istediğiniz gibi burda kötü kötü konusup kendimi aklamaya çalışmıyorum bunu bu şekilde anlamayın yeterli.
aynen öyle.
bu kızların bu ağlak halleri beni çok sinirlendiriyor.
ya da dün tanıdıkları adam için ölüp bitmeleri.
peh..
öyle bi vazgeçilir ki.
anan değil,baban değil,evladın değil.
kim,daha dün tanıdığın bi adam.
öldün mü kaldın mı.
bağlanmışmış.
nasıl bağlandıysan öyle çözeceksin kendini.
Anlatmak çok zor hiç kimseye anlatamadığım için duvarlara baka baka ağlayıp duruyorum.konuyu en baştan anlatayım ki bana yol gösterin bu anlattıklarım bu yılın ocak ayında başladı ...iş yerinde çalışmaya başlayalı bir hafta olmuştu. o hafta sonu da sınavlarımız vardı ve iş yerinde ki biri ile aynı yerde olduğunu konuştuk o beni aldı sınava falan gittik birlikte yemek yedik biraz kendimizden falan bahsettik derken,tip olarak da iyi bi adamdı.Etkilenmedim değil acıkcası .. ailemle çok kötü günler geçiriyodum çocukluktan gelen bi sevgi eksikliğim var biliyorum ve bunu hep arkadaşlarımla dostlarımla gidermeye çalıştım. iki gün sonra sessiz bi yerde konuşmaya gittik yani iş cıkışı beni birakcaktı. ben ona güvenerek bilmiyorum neden yaptım dertlerimi anlattım babamın annemi aldattığını ve babamdan çok dayak yediğimi falan anlıcanız çocukluğum da hatırladığım tek güzel anım yok ben ağlayınca eliyle gözyaşımı sildi. sonra bana bi çocuk resmi gösterdi. bu benim oğlum dedi o an yaşadığım hissi anlatamam yani donup kaldım bisey diyemedim çaktırmadım aa ne güzel massallah falan diye arkadası gibi konuşmaya gülmeye devam ettim bana evliliğinde ki sorunlarından bahsetti kendi durumunun daha acı olduğunu eşiyle mutlu olmadğını eşinin ona nasıl davrandığını flan anlatti yani biz o akşam baya baya dertleşmiş olduk bende ona eşiyle konuşmasını konuşarak bu sorunu aşabileceklerini falan anlattım kendimi üzmemi umutlu olmamı falan diye bana öğüt verdi. güzel bi akşamdı konuştuk ettik ama asla yapmıcam bişeyi yapmış oldum. sonuçta evli bi adam böyle olması çok saçma oldu. sonra aynı iş yerinde olmamız sebebiyle sürkli daha yakın aramız daha iyi olmaya başladı. resmen ona bağlandım bi şekilde yakın olduk sevgiliden eşten daha yakın olduk birbirimize güldük eğlendik ağladık birlikte biz birbirimizden kopamıyoruz biz şeytana uyduk her gece dua ediyorum Allahım beni bu azaptan bu günahtan kurtar diye vicdan azabından ölüyrum ben böyle bişey yapabilcek insan değildim. çok büyük knuştum hemde çok başıma geldi. evli bi adama aşık oldum oda bana aşık ..birbirimize bakıp ağlıyoruz o benim karşımda oturup ağlıyo bi karar aldım bi daha görüşmeyeceğiz dedim iş dışında ben perişan olsamda güçlü durdum ama o gözümün önünde eriyp gitti. şu ara yine eskisi gibiyiz uzaklaşamıyrm şuan çok acı çekiyorum yaşadığım duyguları anlatamıyrum belki beni kötüleyeceksin ama bana yardım edin sorularınız varsa sorun cevaplayayım ben bu vicdan azabıyla bu günahla yaşayamıyorum : ((((
sen ayrıldın mı ayrılmadın mı anlayamadım ben.Belki bir çoğunuz benden büyük bir çğunuz annem yaşında yada ablasınız. tüm eleştirilerinize saygım var . ne deseniz haklısınız tutup da burda ben aşık oldum öldüm bittim diye kendimi masumlaştırmıyorum bunu anlamıyorsunuz... ben yanlış yaptım büyük yanlış. bitti bitirdim . bir ay oldu şuan da hiç bi sekilde görüşmüyrz . acı çekiyorum evet. benki bu yaşıma onca kötü seyler yaşamama rağmen geldim ayakta durdum . aptal gibi evli adamı sevip acı çekip kendimi bu hale soktum. bu duruma düşürdüm . acım bu . bunun günahına girdim . acım buna . . Hiçbirinize beddua etmiyorum neden beddua edeyim . insan ne yapmam etmem dediyse başına geliyor. ben kendi aptallığıma yanayım yok. . ben sizden alkış tutmanızı beklemiyorum... Herkese de saygım sonsuz. yani sizin istediğiniz gibi burda kötü kötü konusup kendimi aklamaya çalışmıyorum bunu bu şekilde anlamayın yeterli.
