- Konu Sahibi elam_dilam
-
Bir erkeğin/kadının bir şeyi yapabilecek olmasıyla, yapması arasında hiçbir fark yok ahlaki açıdan.
Yani bu adam bir kadınla tanışıp eşini aldatabilecek bir adamsa, konu sahibiyle tanışmış tanışmamış, sevişmiş sevişmemiş, hiçbir fark oluşturmuyor.
Adam karısını sevmiyor. Karısını aldatabilecek bir adam. Konu sahibinin adını bile duymasa bundan sonra, olay değişmiyor. Adamın evliliği zaten başkasıyla bir şeyler yaşayabileceği an bitmiş, karısının haberi yok.
Konu sahibinin buna etkisi yok bana göre. Kendi hayatı üzerine etkisi var mı, var. Kendisini sevmediği açık olan birinin ona aşık olduğunu sanıyor. Bir insanın sevdiği bir insan varken başkasıyla sevgili de, evli de olamayacağını anlayamıyor.
Yani 100lerce kere eşinden, çocuğundan dem vurmanın ne anlamı var?
Konu sahibi gibi insanlar olmasa da eşlerimiz bizi fırsat bulduğunda aldatır mı, hiç öğrenemesek keşke diyorsanız bilemem.
Eşler aldatıyor. Hiç tanımadığınız kadınlar sizi aldatmıyor. Sadece zavallı bir hayat sürüyorlar.
ama şöyle birşey var konu sahibi gibi kadınlar olmasa zaten kocalarımız sevgililerimiz vs bizi kiminle aldatacak ki???
Konuyu okuyunca geçen gün başıma bişey gelmişti biriyle tanışmıştım netten iyi güzel sohbet ediyoduk hatta buluşmaya bile çağırdı ama gitmedim sonra işte benimde bi oğlum var çok yaramaz dedi evli misin dedim yok öyle sayılmaz işte çocuk için beraberiz psikolojisi bozulmasın diye falan dedi sadece kağıt üzerinde evliyiz realde bişey yok dedi ama ilk defa birinden bu kadar çok hoşlandım falan dedi direk aklıma kk'daki konular geldi tabi hemen iletişimimi kestim sende öyle yapabilirdin ne olursa olsun adam evli sonuçta bu vebali boynuna alma yazık günah
Kusura bakmayın ama yok öyle bir dünya!! Insanın başına hersey gelebilir,kınamak ayıptır günahtır..Ama konu sahibi bu durumun içine kendini bile isteye sokmuş..Adam evli olduğunu saklamamış ki ilk günden daha söylemiş..Burda hatalı olan konu sahibinin kendisi ve evet kınanacak bir durum sende bu ahlaksızlık için gereksiz kahramanlık yapma lutfen..Aldatılan kadının eşinin yerinde sen ol bakalım bukadar rahat konuşabilirmisin!!!Arkadaslar bu kdr ustune gitmeyin kizin... yasida cok yok... her insan duygularinda bu kdr.temkinli davranamaz. Zaaflar ve iradeler her insanda guclu deildirki.. kimseyi kinamayin. Allah korusun hic anlamassinz bir anda ayni.durumun.icinde buluverirsinz kendinizi mazallah:/ icine dert olmuski. Vicdanen cok rahat olsa zaten burda paylasmaz... tepkilerinzde haklisinz. Fakat hersey.insanlar.icin....
Aynen canımOlsun bea kısmet böyleymişşş
tabii ki beklemiyorum sevmeyen adam sevmiyor bu kadar basit biz istersek kapılarında yatalım, ayaklarına kapanalım.. ama benim demek istediğim, kadınlar sevgilisi olan, nişanlı, evli erkeklere yüz vermese, erkekler istediği kadar kadının peşinden koşsun zaten ortada fiziksel bir aldatma ve adı kötüye çıkacak beddua edilecek bir hemcins olmayacak.. he erkek tarafından yüz versin vermesin başka kadınlara yönelmesi başlı başına bir aldatma o ayrı. umarım anlatabilmişimdir.konu sahibi, evli olduğunu bildiği halde umursamayan kadın ise.
- evliliğe inanmayan ve bir bağlayıcılığı olduğunu düşünmeyen kadınlarla
- sex işçileriyle
- evli olduklarını söylemedikleri kadınlarla
- başka evli kadınlarla
- başka eşi aldattığı halde affetmiş kadınların aldatmayı normalleştirmiş kızlarıyla
Düşününce yine baya kategori çıkıyor, aldatmaya niyetlenen erkek için, merak etmeye gerek yok ki? Potansiyel kadınları ortadan kaldırdığımız zaman bile internete falan bakar ne olcak ki? Nasıl olsa yine karısını sevmeyecek, diğer kadınların tamamını ortadan kaldırınca erkeklerin aşk böceği haline gelmesini beklemiyoruz herhalde?
Kusura bakmayın ama yok öyle bir dünya!! Insanın başına hersey gelebilir,kınamak ayıptır günahtır..Ama konu sahibi bu durumun içine kendini bile isteye sokmuş..Adam evli olduğunu saklamamış ki ilk günden daha söylemiş..Burda hatalı olan konu sahibinin kendisi ve evet kınanacak bir durum sizde bu ahlaksızlık için gereksiz kahramanlık yapma lutfen..Aldatılan kadının eşinin yerinde sen ol bakalım bukadar rahat konuşabilirmisin!!!
