Teşekkür ederiz <3 Duygu klas bir isim gerçekten de, hem modern hem klasik hem Türkçe.. ama sanırım Gökçe olacak :)Duygu yu seçerdim ben olsam üçünün arasından illa seçmen gerekirse. Bunların dışında tercihim Aybüke olurdu
Keşke benim adım da Gökçe olsaydı, çok şanslısınızGökçe tabii ki,, kendi ismim aynı zamanda da çok seviyorum
Gökçe ve Göksu arasında kalmıştı bizimkilerde, şıkları eleye eleye üç seçeneğe indirdilerBenim kizim olsa koyacagim isim Gökçen o yuzden Gökçe’ye oy veriyorum
Gülce Farsça kökenliymiş ama..Gökçe. Gülce de güzel değil mi ya?
Defne o kadar patladı ki son senelerde. Cidden tınısı çok hoş, söylenişi de kolay ama Yunanca kökenli o da. :/Gökçe çok güzel , hatta ben de Gökçe koycaktim eşim istemedi defne koycaz ortak kararımız
Başak koymasın Türk halkı üzerGökçe çok var bu ara yine popüler. Yapmayın etmeyin. Umay da öyle zaten.
Başak diyorum.
Amaan o embsesillere takılıp üzülecek eziklikte olmasın.Başak koymasın Türk halkı üzer
Herkese merhaba, kuzenimin bebeği için bu 3 isim arasında kaldık, hangisi daha güzel sizce?
-Gökçe
-Başak
-Duygu
Hepsi Türkçe kökenli. Umay ismini koyacaktı ama onu diğer kuzenimiz kaptı malesefEğer başka bir öneriniz varsa (kesinlikle Türkçe kökenli) lütfen söyleyin, kuzenimle beraber okuyacağız konuyu.. :)
[/QUOBaşakHerkese merhaba, kuzenimin bebeği için bu 3 isim arasında kaldık, hangisi daha güzel sizce?
-Gökçe
-Başak
-Duygu
Hepsi Türkçe kökenli. Umay ismini koyacaktı ama onu diğer kuzenimiz kaptı malesefEğer başka bir öneriniz varsa (kesinlikle Türkçe kökenli) lütfen söyleyin, kuzenimle beraber okuyacağız konuyu.. :)
Herkese merhaba, kuzenimin bebeği için bu 3 isim arasında kaldık, hangisi daha güzel sizce?
-Gökçe
-Başak
-Duygu
Türkçe hassasiyetinizden dolayı tebrik ederim sizi.Teşekkür ederiz <3 Duygu klas bir isim gerçekten de, hem modern hem klasik hem Türkçe.. ama sanırım Gökçe olacak :)
Keşke benim adım da Gökçe olsaydı, çok şanslısınız
Gökçe ve Göksu arasında kalmıştı bizimkilerde, şıkları eleye eleye üç seçeneğe indirdiler
Gülce Farsça kökenliymiş ama..
Defne o kadar patladı ki son senelerde. Cidden tınısı çok hoş, söylenişi de kolay ama Yunanca kökenli o da. :/
Ah Ülkü.. Mustafa Kemal Paşa'mızın manevi kızının adı. <3Kızım olursa Gökçe koymayı düşünüyorum. Yeğenimin ismi de Ülkü.
Aylin ismini beğenmedilerAylin ismini çok seviyorum bugün ki aklım olsa Türkçe adını Aylin koyardım kızımın
Böyle isimlerin popüler olması çok hoşuma gidiyor, en azından özümüze dönüyoruz diye seviniyorum. :) Başak ismini de kuzenim çok istiyor ama eşinin şöyle bir argümanı var; Gökçe'ye, Gökçe'nin, Duygu'ya, Duygu'nun gibi ekler sorun çıkarmıyor, ama "Başak'a, Başak'ın" diyecek olsam, k harfi ğ'ye dönüyor. Zorluyor insanı" diyorGökçe çok var bu ara yine popüler. Yapmayın etmeyin. Umay da öyle zaten.
Başak diyorum.
Çook teşekkür ederiz, ülkemizi ve milletimizin vatansever her bir ferdini biz de çok seviyoruz ailecek. Çocuklarımız da bu bilinçle büyüsün istiyoruz, haliyle en başta bizim özümüze uygun isim koyarak başlamamız gerekiyor :)Türkçe hassasiyetinizden dolayı tebrik ederim sizi.
Püü ünsüz yumuşamasından mı kaybettiAh Ülkü.. Mustafa Kemal Paşa'mızın manevi kızının adı. <3
Aylin ismini beğenmedilerbir tık eski duruyor daha modern istiyoruz dediler..
Böyle isimlerin popüler olması çok hoşuma gidiyor, en azından özümüze dönüyoruz diye seviniyorum. :) Başak ismini de kuzenim çok istiyor ama eşinin şöyle bir argümanı var; Gökçe'ye, Gökçe'nin, Duygu'ya, Duygu'nun gibi ekler sorun çıkarmıyor, ama "Başak'a, Başak'ın" diyecek olsam, k harfi ğ'ye dönüyor. Zorluyor insanı" diyorYani aslında mantıklı ama yine de çok beğendikleri için listeye aldılar haha
Çook teşekkür ederiz, ülkemizi ve milletimizin vatansever her bir ferdini biz de çok seviyoruz ailecek. Çocuklarımız da bu bilinçle büyüsün istiyoruz, haliyle en başta bizim özümüze uygun isim koyarak başlamamız gerekiyor :)