• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

yok artık atlattım, bazen istemsiz gözümden yaşlar akıyor ama hemen geçiyor.
ama o dönem çok zordu. kabullenene kadar kızımla beraber psikolojik destek aldık.

Canım kızın ve sana mutlu bir hayat diliyorum. Karşı tarafta sana yaşattıklarını yaşamadan son nefesini veremesin (iştem dışı bende beddua ettim galiba):KK48:.

uyardınmı hemen yapıştırıyorlar kınamayın diye.
e yavrucum kınamıyoruz zaten.
aklını başına topla diye dört bi koldan uyarmaya çalışıyoruz.
istese bal gibi döner ama kafa net değil ki.
kafada romantik film müziği çalıyor hala.

Buraların klasiği o ve peygamber efendimixin sözü madem bu kadar dindarlar niye bu işlere giriyorlar onu da ben anlamıyorum

O kadar sayfayı okudum,hiç kimsede bunu sorgulamamış.
Bir anne ev ladının ses tonundan,duruşundan,gözlerinin çöktüğünden anlar..
Ay annelik böyle bişi işte...
Masa da 10 tane şey olsun, ben oğlumun bir bakışından ne istediğini anlarım....
Yaniiii annesininde anlamaması imkansız bir problem olduğundan...

Annesi anlasa bile yaptığı ayıbı anlatacak yüzü olur mu ki konu sahibinin. şayet ben Anneme anlatsam öyle bişey üzerime benzin döküp yakar beni ...

Ay annelik böyle bişi işte...
Masa da 10 tane şey olsun, ben oğlumun bir bakışından ne istediğini anlarım....
Yaniiii annesininde anlamaması imkansız bir problem olduğundan...

Anlamaması mümkün değil,ama kızımız bundan bahsetme gereği duymamış..
Benimde kocaman kızım var,yüzünden çakarım hemen bişey olduğunu..

Annesi anlasa bile yaptığı ayıbı anlatacak yüzü olur mu ki konu sahibinin. şayet ben Anneme anlatsam öyle bişey üzerime benzin döküp yakar beni ...

Biraz evvel yazdım zaten,anlamamasına imkan yok,ama burada anneme durumu anlattım yada anlatmadım diye birşey yazmamış.
Tahminim söylemedi,sadece iş yerinde sıkıntım var demiştir..
Benzin yine iyi ben daha beterini yapardım...

Anaaaaa bende herkes nerde diyordum meğer burdaymışsınız ;)
Yaaaaaa siz niye ağlaşıyonuz birbirinize bakıp bakıp ,valla okumadım teeee 19 sayfa yazı var ;zaten evli bir adamla birlikte olan bir insan için pc karşısında durup radyasyon yememe bile değmez ..:KK12::KK12:
İki; şu erkekler ne kadar gerizekalı yaraaaaaaabbbimmmm hep aynı yalan ,KARIMLA MUTLU DEĞİLİM ..Bunu artık herkes biliyor he he diyip geçerim ..:KK47:.
Üç vicdanınız eğer iyi çalışsaydı ;bunca zaman öyle meleşip durmazdınız ...Sizin ki bozuk saat gibi herhalde günde iki kere doğru gösteriyor ..:KK20:

Gerçekten öyle bir şey var ise anlar yok ise hiç bişey anlayamaz. Konu sahibi gibi kadınlar çevresine zerre bişey çaktırmaz melek gibi durur hep çok örneği var arkadaş çevremden kendimden hatta sizin yok mu ?

Annenizin yaşadığını şuan sizde başka bir kadına yaşatıp başka bir çocugun travma sebebi oluyosunuz bunu düşünerek bile bırakabilirsiniz o adamı başka birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz bunu unutmayın bırakamam ayrılırsam ölürüm yaşayamam sözleri çok ucuzca

Yok sevişmemişler galiba sadece karşılıklı ağlaşmışlar.
Vay beeee demek ki ocaktan bu tarafa yani yaklaşık bir yıldır, sadece oturup, konuşup, ağlaşabilen erkekler de varmış hala ....
kiii bugün liseli gençler bile almış başını gidiyor!!!
Yemedik canım, yok öyle bir dünya , ne yaptığınz çok önemli de değil (sizi ilgilendirir) ama samimi ol bari, evli adam ağlaşmak için buluşmaz 21 yaşındaki kızlarla, bir kaç ağlama seansıznda sonra " bundan iş çıkmaz" der ve karısına veya başka birine gider...
Her neyse vicdanın işini bilir, seni ömür boyu bırakmaz, emin ol!

Bazı insanlar dönüp dolaşıp sonunda en çok nefret ettigi seye dönüsüyorlar.

Çocuklugu boyunca babasının annesini dövdügünü gören, annesinin gizli gizli aglamalarını duyan bi erkek cocugu büyüdügünde bi bakıyosunuz karısına/sevgilisine siddet uygulayan bi adama dönüsmüs.

Annesinin baskıları yüzünden bütün cocuklugu, genc kızlıgı üzülmekle, acı cekmekle gecmis bi kız günü geldiginde en katı, en acımasız anne oluveriyo.

Siz de çektiginiz onca acıdan sonra birebir kendi seytanınıza benzemişsiniz, sizin canınızı yakan kadının bi kopyasına dönüsmüssünüz. Cok yazık gercekten. :KK43: O kadının size yaptıgını siz o cocuga yapıyosunuz, sebep olacagınız her acıyı yine en iyi siz biliyosunuz.