şahsım adına söyleyeyim ki uyarıların amacı kınamak değil.Arkadaslar bu kdr ustune gitmeyin kizin... yasida cok yok... her insan duygularinda bu kdr.temkinli davranamaz. Zaaflar ve iradeler her insanda guclu deildirki.. kimseyi kinamayin. Allah korusun hic anlamassinz bir anda ayni.durumun.icinde buluverirsinz kendinizi mazallah:/ icine dert olmuski. Vicdanen cok rahat olsa zaten burda paylasmaz... tepkilerinzde haklisinz. Fakat hersey.insanlar.icin....
tabii ki beklemiyorum sevmeyen adam sevmiyor bu kadar basit biz istersek kapılarında yatalım, ayaklarına kapanalım.. ama benim demek istediğim, kadınlar sevgilisi olan, nişanlı, evli erkeklere yüz vermese, erkekler istediği kadar kadının peşinden koşsun zaten ortada fiziksel bir aldatma ve adı kötüye çıkacak beddua edilecek bir hemcins olmayacak.. he erkek tarafından yüz versin vermesin başka kadınlara yönelmesi başlı başına bir aldatma o ayrı. umarım anlatabilmişimdir.
Kimse dalga geçmedi zaten..Yaptığı şeyi bile isteye yapmış hanfendi adam ilk günden ben evliyim demiş..Ha saklasaydı evliliğini,konu sahibi bilmeseydi ve onunla uzun zaman geçirip ona aşık olsaydı o zaman aşk acısı çekiyor,adam şerefsizmiş boşver derdik ve ona destek olurduk..Ama burda hala devam eden bir ilişki var..Bu tarz kadınlar yüzünden yuvası yıkılmış o kdar çok bayan var ki burda ve kusura bakmayin ama böyle bir ilişkiye bu tarz tepkiler az bile..Sitenin bazı kuralları var olmasaydı emin olun çok daha ağır konuşurdum..Çünkü böyle bir kadın yüzünden benim bir arkadaşımın evliliği bitti..çocuğuyla birlikte çektiği acılara şahit oldum o yüzdende böyle insanlara lanet ediyorum!!!!!Bakin tekrar diyorum ewet haklisinz ama tepkilerin dozu fazla... daha yapici bir.dille anlatilabilir.ögut seklinde. Lanet yagdirarak deil akil vererek bende ayni seyi yasadim. Belki halanda yasiyorum allaha havale.. buyuk.konusmayin diyorum.sadece. yanlis.oldugunu anlatin. Dalga gecerek.deil...
Cok haklisiniz dogru söze dicek laf aramam.. neden uyardim cunku ben bu dunyada neyi yapmam dediysem basima geldi kimi kinadiysam aynisini yasadim. Buna dayanarak bisiler anlatmaya calistm aslaaaaa arkadasn yaptigini savunmuyorum... allah islah eder zaten. Yakinda anlar gercegi. Sadece genc bir.kiz danismak.istemis. duymak istedikleri bunlar deildi ona göre. O kdr dusunceli olsa alcagi.tepkileri önden.kestirebilirdi. burdan yola.cikabilirsnz.şahsım adına söyleyeyim ki uyarıların amacı kınamak değil.
oldukça büyüğüm yaşca bu hanım kızımızdan.
uyarılar iyidir,soğuk duş etkisi yapar kendine gelir.
bişeycik olmaz ,incinmez de.
aksine kalan hayatını bozuk para gibi harcamamak adına aklını başına toplar.
ahın vahın yararı olmaz.
içinde bulunduğu duruma kılıf aramaktansa ben napıyorum ya der.
mümkünse geçsin aynanın karşısına kendisine bi tokat atsın.
hepimiz etten kemikteniz ve her türlü hataya meyilliyiz.
ne güzel ki ve ne şanslı ki buraya konu açmış ta bu uyarıları duyma imkanı oldu.
yoksa amaç onu ne aşağılamak ne de dışlamak.
daha gencecik hayatının başında ve öldüm bittim diyor,yapmasın.
Peki....Kimse dalga geçmedi zaten..Yaptığı şeyi bile isteye yapmış hanfendi adam ilk günden ben evliyim demiş..Ha sakladaydı evliliğini,konu sahibi bilmeseydi ve onunla uzun zaman geçirip ona aşık olsaydı o zaman aşk acısı çekiyor,adam şerefsizmiş boşver derdik ve ona destek olurduk..Ama burda hala devam eden bir ilişki var..Bu tarz kadınlar yüzünden yuvası yıkılmış o kdar çok bayan var ki burda ve kusura bakmayin ama böyle bir ilişkiye bu tarz tepkiler az bile..Sitenin bazı kuralları var olmasaydı emin olun çok daha ağır konuşurdum..Çünkü böyle bir kadın yüzünden benim bir arkadaşımın evliliği bitti..çocuğuyla birlikte çektiği acılara şahit oldum o yüzdende böyle insanlara lanet ediyorum!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?