Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Yazıklar olsun ya ne pişkinsiniz erkek mi kalmadı insanlar ne hayallerle evleniyor yazık değil mi o kadına çocuğa çok sinirlendim bende bu rezilliklerle karşılaştım ve kanser oldum kimseyi üzmeyin gururlu olun biraz

ikinizde şeref yoksunu insanlarsınız..kalbim çarptı okurken sinirden..neymiş eşten yakın olmuşlar..ahlaksızlar..bu dünyanın öbür tarafıda var..ve cehennem iyiki var

asla yapmam dediği şeyleri insan yapıyor bazen.
size kötü bir şey söylemek istemem çünkü kınarsak bizde kınanacak hale geliriz.
sadece o fotoğrafını gösterdiği çocuğu düşünün.
adamın karısını geçtim o çocuğunun günahına girmeyin.
yaptığınız şeyin yanlış olduğunu bilin !
inşallah Allah aklınızı başına getirir ve tez zamanda bu yanlıştan kurtulursunuz.

bazı yorumlara hayret ediyorum...
alaylar havada uçuşmuş
herkes eğlenmiş..
oldu olacak kafasını kuma gömüp taşlayarak öldürelim..
sen karısının yerinde olsan böylemi düşünürdün diye soracak olanlara bende evliyim karısını düşündüm.. ama zaten yanlış olduğunun farkında yaptıklarının... kurtulmakta istiyor gencecik kız.. hata yapmış yahuu.. öğüt verileceği yyerde denmediği bırakılmamış... pes

Bu saatten sonra yapılacak tek şey iş dışında görüşmemek
Her erkek eşini aldatma durumlarında çok mutsuz olduğundan bahseder çok banel olmuş
Göz yaşlarına inanma derim onlar ne çakal karısını aykta uyuttuğu gibi senide uyutur hatta uyutuyor olabilir
Kendine gel

Eger yanlışsam goxumden kactıysa uyar da boşsnmama sebebı nedır? Boşansında layıkıyla yasayın senden ayrıldıktan sonra gıttıgı yer karısının yanı ve bu kahredıcı gercekten

Çok haklısın bu şimdi yeni moda oldu zaten burda kınamayında kınamayın..Bu tarz olaylar yüzünden insanların yuvaları yıkılıyor,çocuklar babasız kalıyor,eşlerin psikolojisi bozuluyor hasta oluyorlar..İnsanlar birşey söyledimi aman başınıza gelir! Yok öyle birşey Allah'tan korkan,ahlaklı olan,vicdanlı olan kimsenin başına bu gelmez..Allah şeytanı yaratmış yoksa naparmış bu insanlar yap yap ondan sonra şeytana uydum de üzerine at..Ha hepimiz insanız,yeri gelir gercekten uyariz şeytana..Ama bu kadarıda çok fazla..Adam evliyim demiş daha ilk günden bunun üstüne bir insan ilişki başlatıyorsa söylencek söz yok..Benim arkadaşım aynı böyle bir olay yüzünden çocuğuya perişan oldu yaşamadığı sorun kalmadı..Kocası bıraktı gitti evini barkını..O kadının yanına koştu..Benim arkadaşım ne acılar çekti hem hamileliğinden başladı çocuğu doğdu 1 yaşına geldi devam etti..O yüzden bende dayanamıyorum kimse kusura bakmasın..

Haklisin, buyuk konusmamak en iyisi. Ben de cok korkarim bu yuzden kinamaktan...
Ama arkadasim, bir insan vicdan azabi cekiyorsa gercekten, hatasini bitirir. Allah askina kimse "ama ask bu" demesin. Biz duygularimizi, nefsimizi kontrol edemeyeceksek kim edecek? Konu sahibi hatasinin farkinda ve hatasini surduruyor. Bana kimse vicdandan bahsetmesin bu durumda... Ama soyle bir durum olur anlarim; konu sahibi boyle bir hata yapmistir ve yanlisinin farkindadir, artik vicdani bu yuku gercekten tasiyamaz ve butun iletisimini koparir -her ne kadar askindan olurse olsun. O zaman gercekten uzuldugunu anlarim.

Ya da o serefsiz adam gercekten karisina cocuguna ve konu sahibine deger veriyors -iddia edildigi gibi de konu sahibine asiksa, en azindan esini maddi olarak zora sokmadan bosanir, konu sahibiyle evlenir. Cocugu ve eski karisi icin de maddi manevi imkanlar olcusunde destek olur. Bunu da anlarim. Hatasini anlamis ve bu yukle yasayamamis derim..

Bakinca ikisinde de bunlari goremiyorum. Sadece bir araya gelip aglasiyorlar...

K
Lütfen ama lütfen uzak durun şu evli ve çocuklu adamlardan. Size sevgili, arkadaş, eş artık ne ararsanız o olabilecek milyon tane adam varken o çocuğun yalnızca bir tane babası var ya bunu anlayamayacak kadar bencil ve aciz olmayın! Evli adama bile isteye aşık olup, bu rezilce durumu aşığız ayaklarıyla sürdürüyorsunuz. Madem o kadar aşık, size karısından rahatlıkla bahseden adam neden karısına sizden bahsedemiyor hiç sorguladınız mı? Yuva yıkmayın günahtır, yazıktır, ayıptır ayıpp!! Edep ya hû biraz kendinize gelin !

