Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Valla okurken buna benzer şeyler geçti aklımdan, bir de bunlar nerede ağlıyorlar, ağıt yakıyorlar merak ediyorum. Cafede mi karşılıklı ağlaşıyorlar, yani ben dışarıda böyle karşılıklı ağlayan bir çift görsem içimden Allah rahmet etsin, geride kalanlara sabır versin acaba ölen yakınları genç miydi diye geçiririm. Hiç yasak aşktan ağladıkları aklıma gelmezdi.

adam niye gözünün önünde eridi ben onu anlamadım yaptığınız şey hiç romantik bir aşk masalı değil daha çok trajedi
madem böyle bir şey var boşansın karısından. ne o kadının günahına girsin ne de çocuğun
hiç anlamıyorum boşanın öyle yaşayın
o zaman büyük aşk sönüveriyor dimi

ne desek boş kaptırmışsın kendini. yaşayıp görüceksin. istediğini alacak senden ve şöyle ayrılamıyorum böyle boşanamıyorum, çocuğum var diyecek atacak başından. ancak ozaman anlarsın. ve seni gerçekten seven evlenebileceğin durumda olan birisine aşık olduğundada bunların pişmanlığını yaşarsın. ne yaşatırsan onu yaşarsın dönüp dolaşıp karşına çıkar. aralarında ne geçerse geçsin o eşi çocuğunun annesi. sen ise hiç bişeysin.

Komsunun tavugu komsuya kaz gorunurmus.
Sizinki ona benzemis.
Asik oldugunuzu zannediyorsunuz bence.

Arabada agliyorlar bence. Camlar bugulanir ekip gelir kimlik ister gbt bakar . Bence öyle olmalı

şimdi ben bu olaya son derece empati yaparak yaklaşacağım. diyelim ki bu adam gerçekten size aşık oldu ki hiiiç sanmıyorum. neden o sorunlu evliliğini bitirmiyor. mazoşist mi bu herif ? manyak mı? sevmediği bir kadına neden dokunuyor geceleri ? ne diye o eve giriyor.. ulan ben sevmediğim kuaföre bile 2. kez gitmiyorum da bu herif o evde yaşıyor.

yani bu adamın götü yemez ayrılmayı. çünkü aslında evliliğinde bir sorun yok. kendinden yaşca küçük genç bir kızla biraz zaman geçirmek için orda burda oturup salak salak göz yaşı dökmesi de ziyadesiyle komik ve aciz ve s.kinin derdinde bir adam profili çizdi kafamda. şöyle ilişkiler duyuyorum, adam evli- genç kız takıntısı var kız bunun farkında ve ilişki para-zevk üzerine. bu bile inanın daha samimi geliyor bana çünkü tipler karşılıklı bet beklentilerle yola çıkmışlar.

sizin yaşınız henüz genç. belki bu hissettiğinizi aşk sanıyorsunuz. belki de aşıksınız. ama bu adam net olarak aşık değil. bu adamın dediğim gibi biri olduğunu anlamak için bir kaç harekette bulunmanız kafi olacak. mesela:

1- adama artık onunla evlenmek yuva kurmak istediğinizi söyleyin. cvbını buraya yazın. çünkü kıvıracak.
2- sen açılamıyorsan eşine ben anlatayım durumumuzu-büyük aşkımızı diyin. cvbı tehdit bile olabilr.

bu adımları uyguladığınız vakit hemen yan çizecektir. çünkü mutlu yuvasının dağılma riskini göze alamaz. gerçeklerle yüzleşmeniz için bazı taktikler çalıştırmanız gerek. yoksa birinilerinin kısa süreli geyik macerası olabilirsiniz. erkek gibi bir kız olmamdan mütevellit erkekler yanımda rahatça bu tip kaçamaklarını anlatırlardı ünv.deyken. inanın öyle duygusal erkek filan yok. eşini de kimse kolay kolay bırakmaz bu ülkede

