Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum,eşler aldatıyor ama şöyle bir durum var karşısındaki insandan cesaret almazsa yapamıyor, benzer şeyler yaşamış biri olarak yazıyorum aynı şeyleri eşimde bana hamileyken yaşattı bi şekilde duydum,evden gönderdim ve boşanma davamı açtım , aylarca ne telefonuna ne de karşısına çıktım...bu kadar kolaydı işte bana gelip sevmediğni söylese eyvallah der yol verirdim kendisine , herşey bu kadar kolayken sevgilisiyle özgürce beraber olabilecekken adam aylarca kapımda yattı , yalvardı,ağladı.....erkeklerin aldatması için karşısından cesaret alması yeter bence arkadaşta o potansiyeli görmüş diye düşünüyorum

ama şöyle birşey var konu sahibi gibi kadınlar olmasa zaten kocalarımız sevgililerimiz vs bizi kiminle aldatacak ki???

konu sahibi, evli olduğunu bildiği halde umursamayan kadın ise.

- evliliğe inanmayan ve bir bağlayıcılığı olduğunu düşünmeyen kadınlarla
- sex işçileriyle
- evli olduklarını söylemedikleri kadınlarla
- başka evli kadınlarla
- başka eşi aldattığı halde affetmiş kadınların aldatmayı normalleştirmiş kızlarıyla​

Düşününce yine baya kategori çıkıyor, aldatmaya niyetlenen erkek için, merak etmeye gerek yok ki? Potansiyel kadınları ortadan kaldırdığımız zaman bile internete falan bakar ne olcak ki? Nasıl olsa yine karısını, sevgilisini sevmeyecek, diğer kadınların tamamını ortadan kaldırınca erkeklerin aşk böceği haline gelmesini beklemiyoruz herhalde?

Arkadaslar bu kdr ustune gitmeyin kizin... yasida cok yok... her insan duygularinda bu kdr.temkinli davranamaz. Zaaflar ve iradeler her insanda guclu deildirki.. kimseyi kinamayin. Allah korusun hic anlamassinz bir anda ayni.durumun.icinde buluverirsinz kendinizi mazallah:/ icine dert olmuski. Vicdanen cok rahat olsa zaten burda paylasmaz... tepkilerinzde haklisinz. Fakat hersey.insanlar.icin....

ben bekarken çok hoşlandığım ayrılmış ve 1 çocuğu olan arkadaşımla bile sırf belki tekrar bir araya gelirler sonuçta çocuk var diye iletişimimi kesmiştim , ben bu kadınları anlayamıyorum gerçekten kim 2.kadın olmak ister ki?

rahat birak artik adami eger dayanamiyosan cik istenmm.demek seninde isine geliyo bu durum ...inan bana senin yuzunden o adam esiyle sorun yasiyodur ...bide babam amnemi aldatti demissin, peki sen ne yapiyosun ayni halti yiosunuz pardon ask di dimi sizin yasadaniz :s
bi soz var cok dogru INCITTIGIN YERDEN INCINIRSIN.....

genelde yanlış ilişkiler yaşayanlar, kötü yola düşenler, bu tarz hatalar yapanlar vs. kendilerini çok masumca anlatırlar. Yok baba sevgisi görmedim, yok şiddet gördüm, yok annem babam ayrıydı... gibi bahaneler. Ne kadar zor durumda insanlar var ona bakarsanız. Bunları bahane etmeyin lütfen. sevgiyi başka yerler bulabilirdiniz. Tahminimce adamın yaşı büyük. Yaşı büyükse kariyeri ve yaşantısı vardır. Sizi bunlar etkilemiş olabilir. Hiç bir şey tek taraflı olmaz. Evli ve çocuğu olduğunu biliyordunuz sonuçta uzak durabilirdiniz. Demek ki siz de meyilliymişsiniz.
Çok kötü bir durumdasınız şuan. Daha büyük hatalar yapmadan vazgeçeceğinizi umuyorum kendinize karşı saygınız varsa.

Kusura bakmayın ama yok öyle bir dünya!! Insanın başına hersey gelebilir,kınamak ayıptır günahtır..Ama konu sahibi bu durumun içine kendini bile isteye sokmuş..Adam evli olduğunu saklamamış ki ilk günden daha söylemiş..Burda hatalı olan konu sahibinin kendisi ve evet kınanacak bir durum sende bu ahlaksızlık için gereksiz kahramanlık yapma lutfen..Aldatılan kadının eşinin yerinde sen ol bakalım bukadar rahat konuşabilirmisin!!!

kul kındağını yaşamadan ölmezmiş ki konu sahibi de çok kınardım başıma geldi şeklinde bir yorum yapmış.
şahit olmadan atıp tutmak oldukça kolaydır ki ben böylesi bir duruma şahit oldum.

