- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi elam_dilam
-
Hangi anne kızına böyle birşeyi yakıştırır ki? Allah korusun evlatlarımızıAme bir yerde mutlaka açık verir,nereye kadar saklayabilir ki böyle birşeyi,hadi anlatmadı diyelim ama hal ve hareketle belli eder bana göre..
Benim etrafımda hiç yok desem böyle tipler.
Ame bir yerde mutlaka açık verir,nereye kadar saklayabilir ki böyle birşeyi,hadi anlatmadı diyelim ama hal ve hareketle belli eder bana göre..
Benim etrafımda hiç yok desem böyle tipler.
Tememm anneee..Yeme tırnaklarını sakın
Kankaaa benimde midem bulandıııArmut agacin dibine düsermis... Oturup babanizla dertlesin... Midemi bulandiriyor sizin gibi insanlar... Yok kopamiyoruz, yok asigiz.., madem esiyle sorunlari var bosansin! Madem sözde vicdan azabi cekiyorsunuz, isten ayrilin, sehir degistirin! Hepsi laf, hayatinizdan memnunsunuz... Allah o cocugun ahini cikartir sizden insallah...
Biraz evvel yazdım zaten,anlamamasına imkan yok,ama burada anneme durumu anlattım yada anlatmadım diye birşey yazmamış.
Tahminim söylemedi,sadece iş yerinde sıkıntım var demiştir..
Benzin yine iyi ben daha beterini yapardım...
Allahım ne güldüm yazınaYa çok komikben bi erkekle karsilikli bakışıp aglasam 5 dakika sonra gülerim salak miyiz biz diye. Böyle oturdunuz karşılıklı agliyosunuz burnunuz akıyor arada onu cekiyorsunuz ,peceteyle burnunuzu silerken burnunuz uzuyor filan hahahahahahhahaha napiyonuz siz ya ?
:* bebis sağlıkla dogunca onu benim yerime gıdısından kocamannn öp o zamanAllahım ne güldüm yazına
öperim teyzesi teşekkür ederiz :):* bebis sağlıkla dogunca onu benim yerime gıdısından kocamannn öp o zaman
Hangi anne kızına böyle birşeyi yakıştırır ki? Allah korusun evlatlarımızı
Maalesef o açığı vermez gezer tozar eğlenir yapacağını gündüzden de yapar akşam eve erken gelir. Ailesini bırak çevresinin ruhu duymaz kafa dengi arkadaşları ile ortak hareket eder yolunu ayarlar oo kolay değil bu işler burada ne insanlar var çevremizi bırakalım onların bile ailelerinin ruhu duymuyor...
Tememm anneee..
Kızın kaç yaşındaa
Allah korusun evlatlarımızı böyle tiplerle de arkadaşlık etmesinler..
Amin hiç kimse böyle kötü olayları yaşamasın,aileler ne zorluklarla yetiştirip büyütüyorlar evlatlarını..
Elbette vardır hissettirmez ailesine,ama yinede bir anne ne bileyim fark eder çocuğundaki değişimlere..
26 olacak artık ..
Amin,burada ailelerede çok iş düşüyor..
Bende 26 yaşındayım.Amin hiç kimse böyle kötü olayları yaşamasın,aileler ne zorluklarla yetiştirip büyütüyorlar evlatlarını..
Elbette vardır hissettirmez ailesine,ama yinede bir anne ne bileyim fark eder çocuğundaki değişimlere..
26 olacak artık ..
Amin,burada ailelerede çok iş düşüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?