- 4 Aralık 2014
- 6
- 2
- 3
- 32
- Konu Sahibi elam_dilam
Kusura bakmayın ama yok öyle bir dünya!! Insanın başına hersey gelebilir,kınamak ayıptır günahtır..Ama konu sahibi bu durumun içine kendini bile isteye sokmuş..Adam evli olduğunu saklamamış ki ilk günden daha söylemiş..Burda hatalı olan konu sahibinin kendisi ve evet kınanacak bir durum sizde bu ahlaksızlık için gereksiz kahramanlık yapma lutfen..Aldatılan kadının eşinin yerinde sen ol bakalım bukadar rahat konuşabilirmisin!!!
Konu sahibi şuan konuyu okuyosun ama neden yazılanlara cevap vermiyorsun? Çokmu utandın?
merhaba,
yorumlarınızı okuyorum. fırsat buldukçada kendimi ifade etmeye calışıyorum. sizinde söylediğiniz gibi ben bu halimden utanç duyuyorum. bir bataklığın içindeyim ve kurtulmaya calışıyorum. bazı yorumlarda ise parası için metresgiller laflarını okudum çok parası olan bi insan değil ki zaten bir kuruş bile maddi yardım almadım ondan. gözünüzde ne olduğmu biliyorum hala söyluyorum kendimi masumlaştırmaya günahsızlaştırmak gibi bir niyetim yok. benden kötü kötü yorumlar yaptığınız ağır yorumlara aynı şekilde cevap vermemi bekliyorsunuz. Yine diyorum ki her cümlenize de ağır kelimelrinizde sayğım var ben suçumun günahımın farkındayım. aklamaya çalışmıyorum kendimi acındırmaya da çalışmıyorum. bir günahın içine soktum kendimi. şimdi de Rabbimin affına sığınıyorum. günahımın bedelini ödüyorum şuan da vicdanım rahat etmiyor nasıl yaptım nasıl yakıştırdım kendime diye siz beni anlamam istemiyorsunuz anlamanızı da beklemiyorum. bu olay kapandı. bir daha yaşanmayacak izin vermeyeceğim. sizin yorumlarınıza kötü cevaplar vermeyeceğim asıl o zaman sizin istediğniz gibi biri olmuş olurum.. HER YORUMUNUZA SONSUZ SAYGIM VAR SONUNA KADAR HAKLISINIZ BEN KENDİMİ KURTARDIM VİCDANIMI KURTARMAYA ÇALIŞIYORUM GÜNAHIMDAN ARINMAYA ÇALIŞIYORUM.