Hayır bir de trajedi gibi lanse ediliyor. Çok istemiş kendini engelleyememiş, karşılıklı aglasmislar falan. "Bi haftada ne ara asik oldun baglandin aradan zaman gecse sana evli oldugunu soylemese neyse" falan diyenler olmus, aradan zaman gecse hakli mi olacak. 1 hafta değil 1 yıl geçse öğrendiği an uzaklaşmasi gerekir. Yanlıslar dile getiriliyor biri ordan kınama başınıza gelir diye fırliyor. Sevis çok sevdiysen o zaman mi diyelim ne diyelim. Bu nasıl bi hadsizlik anlamadım, anlamıyorum. Adam zaten çöp o konuya hiç girmeyiyim.

Zaten konu sahibinin hatası orda başlıyor bildigi için..Eğer ki adam onu kandırsaydı,evli oldugunu söylemeden ilişki yaşasalardı konu sahibi bunu öğrenip ayrılsaydı ve o şekilde aşk acısı çekip üzülseydi zaten hepimiz destek olurduk..Burda kızılan durum adamla ilk günden oturuyor adam oğlunun resmini gösteriyor,evliyim diyor ve ilişki başlıyor..Şimdi burda kimdir suçlu olan ne diyelim bende bilemedim.Onu demeyelim bunu demeyelim ne diyelim yani biz !!

"Allah yardimcin olsun cok zor bi durum" falan. Böyle bişeydi sanırım beklenti. Veya "Vay serefsiz esinden bosansin o zaman" böyle biseyler olsa gerek.. Ne kadar kolay ya birileri birilerini alıyor öbürünü bosuyor falan.

Benım evlılıgımde sizin gıbı bır bayan yuzunden bıtecektı az daha. Üstelik kadında evlıydı. Düğünümde sagdıcım olmustu. Kocasında bulamadıgı herseyı bnm esımde aradı. Bosanma kararı aldık. Eşimle bırlıkte olup olmadıklarını bilmiyorum hala. Sadece bı kac ortak tanıdıgımıza esımı sevdiğini söylemiş. Kocama sorsan asla kabul etmez. Sonuc ne? Bosanmadık.o kadınla da tum ılıskımızı ailece kopardık. Senın sonun da bu olacak. O esıyle mutsuz olsa bile bosanmayacak. Bıde ılerde evlendiğinde kocandan hep aldatıyor mu dıye suphe edeceksin. Aldatsa da bişiy dıyemıceksın. Ettiğimi buldum dersen oda bişiy tâbi

inanın konu sahibinin yaptığı yanlışla ilgili bişey yazamadım.. baştan sona kadar hatanın içinde.. zamanında ben birine aşık oldum..(evli falan değildi ) yapmam dediklerimi yaptım.. gurursuzluğun dibine vurdum.. hiç olmadığım biri oldum.. asla o anlattıklarım gibi insan değildim ama oldum işte..bile bile isteye isteye.. ama kendime engel olamayarak..

aşktır diyemeceğim ama insan bazen bile bile hata yapıyor alıkayamıuyor kendini.. bilmiyorum sadece empati yaptım..bende olabilirdim dedim.. bu yüzden ağır eleştirilere tepki gösterdim.. yoksa savunacak bi tarafı yok yaptığının... nerden tutsan elinde kalır.. ama gencecik bi kıza öğüt verebilecek kadar eleştirebiliriz.. kötü kadın muamelesi yapmamalı hiç kimse... o konu kendi vicdanı ve Allah arasındaki mesele.. bilmiyorum çokmu iyimserim ama ben şurda kimseyi yargılayamıyorum..korkuyorum yapmam dediğin hayatın içinde buluyor insan kendini.. korkuyorum bende olabilirim diye..

"Allah yardimcin olsun cok zor bi durum" falan. Böyle bişeydi sanırım beklenti. Veya "Vay serefsiz esinden bosansin o zaman" böyle biseyler olsa gerek.. Ne kadar kolay ya birileri birilerini alıyor öbürünü bosuyor falan.
Bende ona sinirleniyorum boşansın evlenin diyenler var hayret ya..Aşk acısı çekmek ayrı birşey birde adamı karısından boşatmak ayrı..Aşkını içine gömer unutur insan bir süre sonra..Bu sözüm konu sahibine değil o boşansın dememiş zaten..Ama bu şekilde gelen yorumlar nasıl bir mantıkla geliyor anlamadım konu sahibi 21 yaşında bir kız..Niye çocuğu olan adam karısını boşansında onu alsın yani gerçekten kafam almıyor benim böyle yorumları..Birde bunu yaşayan arkadaşıma canlı canlı şahit oldum ben çektiği acıları gördüm o yüzden hiç anlayış gösteremiyorum ne yazık ki..

Böyle bir durum içine girmekten korkuyorsaniz, tavsiyem yaptığınız o empatiyi evli erkeğin eşi ve çocuğu için yapmanizdir. Belki o zaman böyle bir durumun içinde bulunmaktan alıkoyarsanız kendinizi.

Son düzenleme:
Kadın bilmiyorsa aldatıldıgını konu sahıbı o kadına ve cocuğa kendi yaşadıklarının aynısını yaşatıyor sayılmaz. Aynı Böyle bir tarafında evlilik olan ilişkilerde hep travmatik çocukluğun arkasına saklanır insanlar. Ben şaşırmıyorum, kınamıyorum asla, senin de sınavın bu. Geçersin gecmezsin. Adamda seni kullanma veya baska bir amacı olsa ilk günden gostermezdi cocuğunun resmini. Belli ki arkadaşlığın hosuna gitmiş. Sadece sunu söyleyeceğim, devam ederseniz eger sonunda cinsellik yasanacagını da bil; cunku taraflar birbirini isteyecek karşı koyamayacak önce masum el ele tutuşma öpüsme derken gerisi gelecek. Sevmiyorsa cidden boşansın ama senin de öyle nir beklentin yok galiba. Kader... Senin önüne bir yol çıkmış sen de bu yolu secmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…