Ayy canım benim senin yüreğin çok güzel allah bizim umutlarımızı tüketmesin hiç diyorum umut biterse yaşam biter onun içi allahım hayırlsını versin canım.
ama genede bu belirtileri uyduruyor olabilirim iğdeçiceği biliyorsun olmasını istediğimiz içinde olabiliyor çoğu zaman inşallah uydurmuyorumdur diye düşünüyorum hep bende öptüm canım seni bu aralar çok seyrek görüyorum seni özleniyorsunuz...
berkuncan, gecenin bu vakti bir sen bir ben kalmışız buralarda. :)) biraz yaoğunumbugünlerdepek giremiyorum. şimdi demisafirlikteyim abimlerde, ancak fırsat buldum da girdim. sabahı bekleyemedim sizleri özledim. Ben belirtilerinin uydurma olduğunu sanmıyorum canım yaa... Rabbim hayırlısını versininşaAllah!.. Olmasa da çok sorun değil, çünkü burda birbirimize destek olarak hayal kırıklığını atlatıp daha güzel, daha süper başlıyacağız yeni aya. Unutma her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı var. Rabbim bi gün -ki, o gün çok uzakta değil-bizim gönlümüze de baharı yaşatacak inşaAllah!..
Ben aslında iki gün önce bir rüya gördüm ama sana yorumlatmaya utandım yorumcubaşımıyım ben dersin diye
şimdi tüm yüzsüzlüğümle sana rüyamı anlatmak istiyorum hayırlara çıkar inşallah böyle sabah ezanına yakın bir vakit muhtemelen ben ezan okunduğunu duyuyorum ama şehirin hiç bir camisinden ses gelmiyor sadece bize yakın olan camiden geliyor oda nasıl diyeyim ezan gibi değilde sanki mevlüt okunur gibi daha makamlı okunuyor ama insanı mest eden bir şekilde okunuyor sonrasında sanırım uyandım . Canım beim
ellerinden öper benim rüyamda
:))) Allah hayrını versin arkadaşım. Olurmu öyle şey? Zaten birşey hissetmezsem yorumlayamıyorum.
Rabbim ruyanı hayreylesin inşAllah!.. Sevgili arkadaşım ezanın en önemli özelliği hatta tek özelliği var. O da namaza çağrıdır. Heleki sabah namazı bir de diğer ezanlardan farklıdır. Onda ''essalatü hayrun minen nevm: Namaz uykudan hayırlıdır.'' İfadesi vardır. Allahu Teala sana burda bak ben her ezanda sana çağrı yapıyorum, randevu veriyorum diyor. Randevuna geçkalma arkadaşım.Ve inşaAllah Sabah namazını kıldıktan sonra iste Rabbül aleminden katındaki en hayırlı evladı. Rabbim inş. ellerini boş çevirmeyecek.N'olur bu güzel fırsatı kaçırma arkadaşım...