• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Kusura bakmayın ama yok öyle bir dünya!! Insanın başına hersey gelebilir,kınamak ayıptır günahtır..Ama konu sahibi bu durumun içine kendini bile isteye sokmuş..Adam evli olduğunu saklamamış ki ilk günden daha söylemiş..Burda hatalı olan konu sahibinin kendisi ve evet kınanacak bir durum sizde bu ahlaksızlık için gereksiz kahramanlık yapma lutfen..Aldatılan kadının eşinin yerinde sen ol bakalım bukadar rahat konuşabilirmisin!!!

Konu sahibi şuan konuyu okuyosun ama neden yazılanlara cevap vermiyorsun? Çokmu utandın?

merhaba,

yorumlarınızı okuyorum. fırsat buldukçada kendimi ifade etmeye calışıyorum. sizinde söylediğiniz gibi ben bu halimden utanç duyuyorum. bir bataklığın içindeyim ve kurtulmaya calışıyorum. bazı yorumlarda ise parası için metresgiller laflarını okudum çok parası olan bi insan değil ki zaten bir kuruş bile maddi yardım almadım ondan. gözünüzde ne olduğmu biliyorum hala söyluyorum kendimi masumlaştırmaya günahsızlaştırmak gibi bir niyetim yok. benden kötü kötü yorumlar yaptığınız ağır yorumlara aynı şekilde cevap vermemi bekliyorsunuz. Yine diyorum ki her cümlenize de ağır kelimelrinizde sayğım var ben suçumun günahımın farkındayım. aklamaya çalışmıyorum kendimi acındırmaya da çalışmıyorum. bir günahın içine soktum kendimi. şimdi de Rabbimin affına sığınıyorum. günahımın bedelini ödüyorum şuan da vicdanım rahat etmiyor nasıl yaptım nasıl yakıştırdım kendime diye siz beni anlamam istemiyorsunuz anlamanızı da beklemiyorum. bu olay kapandı. bir daha yaşanmayacak izin vermeyeceğim. sizin yorumlarınıza kötü cevaplar vermeyeceğim asıl o zaman sizin istediğniz gibi biri olmuş olurum.. HER YORUMUNUZA SONSUZ SAYGIM VAR SONUNA KADAR HAKLISINIZ BEN KENDİMİ KURTARDIM VİCDANIMI KURTARMAYA ÇALIŞIYORUM GÜNAHIMDAN ARINMAYA ÇALIŞIYORUM.

Algilaman icin kendimi yazayim.. Asik oldugum adamla evliydim ve hamileydim. Bir gun aldatildigimi öğrendim. Midem cam kiriklari dolmustu her nefeste icimi yakiyordu. Bebegimi kaybettim stresten. Diger kadin ne vs hic ogrenmek istemedim. Sonucta evli bir adamla iliski kurmus igrenc biriydi. En buyuk hata esimdeydi ama o kadinda bile bile kabul etmis sozde asik olmustu.. Simdi baskasiyla evliyim bir kizim var. Cok ta mutluyum. Isim maddi durumum hersey şükür cok iyi. Ama icimdeki o aci son nefesime kadar benle biliyorum. Aptal yerine konmak,aldatilmak, bir baska kadin varligini ogrenmek hala icim yanar.. Allaha havale ettim onlari.. Geberseler ne? Benim gozyaslarimi guvensizligimi korkularimi kim yok edecek?
Bir parca insansan o adamda sende ayri yerlerde aglayip zirlayin. Yada o adi adam gibi bosansin!

Bence de, herkese sadık ve yalan söylemeyen kocalar/sevgililer nasip olsun, öyle oğullar yetiştirilsin evliliklerde. Kadınlar da aynı şekilde, başka bir çaresi pek yok çünkü, aksi takdirde elimizden birşey gelmeden bu dertleri okumaya devam edeceğiz ne azalacaklar ne de son bulacaklar.
Aminn... evet ne yazık ki bu tarz hikayeler son bulmayacak.. :(

ama şöyle birşey var konu sahibi gibi kadınlar olmasa zaten kocalarımız sevgililerimiz vs bizi kiminle aldatacak ki???
O kadınların hicbirinin bize sadakat sözü yok. Yani bizi aldatanlar o kadınlar degil.

