• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Her şey insanlar için. Keşke herkes hatasız olsa ama olmuyor maalesef. Her insan hayatında bazı dönemlerden geçer vs vs. Çocuğunun olduğunu öğrendiğinde daha yeni tanışıyordunuz, gayet arkadaşça konuşmaya zamanla da merhaba merhaba seviyesine getirebilirdin. Demek ki bunu yapmayı istemedin. Karşılıklı ağlayacağınıza çözüm üretebilirsiniz, adam çocuğuna bunu yapmaktansa boşanabilir. Yapamıyorsa da hayatına devam edebilir ayrılırsınız. Böyle durumlarda asla erkeğin anlattığı gibi olmuyor maalesef. Evde karısıyla sarmaş dolaş, mutluyken sana mutsuzum diyor. Mutluyum diyecek hali yok ya? Umarım bu durumdan kurtulursun. Herkes adına çok üzücü, çok itici bir durum.

böyle saçmalıklara aşk adını verip duygu sömürüsü yapıyorlar. yeter artık yani

baştan beri evli olduğunu biliyormuşsun niye ağlayıp duruyorsun o zaman? adam sana yalan söyleyip sevgili olmamış ki. hadi şimdi çok aşıksın diyelim başında bu kdr aşık değildin ama günah çekici geliyordu aman benimle derdinbi paylaşıyo bilmemne. evli adamların da teselli bulmak için başka kadınlarla sohbet etmesini anlamıyorum. belki karısı ona kadınlık yapmyıodur belki anlaşamıyolardır. burası seni ilgilendirmez. elini eteğini çek bırak o adam aldatacaksa başka kadın bulsun

maaleaef edemiyor çünki erkek kafasına göre gezip tozarken bize baskı var ee bizde bunun patlamasını yaşıyoruz illa bi yol buluyoruz

haklısın aile de iş arkadaş çevresi kim bilmeli çocuğu ile çok dengeli bağ kurmalı

Fazla baskıcı olmakta iyi değil,bu seferde çocuğu yanlış davranışlara sürüklemek olur,en iyisi ortayı bulmak..
Hepsinide tanıma imkanın olmuyorki,ancak yakınndakileri tanıma şansın oluyor..

Bende 26 yaşındayım.
5 yaşında oğlum var.
Ve boşandım :KK53::KK53:

Erken evlenmişsin sende,acelen mi vardı :KK53::KK53:

Bir erkeğin/kadının bir şeyi yapabilecek olmasıyla, yapması arasında hiçbir fark yok ahlaki açıdan.

Yani bu adam bir kadınla tanışıp eşini aldatabilecek bir adamsa, konu sahibiyle tanışmış tanışmamış, sevişmiş sevişmemiş, hiçbir fark oluşturmuyor.

Adam karısını sevmiyor. Karısını aldatabilecek bir adam. Konu sahibinin adını bile duymasa bundan sonra, olay değişmiyor. Adamın evliliği zaten başkasıyla bir şeyler yaşayabileceği an bitmiş, karısının haberi yok.

Konu sahibinin buna etkisi yok bana göre. Kendi hayatı üzerine etkisi var mı, var. Kendisini sevmediği açık olan birinin ona aşık olduğunu sanıyor. Bir insanın sevdiği bir insan varken başkasıyla sevgili de, evli de olamayacağını anlayamıyor.

Yani 100lerce kere eşinden, çocuğundan dem vurmanın ne anlamı var?

Konu sahibi gibi insanlar olmasa da eşlerimiz bizi fırsat bulduğunda aldatır mı, hiç öğrenemesek keşke diyorsanız bilemem.

Eşler aldatıyor. Hiç tanımadığınız kadınlar sizi aldatmıyor. Sadece zavallı bir hayat sürüyorlar.
ama şöyle birşey var konu sahibi gibi kadınlar olmasa zaten kocalarımız sevgililerimiz vs bizi kiminle aldatacak ki???

