iyi akşamlar bu topiğin ilk hamilesi ben olmak isterdim ama maalesef bu ayda fos çıktı oysa göğüslerim her zamankinden daha çok ağrımıştı 2 gün gecikmeyle geldi kırmızılar neyapalım kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakarız artık tek üzüldüğüm nokta oğluma kardeş için geç kalmış olmak ben anneliği tattım çok güzel bir duygu keşke daha erken davransaydım 2. çocuk için ama oğlumu çok güzel yetiştirdiğime inanıyorum yüce rabbim hayırlısıyla bana birde kız evladı verirse çoooook mutlu olcam tabiki sağlıklı sıhhatli hayırlı ALLAHIN TAKDİRİNE KALMIŞ İSTEMESİ BİZDEN VERMESİ YÜCE ALLAHTAN kısmet hepinizi öpüyorum
Canım benim inşallah bir dahaki aya kısmet olur oğluşun kaç yaşında ki geç kaldım diyorsun bak benim kızım 12 yaşında ben inatla uğraşıyorum. Kısmet biz baya baya geç kaldık eşimde ben de 41 yaşını doldurduk benim kız, beceremediniz bir bebek yapamadınız artık torunlarınızı seversiniz diyor Benim son 6 ay, ondan sonra defteri kapatıcam, tüp veya başka tedavi düşünmüyorum adetlerim düzenli, olmazsa Allahın takdiri diycem hayırlısı, bence sen 2013'ün ilk hamilesi olcaksın çünkü kızlar herzaman birinci olmak isterler, yeni yılın ilk ayı düşcek annesinin göbüşüne