konu sahibesi çok büyük bir yanlıştasın, neden?
1- bu adam karısını sevmese de boşanma ihtimali çok düşük. çünkü erkek cinsi düzen bozmaktan çok korkar.
2- evliliği mutsuz olabilir sorunlu olabilir ama çok çekilmez durumdaysa boşanma davasını açar size sonra yanaşır
3- eşi duydu farzedelim. tüm suç, günah size yıkılacak ve o tertemiz kocasını affedecek sizin arkanızdan da o o....pu, canım kocamı yoldan çıkardı diyecek
4- bu cinsin bekarı 5 para etmiyor evlisinden ne çıkacak
5- olan sizin zamanınıza ve duygularınıza olur yazık

istifa edebiliyorsanız istifa edip iletişimi kesin. edemiyorsanız muhattaplığı bir şekilde bitirin.
geçmişte yaşadığınız kötü tecrübelerin sizi böylesi şerefsizlere yem etmesine, halinizden anlamayan kişilerin sizinle dalga geçmesine imkan vermesine izin vermeyin.

bu bataklıktan tez zamanda çıkar kurtulursunuz inşallah.
seviyorsanız da merak etmeyin o acı azalacak, yürek soğuyacak, alışacaksınız.
hiçbir kadın bir şerefsizin yarabandı olmamalı.

tabii ki beklemiyorum sevmeyen adam sevmiyor bu kadar basit biz istersek kapılarında yatalım, ayaklarına kapanalım.. ama benim demek istediğim, kadınlar sevgilisi olan, nişanlı, evli erkeklere yüz vermese, erkekler istediği kadar kadının peşinden koşsun zaten ortada fiziksel bir aldatma ve adı kötüye çıkacak beddua edilecek bir hemcins olmayacak.. he erkek tarafından yüz versin vermesin başka kadınlara yönelmesi başlı başına bir aldatma o ayrı. umarım anlatabilmişimdir.

Bakin tekrar diyorum ewet haklisinz ama tepkilerin dozu fazla... daha yapici bir.dille anlatilabilir.ögut seklinde. Lanet yagdirarak deil akil vererek bende ayni seyi yasadim. Belki halanda yasiyorum allaha havale.. buyuk.konusmayin diyorum.sadece. yanlis.oldugunu anlatin. Dalga gecerek.deil...

yuva yıkanın yuvası olmaz derdi anneannem..

bekara karı boşamak kolay hangi herif karısını boşayıp onu evliyken kabul eden kadını alır diye eklerdi babaannem..

yahu bi rahat bırakın şu evli adamları.
hayır onca bekar insan varken nasıl kendinizi o kadın profiline sokup ucuzlaştırıyorsunuz?
yazık.
kadının kadına ettiğinin haddi hesabı yok.

şahsım adına söyleyeyim ki uyarıların amacı kınamak değil.
oldukça büyüğüm yaşca bu hanım kızımızdan.
uyarılar iyidir,soğuk duş etkisi yapar kendine gelir.
bişeycik olmaz ,incinmez de.
aksine kalan hayatını bozuk para gibi harcamamak adına aklını başına toplar.
ahın vahın yararı olmaz.
içinde bulunduğu duruma kılıf aramaktansa ben napıyorum ya der.
mümkünse geçsin aynanın karşısına kendisine bi tokat atsın.
hepimiz etten kemikteniz ve her türlü hataya meyilliyiz.
ne güzel ki ve ne şanslı ki buraya konu açmış ta bu uyarıları duyma imkanı oldu.
yoksa amaç onu ne aşağılamak ne de dışlamak.
daha gencecik hayatının başında ve öldüm bittim diyor,yapmasın.

Bence de, herkese sadık ve yalan söylemeyen kocalar/sevgililer nasip olsun, öyle oğullar yetiştirilsin evliliklerde. Kadınlar da aynı şekilde, başka bir çaresi pek yok çünkü, aksi takdirde elimizden birşey gelmeden bu dertleri okumaya devam edeceğiz ne azalacaklar ne de son bulacaklar.

Kimse dalga geçmedi zaten..Yaptığı şeyi bile isteye yapmış hanfendi adam ilk günden ben evliyim demiş..Ha saklasaydı evliliğini,konu sahibi bilmeseydi ve onunla uzun zaman geçirip ona aşık olsaydı o zaman aşk acısı çekiyor,adam şerefsizmiş boşver derdik ve ona destek olurduk..Ama burda hala devam eden bir ilişki var..Bu tarz kadınlar yüzünden yuvası yıkılmış o kdar çok bayan var ki burda ve kusura bakmayin ama böyle bir ilişkiye bu tarz tepkiler az bile..Sitenin bazı kuralları var olmasaydı emin olun çok daha ağır konuşurdum..Çünkü böyle bir kadın yüzünden benim bir arkadaşımın evliliği bitti..çocuğuyla birlikte çektiği acılara şahit oldum o yüzdende böyle insanlara lanet ediyorum!!!!!

Son düzenleme:
Cok haklisiniz dogru söze dicek laf aramam.. neden uyardim cunku ben bu dunyada neyi yapmam dediysem basima geldi kimi kinadiysam aynisini yasadim. Buna dayanarak bisiler anlatmaya calistm aslaaaaa arkadasn yaptigini savunmuyorum... allah islah eder zaten. Yakinda anlar gercegi. Sadece genc bir.kiz danismak.istemis. duymak istedikleri bunlar deildi ona göre. O kdr dusunceli olsa alcagi.tepkileri önden.kestirebilirdi. burdan yola.cikabilirsnz.

Peki....

Üsluplara biraz özen gösterelim, konu sahibesinin yaptığını onaylayın demiyorum lakin hakaret etmeye, aşağılamaya hakkınızda yok, eleştiri yapabilirsiniz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…