Anlatmak çok zor hiç kimseye anlatamadığım için duvarlara baka baka ağlayıp duruyorum. :KK43: konuyu en baştan anlatayım ki bana yol gösterin :KK43: bu anlattıklarım bu yılın ocak ayında başladı ...iş yerinde çalışmaya başlayalı bir hafta olmuştu. o hafta sonu da sınavlarımız vardı ve iş yerinde ki biri ile aynı yerde olduğunu konuştuk o beni aldı sınava falan gittik birlikte yemek yedik biraz kendimizden falan bahsettik derken,tip olarak da iyi bi adamdı.Etkilenmedim değil acıkcası .. ailemle çok kötü günler geçiriyodum çocukluktan gelen bi sevgi eksikliğim var biliyorum ve bunu hep arkadaşlarımla dostlarımla gidermeye çalıştım. iki gün sonra sessiz bi yerde konuşmaya gittik yani iş cıkışı beni birakcaktı. ben ona güvenerek bilmiyorum neden yaptım dertlerimi anlattım babamın annemi aldattığını ve babamdan çok dayak yediğimi falan :KK43: anlıcanız çocukluğum da hatırladığım tek güzel anım yok :KK43: ben ağlayınca eliyle gözyaşımı sildi. sonra bana bi çocuk resmi gösterdi. bu benim oğlum dedi o an yaşadığım hissi anlatamam :KK43: yani donup kaldım bisey diyemedim çaktırmadım aa ne güzel massallah falan diye arkadası gibi konuşmaya gülmeye devam ettim bana evliliğinde ki sorunlarından bahsetti kendi durumunun daha acı olduğunu eşiyle mutlu olmadğını eşinin ona nasıl davrandığını flan anlatti yani biz o akşam baya baya dertleşmiş olduk bende ona eşiyle konuşmasını konuşarak bu sorunu aşabileceklerini falan anlattım kendimi üzmemi umutlu olmamı falan diye bana öğüt verdi. güzel bi akşamdı konuştuk ettik ama asla yapmıcam bişeyi yapmış oldum. sonuçta evli bi adam böyle olması çok saçma oldu. sonra aynı iş yerinde olmamız sebebiyle sürkli daha yakın aramız daha iyi olmaya başladı. resmen ona bağlandım bi şekilde yakın olduk :KK43: sevgiliden eşten daha yakın olduk birbirimize güldük eğlendik ağladık birlikte:KK43: biz birbirimizden kopamıyoruz :KK43: biz şeytana uyduk her gece dua ediyorum Allahım beni bu azaptan bu günahtan kurtar diye vicdan azabından ölüyrum ben böyle bişey yapabilcek insan değildim. çok büyük knuştum hemde çok başıma geldi. evli bi adama aşık oldum oda bana aşık ..birbirimize bakıp ağlıyoruz o benim karşımda oturup ağlıyo :KK43: bi karar aldım bi daha görüşmeyeceğiz dedim iş dışında ben perişan olsamda güçlü durdum ama o gözümün önünde eriyp gitti. :KK43: şu ara yine eskisi gibiyiz uzaklaşamıyrm şuan çok acı çekiyorum yaşadığım duyguları anlatamıyrum belki beni kötüleyeceksin ama bana yardım edin sorularınız varsa sorun cevaplayayım ben bu vicdan azabıyla bu günahla yaşayamıyorum ::KK43:((((

şimdi ortada 1 yavru var adam evli 1.cisi madem mutsuzdu e boşansaymış neden karısını aldatmayı tercih edip sizinle beraber oluyor ve belki barışacaktı eşi ile her evde problemler oluyo neticede karı koca arasında e adam boş bulundu sizde hayatına girdiniz belki düzelecekti şuan gerçeği rabbim bilir ama eşi ile ilişkisini bile elinden almış oldunuz hı beyimiz suçsuz mu sonuna kadar suçlu ya ben normalde yorumlarımı yaparken hassas davranıp karşımdakine kırmamya özen gösteriyorum ama bunları okudukça gerçekten üzülüyorum ki siz eşinden boşansa sizin ile evlense mutlu olacağınızı mı düşünüyosunuz burada hatırlatmak isterim( yuva yıkanın yuvası olmaz ) bi an önce madem böyle ilişki içerisindesiniz o kadıncağıza yazık o şuan madur durumda eşini daha fazla sizin le beraber iken aldamasın YAZIK gitsin konuşsun ayrılacaksa ayrılsın ozamn yeniden başlamayı teklif edin. şuan uzaklaşın onun yanından doğru kararı siz yok iken versin tel ile görüşmeyin kafasını karıştırmadan bir baksın yoluna sonrada doğru kararı alırsınız.Ozamnda siz bu ağır yükün altına girmemiş olursunuz ....

babanın annenı aldattıgını ve senı duvdugunu soylmeişşin sevgıye muhtacmıssın yahu hıcmı dusunmuyorsun sende aynı seyı yapıyorsun evlı adamla sevlıgılı olarak annenı gozunun onune getır kendını getır odamın cocugunu eşini getır gozune dusun bakalım yazık vallahı yazk ya.... bıde hep aynı muhabbet ben bıktım yazmaktan vallahı yok esıyle sorunları varmıs yok mutlu degımıs hep aynı palavralar bu genc kızlara allah akıl fıkır ıhsan eylesın yarabbım

babanın annenı aldattıgını ve senı duvdugunu soylmeişşin sevgıye muhtacmıssın yahu hıcmı dusunmuyorsun sende aynı seyı yapıyorsun evlı adamla sevlıgılı olarak annenı gozunun onune getır kendını getır odamın cocugunu eşini getır gozune dusun bakalım yazık vallahı yazk ya.... bıde hep aynı muhabbet ben bıktım yazmaktan vallahı yok esıyle sorunları varmıs yok mutlu degımıs hep aynı palavralar bu genc kızlara allah akıl fıkır ıhsan eylesın yarabbım