Bitirdiysenm sorun yok İnan devamında daha çok üzülürdün şuan ki üzüntün geçici Allah karısına yardım etsin belki fark etmiştir o da, ya lütfen söyle boşanmama sebebi neymiş sordum sordum cevap vermedinBelki bir çoğunuz benden büyük bir çğunuz annem yaşında yada ablasınız. tüm eleştirilerinize saygım var . ne deseniz haklısınız tutup da burda ben aşık oldum öldüm bittim diye kendimi masumlaştırmıyorum bunu anlamıyorsunuz... ben yanlış yaptım büyük yanlış. bitti bitirdim . bir ay oldu şuan da hiç bi sekilde görüşmüyrz . acı çekiyorum evet. benki bu yaşıma onca kötü seyler yaşamama rağmen geldim ayakta durdum . aptal gibi evli adamı sevip acı çekip kendimi bu hale soktum. bu duruma düşürdüm . acım bu . bunun günahına girdim . acım buna . . Hiçbirinize beddua etmiyorum neden beddua edeyim . insan ne yapmam etmem dediyse başına geliyor. ben kendi aptallığıma yanayım yok. . ben sizden alkış tutmanızı beklemiyorum... Herkese de saygım sonsuz. yani sizin istediğiniz gibi burda kötü kötü konusup kendimi aklamaya çalışmıyorum bunu bu şekilde anlamayın yeterli.
Var var...Elin herifi evde karısıyla mutsuz,cebinde oğlunun resmi ile dolaşıyor,sonra gel beni evliyim deyip oğlunun resmini göster.
Sonrada karşılıklı salya sümük ağla..
Memlekette bekar erkek kıtlığımı var..
uyardınmı hemen yapıştırıyorlar kınamayın diye.Evet yanlış yaptığının farkında olduğunu söyleyip yanlıştan geri dönmemek. Bence vicdanen rahatsız değil burada öyle yansıtıyor rahatsız olsa sürdürmezdi bile bile. Kınamayın diyor, taçlandıralım mı? Ayrıca kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz lafı da bana göre bu tür konular için değil. Allah akıl fikir vermiş herkese ben şimdi bu arkadaşı kınadım diye başıma mı gelecek benim de böyle bir olay. Gençkende sıcak bakmıyordum bu tür olaylara, 36 yaşındayım hala sıcak bakmıyorum. Ama başıma da gelmedi çok şükür.
Çok sorasım var ama üzmeyeyim seni hatırlatıp ....
İşte çok olgunca bir soruPeki annen bu durumunu bilmiyor diye düşünüyorum..
Hiç mi fark etmiyor seni,çok merak ettim..
Var var...
O az gelir benim eşimi de alsın bonus olarak.
yaaaa tepkisiz kalamıyorum, ne istiyorsunuz bizden?
İçimden saydırıyorum bunu bil ama buraya yazamadım sen anla...
uyardınmı hemen yapıştırıyorlar kınamayın diye.
e yavrucum kınamıyoruz zaten.
aklını başına topla diye dört bi koldan uyarmaya çalışıyoruz.
istese bal gibi döner ama kafa net değil ki.
kafada romantik film müziği çalıyor hala.
İşte çok olgunca bir soru
Annelik böyle bişi işte.,
Aslında bende anneyim neden bunu sormak aklıma gelmedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?