Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah sen de en kısa zamanda verirsin canım güzel haberi..
biz 5 yıllık evliyiz.. evlendiğimiz günden beri istiyoruz..
benim eşime 9 yıl önce lösemi teşhisi koyuldu..
o vakitler ünv'de öğrenciyiz.. ilaçlarla uygulanan tedavilerle hastalığı atlattı..
okulu bitirdik ve ardından evlendik..
tabi bu arada hastalık öncesinde sperm dondurma işlemi yapılmamış..
kimse tavsiye etmemiş.. ailesinin de aklına gelmemiş..
evlendikten 2 yıl sonra hastalık tekrarladı.. sil baştan tedaviye başlandı..
kemoterapi, radyoterapi, ilik nakli derken 3 yıldır uğraşıyoruz..
şimdi durumu iyi çok şükür ama kritik dönemi atlatabilmesi için 1 yılımız daha var..
psikolojisini kötü etkilememek için sperm testi de hiç yaptırmadık açıkcası..
"hiç olmayacak" lafını duymaktansa, her ay kendimizce umutlanıyoruz işte..
daha doğrusu ben umutlanıyorum kendimce.. burda benzer durumları yaşayan, aynı amaç için bir arada olan arkadaşlarla konuşmak, dua etmek bana iyi geliyor..
benim hala umudum var.. neler neler atlattık..
bir gün bebeğimiz de olacak inşallah..
Heyyyooooo ilk haber senden gelecek inşallah hadi bakalım :)))
Kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz kırmızılar gelmediyse bir test yapında halay çekelim hep birlikte
Merhabalar..
Benim bat tarihim 14.12.2012.. Ama hamiş olma ihtimalim var.. 9 gün var aslında adet günüme.. Ama ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım :) negatif çıktı..
ama bat tarihime 3 gün kala bir daha yaptırıcam.. inşallah ve dileğimdirki hamileyimdir.. dualarınızı eksik etmeyin..
Çooook gecmış olsun canım ya. Umarım en kısa zamanda guzel haber alırsınız.inşallah sen de en kısa zamanda verirsin canım güzel haberi..
biz 5 yıllık evliyiz.. evlendiğimiz günden beri istiyoruz..
benim eşime 9 yıl önce lösemi teşhisi koyuldu..
o vakitler ünv'de öğrenciyiz.. ilaçlarla uygulanan tedavilerle hastalığı atlattı..
okulu bitirdik ve ardından evlendik..
tabi bu arada hastalık öncesinde sperm dondurma işlemi yapılmamış..
kimse tavsiye etmemiş.. ailesinin de aklına gelmemiş..
evlendikten 2 yıl sonra hastalık tekrarladı.. sil baştan tedaviye başlandı..
kemoterapi, radyoterapi, ilik nakli derken 3 yıldır uğraşıyoruz..
şimdi durumu iyi çok şükür ama kritik dönemi atlatabilmesi için 1 yılımız daha var..
psikolojisini kötü etkilememek için sperm testi de hiç yaptırmadık açıkcası..
"hiç olmayacak" lafını duymaktansa, her ay kendimizce umutlanıyoruz işte..
daha doğrusu ben umutlanıyorum kendimce.. burda benzer durumları yaşayan, aynı amaç için bir arada olan arkadaşlarla konuşmak, dua etmek bana iyi geliyor..
benim hala umudum var.. neler neler atlattık..
bir gün bebeğimiz de olacak inşallah..
Kızlar bende adet olacak gubıyım asırı duygusallaştım dün akşam full ağladım. Okula eğitim sistemine öğretmen camiasına sınırlene sınırlene ağladım. Bende İngilizce öğretmenıyım ve artık çok umutsuzum.Neyse . Hep böyle ağladım mı eritesi gun adet olurum hala bekliyorum ne yazık ki. Göğüs ağrılarım da azaldı ama fecı bas ağrısı var belki havadan da olabılır paranoyan oldum iyice.
kızlar benım 8 aralıkta bu akşam test alsam yapsam hamıle olduğum cıkarmı ben cok sabırsızsım yapsam mı bılemedım :44::44::44::44::44:
canımcım benim 4 aralıktı reglim gecti hala olmadım ve hala test yapmıyorummmm aczık sabret bence
ben bıraz sabırsızsım senın yerınde olsam ohooooo muhakkak yapmıştım haklısın bıraz sabredeyım ben
kızlar benım 8 aralıkta bu akşam test alsam yapsam hamıle olduğum cıkarmı ben cok sabırsızsım yapsam mı bılemedım :44::44::44::44::44:
eğer ki umutsuzluğa kapılmayacaksan morelini bozmayacaksan al yap,negatif çıkarsada amann öylesine yapmıştım de
Kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz kırmızılar gelmediyse bir test yapında halay çekelim hep birlikte