Bizi aldatan o iyi günde kötü günde diye başlayan cümleye evet evet evet diyen adam. Onun sorumlulugu size baglı ve sadık olmak. Onun ve kisinin kendisinin sorumlulugu 3. kisileri evliliklerinin dısında tutmak.

Baskasının esiyle sevgili olan dünyada tek bi kadın kalmasa bile esiniz yan komsunun kızıyla yatmayı hayal ettigi anda yine sizi aldatmıs olur. Yani kisi veya imkan bulamaması nedeniyle aldatamamış olması, aldatmamak demek degildir.

Yapabilecek olmasıyla yapmış olması arasında bi fark yok derken A aptalasik da bunu kastetmiş sanırım.

ama şöyle birşey var konu sahibi gibi kadınlar olmasa zaten kocalarımız sevgililerimiz vs bizi kiminle aldatacak ki???

Hanımefendi kendinizi bu kadar kötü bir konuma koymayın lütfen.

Dünyadaki tüm kadınları ortadan kaldırarak ancak eşinizin sizi aldatmamasını sağlayabilecekseniz, o adamla neden evlenirsiniz ki?

Yazdığınızı okuyunca utandım kendi adıma, o nedenle daha ayrıntılı bir cevap yazmak istemiyorum.

Yalnız genel olarak cevap vereyim diğer yorumlara da, erkekler karşıdan bir şey görürse aldatır diye bir durum yok. O sizin beraber olduğunuz erkeklerle alakalı bir sorun. Birinin eşi yalancı diye bütün erkekler yalancı demeye benziyor bu.

Cok haklisiniz dogru söze dicek laf aramam.. neden uyardim cunku ben bu dunyada neyi yapmam dediysem basima geldi kimi kinadiysam aynisini yasadim. Buna dayanarak bisiler anlatmaya calistm aslaaaaa arkadasn yaptigini savunmuyorum... allah islah eder zaten. Yakinda anlar gercegi. Sadece genc bir.kiz danismak.istemis. duymak istedikleri bunlar deildi ona göre. O kdr dusunceli olsa alcagi.tepkileri önden.kestirebilirdi. burdan yola.cikabilirsnz.
hata bu uyarıları kınamak olarak algılamakta.
ben dediklerimin arkasındayım,boş vakitlerinde açsın açsın okusun.
duymak istedikleri değil,gerçekler yardımcı olacak ona.
kınamak ne haddimize ayrıca,hatalar kullara mahsus.
ama böyle diyip te sırt ta sıvazlayamam vicdanen.

Sizlerin aşk dediginiz şey o çocuğun hayatını alt üst edebilir.Pişmanım Vicdanım rahat değil diyorsunuz ama hala devam ediyorsunuz ben anlayamıyorum ya... inan sana o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ...

hata bu uyarıları kınamak olarak algılamakta.
ben dediklerimin arkasındayım,boş vakitlerinde açsın açsın okusun.
duymak istedikleri değil,gerçekler yardımcı olacak ona.
kınamak ne haddimize ayrıca,hatalar kullara mahsus.
ama böyle diyip te sırt ta sıvazlayamam vicdanen.
Peki.. siz bilirsiniz.

Siz evliyim ve eşim aynı işyerinde beraber calıştığı bir kızla görüşüyor diye konu açsaydınız şayet,'o kıza' nasıl saydırırdık bir düşünün!
Yine de arkadaşlar cok da kırmadan yazmaya calışmışlar.
Yapmayın etmeyin kendinize gelin!

Hanımefendi kendinizi bu kadar kötü bir konuma koymayın lütfen.

Dünyadaki tüm kadınları ortadan kaldırarak ancak eşinizin sizi aldatmamasını sağlayabilecekseniz, o adamla neden evlenirsiniz ki?

Yazdığınızı okuyunca utandım kendi adıma, o nedenle daha ayrıntılı bir cevap yazmak istemiyorum.

