Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Bacım işten ayrıl ozaman bile bile gunahın içindesin karsı taraftakı kadınıda gecelim (geçilmezde) yavrusuna kıyma bari.vebali buyuk . Allah kalbınıze serinlik versin

Adam bu hikayedeki en vicdansiz en karaktersiz kisi bence. Esini ve cocugunu en basta dusunecek olan kendisi ama tamamen yok saymis. Bir de miyminti gibi agliyormus konu sahibinin karsinda, bunu hic cozemedim? ne diye agliyor, kendince vicdan yapip konu sahibine masumiyetini mi ispatlamaya calisiyo?

senin kaybedeceğin bir şey yok.peki ya o adamın eşi? düşün bi kendini o kadının yerine koy.ne kadar sorunları olsada onlar aile ve sen bu ailenin sorununa sorun katan bir insansın.buna son vermen gerekiyor.düşüncesi bile korkunç.

Kimin sorumlu oldugu bir karisi, sorumlu oldugu bir cocugu varsa o suçludur.
O yüzden sende bir kabahat yok. Sen sadece karisini aldatan adamin hikayelerine inanan saftiriksin. Kullanilan tarafsin.
Kendini bu kadar da onemseme. Sen olmasan bir baska kadin icin de zirlardi. Senin bir ayricaligin yok.

Allahın kurtarmasını nıye bekliyorsun?
Sizin aklınız yokmu? hatayı yapın yapın Allahım kurtar beni,yok Allahım affet beni.

Unutmayın yuvanın ortasına bomba gibi düşen siz asla mutlu olamassınız.
Yarın başka adamla evlenince bu geçmişin ortaya çıkınca herkes sizi tebrik eder.

Yuva bozanın inşallah ömür boyu yuvası olmaz.Rabbim öylelerine mutluluk yüzü göstermesin.
Bekar erkek kıtlığı var sürekli evli erkeklere saldırın.

Aminnnn..Çok güzel yazmışsın ağzına sağlık..Herşeyi yap et günahı işle sonra birde Yüce Allah'ın adını karıştırmıyorlar mı deli oluyorum...

o kadar sayfa yazılmış birkaç sayfadan sonra dayanamadım yorum yapasım geldi...
ben direk aklının mantığının bir yerlere kaçtığını düşündüm!!!!
burda eşin ve çocuğun hislerini en iyi senin anlaman lazım biraz vicdanın olsa ki olduğunu düşünmüyorum
ayrıca adamla ağlaştığınız ama sevişmediğiniz bu kadar zaman da adam doğal cinsel ihtiyaçlarını nerde karşılıyo acaba boynuna asıp gezmiyor herhalde malum organını
yani demem o ki eğer sen adamla inkar ettiğin cinselliği yaşamıyorsan o hiç anlaşamadığı sevgili eşiyle bir şeyler yapıyordur yani araları umduğun kadar bozuk değildir
bu kadar geniş olmayın
bir gün üzülürsün iki gün üzülürsün hadi beş sene üzül ama hiç bir şey kendini bu kadar küçük düşürmene değmez
işyerinde arkandan neler söylüyorlardır.aynaya baktığında midenin bulanması gerektiğini saymassak

Hayır siz anlamadınız, aşklarına ağlıyor ne vicdanı..

Merhaba
Sana çocuğunun resmini gösterdiği an bu işi bitirecektin..işten ayrılacaktın..Bile bile lades demişsiniz...Lutfen bu yanlış yoldan dönün inanın bu gidiş iyi değil..Nefsine,arzularına,isteklerine hakim olmalısın...Her turlu iletişimi kes,işinden de ayrıl..

Bu hafta ilk buluşmada erkeğe acılarını anlatmak trend sanırım.

Eşiyle aslında bir sorun olmadığını düşünen bir ben yokumdur herhalde?

Eşimle sorunlarımız var zaman zaman tartışıyoruz ama ben de bu gibi konuları görünce yok benim kocam iyi diyorum...

Arkadaşlar kimseyi kınamayın lütfen konuyu şuan okudum inanılmaz yorumlar yapılmış konu sahibinin kesinlikle haklı bir tarafı yok neresini tutmak istesem elimde kalıyor ama bu ve buna benzer konularda sert yorumları fikirleri olan insanları görünce inanın üzülüyorum çünkü onlarında (yani sizinde) başına gelebilir benim aklıma takılan bu sadece benim konu sahibine diyebileceğim tek şey Yanlış yoldaşın hata yaptığının sende farkındasın eğer böyle devam etmeye kalkarsan üzülen sen kötü olan da sen olursun annenin düştüğü duruma düşer gibi görünüyorsun ki bence bu doğru değil eğer seni gerçekten seviyorsa eşiyle konuşsun bu evlilik tamamen onlar için bittiyse ayrılsınlar ne sen zor durumda kal ne o adamın eşi ve evladı !! tek diyebileceğim Allah Hidayet versin sana : ( Sevgiler

Son fake konunun sahibi Japonya dan çıkmıştı.. bu nereden çıkacak acaba.. Hem çok vicdanlı ol hem evli adamla kırıştır.. gerçekdışı.

Yazmayayim dedim dedim ama su kınama konusu durup durtuluyor arada. Burada kınanan durum evli biriyle görüşmeye devam edilmesi. Bunu uygun bulmuyoruz diye niye başımıza gelsin. O zaman niye bizim dogrularimiz yanlislarimiz ahlak anlayisimiz var. Ahlaken doğru bulmadigimiz şeyler başımıza gelecekse ahlaksız mi olalım toptan. Gece gece sinirlerimi zıplattınız yeminle. Herkes kendine mukayyet olsun kimse de kusura bakmasın.

babam annemi aldatti diyorsun agliyorsun, tam bu sirada oglunun resmini gosteriyor serefsiz ve sen hala vicdan falan diyorsun. birak bu isleri.
erimismis. aksam karisinin koynunda erimesin de. ikinci kadin olmaya ne meraklisiniz. onurunuz yok mu sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…