- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi elam_dilam
-
sevgiliden eşten daha yakın olduk birbirimize ((((
Yok sadece !bakisip! aglasmislar.
Cok romantik.
ortak amaç içini boşaltmak değil mi zaten ha gözyaşı ha sevişmek
Yok sevişmemişler galiba sadece karşılıklı ağlaşmışlar.
Ya güzelim nedir hayatını mahvetmek.Sevgili olmadım diyorsun.Dokunma yok.Tamam gönlün kaydı.Yaşının ve yaşadıklarının da etkisi var diyelim.Eeee bırak kurtul.Niye kendine acı çektiriyorsun.Bi gençlik hatasıydı.Büyük bir suça dönüşmeden vazgeçtim der geçersin.Allah ım beni yanıltma dersin.Nedir bu,hayatımı mahvettim ah vah halleri.Ne yaptın da hayatın mahvoldu.Uzak durmak bu kadar mı zor yaa.arabadaydık zaten ne güzel allah bağıslasın masallah deyip eve gec kalıyorum deyip eve gittim bi daha da msj vs bisey olmadı. sonra ki zamanlarda iş yerinde sürekli yan yanaydık . sizin anladığınız gibi metresi sevgilisi olmadım .ama zaman sonra bi baağ oluştu istemedim istermiydim böyle olsun ama bi kadını aldatmak demek illa dokunmakla olmuyor oturup konussak ne gene aldatmak gene aldatmak kendi hayatımı mahfettim .baska birsey değil ...
ruhları sevişiyor sadece demek :)
Bağlandım... Bağlandı... Bağlandık... Bağlandılar...
Yaşı kaç eşinizin? Evlendiler yani, kız size pişmanım dedi sanırım bir mesajınızdan öyle anladımkocam hobisini ek meslek olarak yaparken, kursiyeri olan yarı yaşındaki kız ona aşık oldu, yıllarca vazgeçmedi sonunda muratlarına erdiler.
öyle uzun ki arkadaşım, özet olarak şimdi vebalimizle yaşıyorlar.
gülmekten bayiliciğimortak amaç içini boşaltmak değil mi zaten ha gözyaşı ha sevişmek
ruhları sevişiyor sadece demek :)
arkadaşın hormonları şimdilik horon teptiğinden,algılayamıyor...Evet öyle görünüyor, ama ben hala anlamadım karşılıklı ağlaşarak bu kadar bağlanmayı. 13 yıldır evliyim eşimle ortak iki çocuğumuz olmasına rağmen eşimden asla vazgeçememem diyemiyorum. Bir halt yerse öyle bir vazgeçerim ki aklı şaşar. Ama arkadaş daha yeni tanışıp sadece ağlaştığı kişiden vazgeçemiyor.
Avatar'da bile hayat agacina bu kadar guclu baglanmiyorlar
gülmekten bayiliciğim
aynen öyle.Evet öyle görünüyor, ama ben hala anlamadım karşılıklı ağlaşarak bu kadar bağlanmayı. 13 yıldır evliyim eşimle ortak iki çocuğumuz olmasına rağmen eşimden asla vazgeçememem diyemiyorum. Bir halt yerse öyle bir vazgeçerim ki aklı şaşar. Ama arkadaş daha yeni tanışıp sadece ağlaştığı kişiden vazgeçemiyor.
Yaşı kaç eşinizin? Evlendiler yani, kız size pişmanım dedi sanırım bir mesajınızdan öyle anladım
Belki bir çoğunuz benden büyük bir çğunuz annem yaşında yada ablasınız. tüm eleştirilerinize saygım var . ne deseniz haklısınız tutup da burda ben aşık oldum öldüm bittim diye kendimi masumlaştırmıyorum bunu anlamıyorsunuz... ben yanlış yaptım büyük yanlış. bitti bitirdim . bir ay oldu şuan da hiç bi sekilde görüşmüyrz . acı çekiyorum evet. benki bu yaşıma onca kötü seyler yaşamama rağmen geldim ayakta durdum . aptal gibi evli adamı sevip acı çekip kendimi bu hale soktum. bu duruma düşürdüm . acım bu . bunun günahına girdim . acım buna . . Hiçbirinize beddua etmiyorum neden beddua edeyim . insan ne yapmam etmem dediyse başına geliyor. ben kendi aptallığıma yanayım yok. . ben sizden alkış tutmanızı beklemiyorum... Herkese de saygım sonsuz. yani sizin istediğiniz gibi burda kötü kötü konusup kendimi aklamaya çalışmıyorum bunu bu şekilde anlamayın yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?