Çook teşekkür ederiz! <3 Gerçekten siz deyince Devin ismi de ilgimizi çekti, ama babası erkeksi buldu biraz.Gökçe çok güzel ben de Türkçe kokenli isimleri cok severim ozellikle Umay
Devin,duru,ılgın,ışıl,ilay,parla
Bu isimlerde Türkçe kokenli olarak geciyor not defterimden ekledim
Saglikla gelsin prenses
Gökçe benimde hayalimdeki isim bir gün kizim olursa.. bi ihtimal Tomris te olabilir. Oyum Gökçe den yanaHerkese merhaba, kuzenimin bebeği için bu 3 isim arasında kaldık, hangisi daha güzel sizce?
-Gökçe
-Başak
-Duygu
Hepsi Türkçe kökenli. Umay ismini koyacaktı ama onu diğer kuzenimiz kaptı malesefEğer başka bir öneriniz varsa (kesinlikle Türkçe kökenli) lütfen söyleyin, kuzenimle beraber okuyacağız konuyu.. :)
Allah en doğru zamanda size de nasip etsin, çok teşekkür ederiz. :)Gökçe benimde hayalimdeki isim bir gün kizim olursa.. bi ihtimal Tomris te olabilir. Oyum Gökçe den yana
Teşekkür ederiz, şimdi baktım Türkçe kökenliymiş. Ben de Ediz ismini çok beğenirimTürkçe kökenli mi bilmiyorum ama eliz şuaralar aklımda kalan bir isim anlamida güzel.. onun haricinde gökçe diyorum seçeneklerden
Duygu yu seçerdim ben olsam üçünün arasından illa seçmen gerekirse. Bunların dışında tercihim Aybüke olurduTeşekkür ederiz, şimdi baktım Türkçe kökenliymiş. Ben de Ediz ismini çok beğenirim
Ben üniversitedeyken kızımın adını Güntülü koyacaktım puahhshshdhBenim kizim olsa koyacagim isim Gökçen o yuzden Gökçe’ye oy veriyorum
Hala gec degilBen üniversitedeyken kızımın adını Güntülü koyacaktım puahhshshdh
Tövbe de.Hala gec degil