Gerçekten öyle bir şey var ise anlar yok ise hiç bişey anlayamaz. Konu sahibi gibi kadınlar çevresine zerre bişey çaktırmaz melek gibi durur hep çok örneği var arkadaş çevremden kendimden hatta sizin yok mu ?

Ame bir yerde mutlaka açık verir,nereye kadar saklayabilir ki böyle birşeyi,hadi anlatmadı diyelim ama hal ve hareketle belli eder bana göre..
Benim etrafımda hiç yok desem böyle tipler.

Anlatmak çok zor hiç kimseye anlatamadığım için duvarlara baka baka ağlayıp duruyorum. :KK43: konuyu en baştan anlatayım ki bana yol gösterin :KK43: bu anlattıklarım bu yılın ocak ayında başladı ...iş yerinde çalışmaya başlayalı bir hafta olmuştu. o hafta sonu da sınavlarımız vardı ve iş yerinde ki biri ile aynı yerde olduğunu konuştuk o beni aldı sınava falan gittik birlikte yemek yedik biraz kendimizden falan bahsettik derken,tip olarak da iyi bi adamdı.Etkilenmedim değil acıkcası .. ailemle çok kötü günler geçiriyodum çocukluktan gelen bi sevgi eksikliğim var biliyorum ve bunu hep arkadaşlarımla dostlarımla gidermeye çalıştım. iki gün sonra sessiz bi yerde konuşmaya gittik yani iş cıkışı beni birakcaktı. ben ona güvenerek bilmiyorum neden yaptım dertlerimi anlattım babamın annemi aldattığını ve babamdan çok dayak yediğimi falan :KK43: anlıcanız çocukluğum da hatırladığım tek güzel anım yok :KK43: ben ağlayınca eliyle gözyaşımı sildi. sonra bana bi çocuk resmi gösterdi. bu benim oğlum dedi o an yaşadığım hissi anlatamam :KK43: yani donup kaldım bisey diyemedim çaktırmadım aa ne güzel massallah falan diye arkadası gibi konuşmaya gülmeye devam ettim bana evliliğinde ki sorunlarından bahsetti kendi durumunun daha acı olduğunu eşiyle mutlu olmadğını eşinin ona nasıl davrandığını flan anlatti yani biz o akşam baya baya dertleşmiş olduk bende ona eşiyle konuşmasını konuşarak bu sorunu aşabileceklerini falan anlattım kendimi üzmemi umutlu olmamı falan diye bana öğüt verdi. güzel bi akşamdı konuştuk ettik ama asla yapmıcam bişeyi yapmış oldum. sonuçta evli bi adam böyle olması çok saçma oldu. sonra aynı iş yerinde olmamız sebebiyle sürkli daha yakın aramız daha iyi olmaya başladı. resmen ona bağlandım bi şekilde yakın olduk :KK43: sevgiliden eşten daha yakın olduk birbirimize güldük eğlendik ağladık birlikte:KK43: biz birbirimizden kopamıyoruz :KK43: biz şeytana uyduk her gece dua ediyorum Allahım beni bu azaptan bu günahtan kurtar diye vicdan azabından ölüyrum ben böyle bişey yapabilcek insan değildim. çok büyük knuştum hemde çok başıma geldi. evli bi adama aşık oldum oda bana aşık ..birbirimize bakıp ağlıyoruz o benim karşımda oturup ağlıyo :KK43: bi karar aldım bi daha görüşmeyeceğiz dedim iş dışında ben perişan olsamda güçlü durdum ama o gözümün önünde eriyp gitti. :KK43: şu ara yine eskisi gibiyiz uzaklaşamıyrm şuan çok acı çekiyorum yaşadığım duyguları anlatamıyrum belki beni kötüleyeceksin ama bana yardım edin sorularınız varsa sorun cevaplayayım ben bu vicdan azabıyla bu günahla yaşayamıyorum ::KK43:((((
Ayy hadi bir git Allahaşkına ya öyle bir anlatmışsın ki sanki adam yıllarca senle beraber olmuş,evli olduğunu saklamış,seni kendine aşık etmiş, şimdi de kopamıyorsun..Bir gram etkilenmedim o acıtasyon dolu yazından..İlk gün öğrenmişsin adamın evli olduğunu be ilk günde ne aşkı ne sevgisi bukadar..Sen şuan ne sıfatta olduğunu bir düşün ben söylemeyeyim sana !!! Hiç acımıyorum sizin gibi kadınlara resmen yuva yıkıyosun bide burda konu açmışsın.Hiç mi vicdanın sızlamıyor senin ya tüküreyim senin aşkınada,sevginede,bağlılığınada..Allahtan korkun biraz Allahtan !!!!

Bazı insanlar dönüp dolaşıp sonunda en çok nefret ettigi seye dönüsüyorlar.

Çocuklugu boyunca babasının annesini dövdügünü gören, annesinin gizli gizli aglamalarını duyan bi erkek cocugu büyüdügünde bi bakıyosunuz karısına/sevgilisine siddet uygulayan bi adama dönüsmüs.

Annesinin baskıları yüzünden bütün cocuklugu, genc kızlıgı üzülmekle, acı cekmekle gecmis bi kız günü geldiginde en katı, en acımasız anne oluveriyo.

Siz de çektiginiz onca acıdan sonra birebir kendi seytanınıza benzemişsiniz, sizin canınızı yakan kadının bi kopyasına dönüsmüssünüz. Cok yazık gercekten. :KK43: O kadının size yaptıgını siz o cocuga yapıyosunuz, sebep olacagınız her acıyı yine en iyi siz biliyosunuz.

:KK52:

Back