Ben artık o karaktersiz erkeklerin eşiyle sorunları varmış mutsuzmuş dediklerini en azından bu kadar üstüne basa basa dediklerine inanmıyorum konu sahibi gibi kadınların bunu öne çıkartığına inanıyorum klasik kendini acındırma numaraları erkekler bunları diyor ok ama kadınlar daha çok kendini savunmak adına bir de ep aynı acıtasyon ay ben sevgisiz büyüdüm ay şu oldu bu oldu metresgillerde de bunlar var işte

Ben artık o karaktersiz erkeklerin eşiyle sorunları varmış mutsuzmuş dediklerini en azından bu kadar üstüne basa basa dediklerine inanmıyorum konu sahibi gibi kadınların bunu öne çıkartığına inanıyorum klasik kendini acındırma numaraları erkekler bunları diyor ok ama kadınlar daha çok kendini savunmak adına bir de ep aynı acıtasyon ay ben sevgisiz büyüdüm ay şu oldu bu oldu metresgillerde de bunlar var işte
canım allah akıl fıkır versın erkeklerde hem karnım doysun hem pastam dursun muhabettı... yazık eslere cocuklara oluyor olan karılarınıda bırakmıyorlar bı tip ınsanlar... genc kızlar kendıne nasıl yakıstırır bu durumu nasıl yanı aklım hıc almıyor ortakılta bekar erkekmı yok tuaf allah ıslah etsın

Fazla baskıcı olmakta iyi değil,bu seferde çocuğu yanlış davranışlara sürüklemek olur,en iyisi ortayı bulmak..
Hepsinide tanıma imkanın olmuyorki,ancak yakınndakileri tanıma şansın oluyor..

Erken evlenmişsin sende,acelen mi vardı :KK53::KK53:
OLsun kısmet böyleymişş mutluyum ki ben :KK53::KK53:

canım allah akıl fıkır versın erkeklerde hem karnım doysun hem pastam dursun muhabettı... yazık eslere cocuklara oluyor olan karılarınıda bırakmıyorlar bı tip ınsanlar... genc kızlar kendıne nasıl yakıstırır bu durumu nasıl yanı aklım hıc almıyor ortakılta bekar erkekmı yok tuaf allah ıslah etsın

Genelde maddi durumları iyidir bu erkeklerin kızlar o yüzden yakıştırır fakir bir erkeğin metresi olduğunu hiç duydun mu gördün mü acaba ?

benzer bi olay yaşamış olarak yazıyorum o kadın aldatıldığını duysa,ayrılmaya kalksa gör bak o adam nasıl kapısında kul köle olacak , sen sanıyor musun ki silah zoruyla karısının yanında.seni sevse sana bunları yaşatır mı sence ? ağlayana kadar yapacağı şey çok basit ayrılmak ve onun değil senin yanında olmak..erkekler böyle maalesef bi fırsat çıktı mı karşılarına kaçırmıyorlar sen de öylesin onun için ama adım kadar eminim eşinden ayrılma fikri aklından bile geçmiyor senle böyle sürdürebileceği yere kadar sürdürecek

Eşiyle mutsuzmuş. Yazık! Mutsuz olmasının sebebi belki de, iş yerine başladığı henüz 1 hafta olmuş olan bir genç kızı, sınava beraber gitmek için alması!! , onunla yemek yemesi, iki gün sonrada SESSİZ bir yerde konuşmaya gitmesidir. Yoksa eşiyle mutlu olabilirdi belki de... Üzerine bir de mazlum edebiyatı... Ah ah, üzüldüm sizin için, ben üzüldüm ya sizi eğer bu işten kendinizi sıyırmazsanız çok daha büyük üzüntüler bekliyor bilesiniz...

benzer bi olay yaşamış olarak yazıyorum o kadın aldatıldığını duysa,ayrılmaya kalksa gör bak o adam nasıl kapısında kul köle olacak , sen sanıyor musun ki silah zoruyla karısının yanında.seni sevse sana bunları yaşatır mı sence ? ağlayana kadar yapacağı şey çok basit ayrılmak ve onun değil senin yanında olmak..erkekler böyle maalesef bi fırsat çıktı mı karşılarına kaçırmıyorlar sen de öylesin onun için ama adım kadar eminim eşinden ayrılma fikri aklından bile geçmiyor senle böyle sürdürebileceği yere kadar sürdürecek
Altına imzamı atarım. Kesinlikle haklısınız.

Nihali alemsin ya. metresgiller dimişin ya kız :)) ne tür oluyor bunlar hangi hayvan cinsine yakınlar :))

Nihali alemsin ya. metresgiller dimişin ya kız :)) ne tür oluyor bunlar hangi hayvan cinsine yakınlar :))

Metresuslar genellik ile evli zengin erkek peşinde olup avlarına odaklandıktan sonra yoğun gözyaşı saldırısına maruz bırakarak bazen de cilvetoral özelliklerini öne çıkararak .... :D diye giderdim de ne ise hayvan demeyelim ya yine saygımız bize kalsın

Back