Yalnız genel olarak cevap vereyim diğer yorumlara da, erkekler karşıdan bir şey görürse aldatır diye bir durum yok. O sizin beraber olduğunuz erkeklerle alakalı bir sorun. Birinin eşi yalancı diye bütün erkekler yalancı demeye benziyor bu.
benim yorumumu epey yanlış anlamışsınız sanırım, kendimi kötü bir duruma soktuğumu ya da herhangi utanç verecek bir yorum yaptığımı düşünmüyorum. benim demek istediğim şu, daha önce de belirttim başka bir yorumumda yine belirteyim, fiziksel olmasa bir erkeğin başka bir kadına göz koyması zaten başlı başına bir aldatma bana göre.. bu konuda hiçbir erkeği savunmam savunamam.. artı benim kastettiğim şey bütün kadınları yeryüzünden kaldıralım değil. sadece hemcinslerim evli, nişanlı erkeklere yüz vermeseler FİZİKSEL aldatma diye birşey olmazdı demeye çalıştım. yksa demin de söyledim erkek, yüz versin vermesin başka kadının peşinden koşuyorsa zaten bu da bir aldatmadır buna da yapacak birşey yok. umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

Anlatmak çok zor hiç kimseye anlatamadığım için duvarlara baka baka ağlayıp duruyorum. :KK43: konuyu en baştan anlatayım ki bana yol gösterin :KK43: bu anlattıklarım bu yılın ocak ayında başladı ...iş yerinde çalışmaya başlayalı bir hafta olmuştu. o hafta sonu da sınavlarımız vardı ve iş yerinde ki biri ile aynı yerde olduğunu konuştuk o beni aldı sınava falan gittik birlikte yemek yedik biraz kendimizden falan bahsettik derken,tip olarak da iyi bi adamdı.Etkilenmedim değil acıkcası .. ailemle çok kötü günler geçiriyodum çocukluktan gelen bi sevgi eksikliğim var biliyorum ve bunu hep arkadaşlarımla dostlarımla gidermeye çalıştım. iki gün sonra sessiz bi yerde konuşmaya gittik yani iş cıkışı beni birakcaktı. ben ona güvenerek bilmiyorum neden yaptım dertlerimi anlattım babamın annemi aldattığını ve babamdan çok dayak yediğimi falan :KK43: anlıcanız çocukluğum da hatırladığım tek güzel anım yok :KK43: ben ağlayınca eliyle gözyaşımı sildi. sonra bana bi çocuk resmi gösterdi. bu benim oğlum dedi o an yaşadığım hissi anlatamam :KK43: yani donup kaldım bisey diyemedim çaktırmadım aa ne güzel massallah falan diye arkadası gibi konuşmaya gülmeye devam ettim bana evliliğinde ki sorunlarından bahsetti kendi durumunun daha acı olduğunu eşiyle mutlu olmadğını eşinin ona nasıl davrandığını flan anlatti yani biz o akşam baya baya dertleşmiş olduk bende ona eşiyle konuşmasını konuşarak bu sorunu aşabileceklerini falan anlattım kendimi üzmemi umutlu olmamı falan diye bana öğüt verdi. güzel bi akşamdı konuştuk ettik ama asla yapmıcam bişeyi yapmış oldum. sonuçta evli bi adam böyle olması çok saçma oldu. sonra aynı iş yerinde olmamız sebebiyle sürkli daha yakın aramız daha iyi olmaya başladı. resmen ona bağlandım bi şekilde yakın olduk :KK43: sevgiliden eşten daha yakın olduk birbirimize güldük eğlendik ağladık birlikte:KK43: biz birbirimizden kopamıyoruz :KK43: biz şeytana uyduk her gece dua ediyorum Allahım beni bu azaptan bu günahtan kurtar diye vicdan azabından ölüyrum ben böyle bişey yapabilcek insan değildim. çok büyük knuştum hemde çok başıma geldi. evli bi adama aşık oldum oda bana aşık ..birbirimize bakıp ağlıyoruz o benim karşımda oturup ağlıyo :KK43: bi karar aldım bi daha görüşmeyeceğiz dedim iş dışında ben perişan olsamda güçlü durdum ama o gözümün önünde eriyp gitti. :KK43: şu ara yine eskisi gibiyiz uzaklaşamıyrm şuan çok acı çekiyorum yaşadığım duyguları anlatamıyrum belki beni kötüleyeceksin ama bana yardım edin sorularınız varsa sorun cevaplayayım ben bu vicdan azabıyla bu günahla yaşayamıyorum ::KK43:((((
Adam için durum ne guzel ya iki kadın bir arada canı isteyince ona cani isteyince buna ohhh ne ala memleket..bende senin tarzın bir çocukluk yaşadım şiddet yani bize değil ama anneme karşı...aldatma..yatağımda neolur allahim babam annemi öldürmesin diye kackere ağlayıp dualar ettiğimi hatırlarım içip içip eve gelirdi çünki...bicakmi cekmedi neler neler ama.allahtan abim yetişkin olmuştu büyümüşdu annemi koruyabiliyordu...haklısın böyle ailelerde büyüyenlerin ilişkileri hicbirzaman doğru dürüst olmuyo..ben bu aile sorunlarindan kaçmak için 18 imde sacma.sapan internette tanistigim biriyle evlendim 6 ay bile sürmedi ayrıldım onun ardınada imkansız bir aşka tutuldum..benden 30 yaş büyüktü onda aradığım herseyi buldum arkadaş sevgisi,baba sevgisi,anne sevgisi,kardes sevgisi vs..
onu unutmak için Piskolojik yardım aldım ama nafile..Piskolog bana sen onda hiçbirzaman bulamadığın baba sevgisini tatmak istemişsin ama o bunu kullanmış dedi yinede içim soğumadi ayrilamadim...5 sene sürdü iliskimiz uzaktan.evlendim ondan sonra bitti.hala aklımın bir köşesinde var..Bir şarkı caldiginda nebileyim bir şiir okudugumda vs hep o gelir aklima..ama evli değildi..böylesini kendime Yakıştirmam ama olmaz demiyorum çünki neler oluyor ltf kimseyi yargılamayalin bizimde evlatlarimiz var kimim neolacagi belli olmaz..