Çok büyük bir hatanın eşiğindesin. Adam niyeti bozmuş, olan sana olacak.. Böyle iğrenç bir duruma düşmek, ömür boyu bunun lekesini taşımak mı istiyorsun?
O sana aşık falan değil, erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor, amac sadece takılmak ekmek çıkar mı diye işte.
İşin içine aşk lafı girince durumu masumlaştıramaz.
Nasıl yakınlaşıp beraber takılınıyor hiç anlamıyorum, baştan beri adamın evli barklı olduğunu bilmiyor musun?
hata yapıp yakma kendini uzak dur başka uğraşlar bul, ailevi sorunlar duygusallığından dramatize etme kendine acıma bu zayıflığından çok yararlanırlar haberin olsun...kendi gücünü kendinde bulmalısın..

o adamın eşi ben olsam senı evıre çevıre ayıp ya bırak bu duygusal boşluğu gıt evınde kı dertlerınle ılgılen .vıcdan azabı ceken ınsan evlı bır adamın gözlerının ıcıne bakmaya utanır.

Adam adam olsa boşanır sana gelir ; evliykende gönül başka yere kayar, sorunlar vardır vs... sonuçta boşanmakta hak
Sen kadın olsan, gerçekten azap içinde olsan, zaten feriştahı gelse ayartamaz seni
Velhasıl aşk da aşk, devam edin gitsin, yeni acıların olsun sonrakilere anlatacak.....

Bundan yaklaşık 10 sene önce benim babam da annemi seninle yaşıt birisiyle aldattı. Ben o zaman 16 yaşındaydım. 16 yaşında o kadının hayatını tabiri caizse hallaç pamuğu gibi attım. Perişan oldu, işsiz güçsüz, beş parasız kaldı. Pişman değilim, yine olsa yine yaparım

Hatta bugün yine karşıma çıksa, sadece bir bardak su vererek hayatını kurtaracağımı bilsem o bir bardak suyu vermem. Hiç öyle empati yapamıyorum, hümanist yaklaşamıyorum. Bisikleti ben çalayım da, affederse Tanrı affeder

Babamla ilgili olan tarafını söylememe gerek yok zaten. Kendisi o kadından daha namussuz.

Büyük konuşmayın demişsin ya, bak sana büyük konuşuyorum. Evli insanlar başkasını sevebilirler; şerefli insanlar boşanarak hayatlarına devam ederler. Bekar insanlar evli birini de sevebilirler; şerefli insanlar bir aileye karşı sorumluluğu devam eden birine yapışmazlar. Sizde hiç gurur da mı yok yahu? Sevdiğiniz adamı nasıl başka bir kadının yanına yolluyorsunuz her gece?

O çocuğa acıma. Sen kimsin ki birine acıyacaksın?

Ayrıca, bu işyerlerinde biz de çalışıyoruz. Bak şimdi küfür edeceğim; ya siz nereden de bir haftada bir adam bulup aşık oluyorsunuz. Yok işyerinde yakın çalışmışmışlar. İlkel dürtülerinize bir sahip olun be.

Altina imzami atarim bu yazinin. Cok haklisin arkadasim, ozellikle su cumlenden cok etkilendim; "İlla cinsellik gerekmez, eşiyle harcayacağı zamanı elinden alıyorsun, ilgisini, sevgisini bölüyorsun." Yapilabilecek en buyuk eziyet budur herhalde.

bugün senle yaşadığını ilerde başkasıyla yaşamayacağı ne malum ki?
bugün sevmediği(?!) eşi için böyle düşünüyor yarın seninle ilgili öyle düşünmeyeceği ne malum? ve adam eşinden boşanırsa eğer bunda sizin de payınız olmuş olacak ve yuva yıkanın yuvası olmayacak klişe olarak.. kısacası 2ucu da şey bu işin kusra bakmayın..

Ara sayfaları okumadım ama genel olarak herkes kıza yüklenmiş. Bu b.ku yalnız yememiş, herifin hiç mi suçu yok, karısını aldatan pisliğin teki, arkasından bin tane iş çeviren herife neden layık görülür gibi kıza herifin peşini bırak deniyor, evet konu sahibi hatalı hem de çok Hatalı ama o adam da şerefsizin teki. O çocuğuna vakit ayırsa, karısına dönse ne olacak, içinde var ki yapıyor adam, belki de yine yapacak. İkiniz de iğrençsiniz kısacası, keşke evli olduğunu öğrendiğinde hikayenin eş ve çocuktan sonra üçüncü masumu sen olabilseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…