O kadınların hicbirinin bize sadakat sözü yok. Yani bizi aldatanlar o kadınlar degil.

Bizi aldatan o iyi günde kötü günde diye başlayan cümleye evet evet evet diyen adam. Onun sorumlulugu size baglı ve sadık olmak. Onun ve kisinin kendisinin sorumlulugu 3. kisileri evliliklerinin dısında tutmak.

Baskasının esiyle sevgili olan dünyada tek bi kadın kalmasa bile esiniz yan komsunun kızıyla yatmayı hayal ettigi anda yine sizi aldatmıs olur. Yani kisi veya imkan bulamaması nedeniyle aldatamamış olması, aldatmamak demek degildir.

Yapabilecek olmasıyla yapmış olması arasında bi fark yok derken A aptalasik da bunu kastetmiş sanırım.
evet biliyorum bizden ve ilişkimizden sorumlu olanlar erkekler, ama tekrar söylüyorum ben burda sırf kadını suçlamak için yazmadım, kadın yüz vermezse en azından fiziksel bir aldatma olmaz demeye çalıştım. zaten öteki türlü erkek başka kadını hayal bile ediyorsa bu bana göre bir aldatmadır..

benim yorumumu epey yanlış anlamışsınız sanırım, kendimi kötü bir duruma soktuğumu ya da herhangi utanç verecek bir yorum yaptığımı düşünmüyorum. benim demek istediğim şu, daha önce de belirttim başka bir yorumumda yine belirteyim, fiziksel olmasa bir erkeğin başka bir kadına göz koyması zaten başlı başına bir aldatma bana göre.. bu konuda hiçbir erkeği savunmam savunamam.. artı benim kastettiğim şey bütün kadınları yeryüzünden kaldıralım değil. sadece hemcinslerim evli, nişanlı erkeklere yüz vermeseler FİZİKSEL aldatma diye birşey olmazdı demeye çalıştım. yksa demin de söyledim erkek, yüz versin vermesin başka kadının peşinden koşuyorsa zaten bu da bir aldatmadır buna da yapacak birşey yok. umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

Yorumunuzda fiziksel olarak belirtmemişsiniz, zaten fiziksel aldatamasalar ne değişir diyorum ben.

Aldatmaktan istedikten sonra?

Kişisel olarak kendinizi kötü bir duruma koyduğunuzu düşünmüyorum, kadınları eşlerinin onu aldatmamasını umarak yaşayan varlıklar olarak kabul etmeyelim demek istiyorum.

Diğer kadınları boşverin, herkes kendi eşinin onu aldatabilme ihtimaliyle uğraşsın.

Şahsen ben eşimin beni aldatabileceğini aldatması sayesinde öğrensem, o kadar iğrenç bir insanla beni ayırdığı için diğer kadına müteşekkir bile kalabilirim. 3 maymunu oynamak istemenin bir anlamı yok.

Eşinizin sizi sevip sevmediğiyle ilgili test gibi düşünün. Başka bir kadın mı var, sevmiyor. Bunu en kolay öğrenebileceğiniz yöntem bu olabilir herhalde. Bu kadınlar olmasa belli bir kısım aptal gibi yaşamaya devam edecek belki. Bir de böyle düşünün.

merhaba,

yorumlarınızı okuyorum. fırsat buldukçada kendimi ifade etmeye calışıyorum. sizinde söylediğiniz gibi ben bu halimden utanç duyuyorum. bir bataklığın içindeyim ve kurtulmaya calışıyorum. bazı yorumlarda ise parası için metresgiller laflarını okudum çok parası olan bi insan değil ki zaten bir kuruş bile maddi yardım almadım ondan. gözünüzde ne olduğmu biliyorum hala söyluyorum kendimi masumlaştırmaya günahsızlaştırmak gibi bir niyetim yok. benden kötü kötü yorumlar yaptığınız ağır yorumlara aynı şekilde cevap vermemi bekliyorsunuz. Yine diyorum ki her cümlenize de ağır kelimelrinizde sayğım var ben suçumun günahımın farkındayım. aklamaya çalışmıyorum kendimi acındırmaya da çalışmıyorum. bir günahın içine soktum kendimi. şimdi de Rabbimin affına sığınıyorum. günahımın bedelini ödüyorum şuan da vicdanım rahat etmiyor nasıl yaptım nasıl yakıştırdım kendime diye siz beni anlamam istemiyorsunuz anlamanızı da beklemiyorum. bu olay kapandı. bir daha yaşanmayacak izin vermeyeceğim. sizin yorumlarınıza kötü cevaplar vermeyeceğim asıl o zaman sizin istediğniz gibi biri olmuş olurum.. HER YORUMUNUZA SONSUZ SAYGIM VAR SONUNA KADAR HAKLISINIZ BEN KENDİMİ KURTARDIM VİCDANIMI KURTARMAYA ÇALIŞIYORUM GÜNAHIMDAN ARINMAYA ÇALIŞIYORUM.
İnan kötü yorum yapmadım..dediğim gibi sitenin bazı kuralları olduğu için dikkat etmek durumundayım,kendimi frenliyorum yani.. yüzyüze olsaydık çok daha farklı yorum yapardım sana emin ol..Samimiyetine inanmıyorum çünkü sen o kadar şanslıydın ki kandırılmadın..Daha ilk konuştuğun an öğrendin o adamın evli ve bir çocuk babası olduğunu..Ha adam seni kandırırdı evli olduğunu bilmeden ona aşık olur ve ilişki yaşardın,evli olduğunu sonradan öğrenerek bu acıyı çekerdin..O zaman çok farklı olurdu sana yorumum..Ama bu durumda sana söylencek başka bir sözüm yok kusura bakma..Allah affetsin..

evet biliyorum bizden ve ilişkimizden sorumlu olanlar erkekler, ama tekrar söylüyorum ben burda sırf kadını suçlamak için yazmadım, kadın yüz vermezse en azından fiziksel bir aldatma olmaz demeye çalıştım. zaten öteki türlü erkek başka kadını hayal bile ediyorsa bu bana göre bir aldatmadır..

Ben anladım seni ve hak veriyorum sana

Tencere yuvarlanır kapağını bulur sonuçta hastalıkta ve sağlıkta diye söz verip hayatını sevdiği kadınla birleştirmiş erkek suçludur ok ki adam olsa yuvasına sahip çıkar aldatmaya meyilli varsa yapacaksa kendi yapısına uygun evli mevli fark etmeyen kadınlarla aldatacak sonuçta.

Evli adamlarla hicbir kadin iliski kurmasin bubkadar mi zor? Ne aski ne mutlulugu? Yasamayan bilmez acisini. Erkek tabiki hatali en buyuk hata onda ama resmen evli erkek arayan kadinlar var çevremizde!

ikinizde ne kadar midesizsinizzz.(neyse sildim yazılarımı çok sinirlendim çok ama yine sildim) .1 haftalik yeni personelsin.o zaman kim evli kim bekar öğrenseydin. hemen yemek yemeler okula götürmler.ergenmisin sen..yaşınıda çok merak ediyorum ne o ona adam derim nede sana bayan..tiksiniyorum böyle yaratıklardan.Hiç Allahtan korkunuz yokmuuuu??? madem seni seviyor çok bağlandi eşinden boşanırdı senin için. o ağlamaları da eşine sana değil anla tamam mi anlaaa. o gözyaşları eşi için.adam heyecan istemiş ama unutma senin gibileri olacak onun hayatında bu hayatına girip çıkanlar eşine belki daha çok bağlayacak belki de eşinin çok buyuk ahını almış olacak..ne diye görüştün devam ettin. işten çıkabilirdin. masum bir yavrunun masum bir eşin ahını aldın nasıl mutlu olacaksın bu hayatta. onlara bir iyilik yap ve o işten çık arkana da bakma. kapat o defteri. numaranı değiştir. herkes kendine yakışanı yapar bunu unutma.belki evlenince senin de başına gelecek ne yapıcaksın.söylermisin?

merhaba,

Ayrıca yorumlarındada çelişki var konunda ayrıldık ama olmadı tekrar birleştik demişsin..Kopamıyoruz demişsin..Şimdide bu konu kapandı diyorsun..Biz ne diyelim şimdi ne bekliyorsun anlamadım..

Seni samimi bulmadım. Kendini de bizi de kandırıyorsun. Drama çevirme burda. Bile bile o adamla berabersin. İlla cinsellik gerekmez, eşiyle harcayacağı zamanı elinden alıyorsun, ilgisini, sevgisini bölüyorsun. Hiç utanmıyor musun? Aynı rezilliği baban annene yapmış, annenin durumuna şahit olmuşsun yıllarca, o kadını annenin durumuna neden sokuyorsun?

Yazık gerçekten, sonrada gelip vicdanım sızlıyor numaraları. Demin de söyledim, eğer gerçekten vicdan yapsaydın, o akşam gerçekleri öğrendikten sonra mesafe koyar, görüşmezdin. Bile isteye girmişsin bu işe. Ne yaşadıysan o çocuğa da aynısını yaşatıyorsun.

Hayattan böyle mi intikam alıyorsun? Ben çektim başkaları da mı çeksin diyorsun? Bir film var, aç izle, adı O KADIN.. Ne demek istediğimi anlarsın.

Ayrıca işin duygusal boyutu daha vahim, kendin bağlandın, adamı kendine bağladın. Aferin. Baştan uzak dursaydın belki de evliliğinde ki sorunları çözmek için uğraşacaktı ama sen bunu yapmadın.

Adama da sayar söverdim de burası yeri değil. Ama o da kişiliksizmiş. Evliliğinde neden sorunları olduğu belli. Böyle gözü dışardaysa, karısı mutlu olmaz tabi, mutlu da edemez. Aç artık gözünü, senin için yuvasını falan yıkmaz. Ancak ara sıcak olursun böyle.

süper yazmışsınız...

İlk yorumunuzda fiziksel diye belirtmeyince bu sekilde yazdım.

Ama bence aldatmayı bu sekilde kategorilere bölmeyin. Yani fiziksel aldatma, duygusal aldatma, zihninde aldatma ben bu kavramların altının boş olduguna inanıyorum. Biri digerinden daha agır ya da daha hafif degil ki böyle bi ayrım yapalım.

Olay fiziksel boyuta taşınınca göz önüne taşınması, somutlaşması kandırmasın yani sizi.

Back