- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
Kızlar günaydın bugün benim bat im :) hayırlısı diyorum benim icinde dua edin gelmesin. Bu kadar beklenmediğini bilse oda gelmez ya yüzsüz ışte :)
test yapacak mısın bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar günaydın bugün benim bat im :) hayırlısı diyorum benim icinde dua edin gelmesin. Bu kadar beklenmediğini bilse oda gelmez ya yüzsüz ışte :)
test yapacak mısın bugün
Valla canım yarını bekleyim diyorum 3 gün önce yaptım çıkmadı
maşallah sende belirti kalmamış yaşamadığın hadi hayırlısı bakalım inşallah bebiş vardır bence yap bugün benim batın olduğu gün pozitif çıkmıştı testim
Valla petek bildiğin gibi değil belirtiler o ağrılar yüzünden gecenin bi vakti hastaneye bile gittik ama ağrıya sebebiyet verecek enfeksiyonda vs çıkmadı tahlillerde falan . Testide sabah aklıma geldi ilk idrarla yapim diye (duruyo ya test batıyo yapamıcam diye çatlıyorum) sonra dedim dur bakalım sabırsız yarın sabah yaparsın
ben olsam yapardım negatif çıksa da yarın hasta olmazsan bir tane daha yapardın ya beklemek çok kötü
Peteekkkkk girme kafama gider yaparım şimdi ya azıcık sabredeyim diyorum yarın yaparım elimdeki bir tane test var bugün yapıpta bide regl olmasam yarın ara ki nöbetçi eczane bulasın
günaydın kk nın güzel hatunları
bende zerre belirti yok ,midem yanıyo ama zaten midem rahatsız benim yıllardır ,başka da bişicik yok ,dün arkadaşım diyoki kızım bu ne göbek ya sanki derler hamilesin 8 aylık ,dedim gaz o ya vallahi 80 kilo oldum nasıl hamile kalcam bu kiloyla bilmem ,heralde yuvarlanarak filan giderim gideceğim yere
ay hadi bakalım batlar yaklaştıkça heyecan dorukta ,ilk haberi kim verecek ,bence günü gelen xanax olabilir ,içime doğdu
pozitif çıkarsa yarın nöbetçi doktor ararsın belki neyse kanına girmeyeyim sen bilirsin tatlım en iyisi yarını bekle sen
Günaydınlar herkese koca kafamı yataktan resmen kazıdım bu gün geceleri çok zor uyuyorum sabahlarıda bir türlü uyanamıyorum yafff çok sinirrrr...
Al bendende o kadar gerçi ben dün akşam 8 de yattım sabah 10 gibi sürünerek kalktım yataktan
keşke bende evde olsaydımda sürünerek 10 da kalksaydım :2:
Haklısın canım ben 20 gün kaldım evde ilk haftası gayet keyifliydi sonradan patladım 2 haftadır çalışıyorum işte yineBende tam senin çalışma temponu okuyordum şu evlerinizin fotolarını paylaştığınız sen aslında haklısın evde oturmayı istemekte ama çalışmaya alışık olunca ev batıyor insana ben evlendiğimiz sene işten ayrılmak zorunda kaldım özel bir hastanede çalışıyordum hastane iflas etti mecburi ev hanımı oldum 3 yıldırda atama bekliyorum artık o kadar sıkıldımki tarifi yok
yaaa kızlar bat yaklaştıkca stres oluyorum ben ama nedense yoktur bu ay diye geçiyor içimden hep umutsuzluk değil ama hemen olmaz gibi geliyor allah biliyorya birde bu ay benim akıntım hala devam ediyor dersem gülermisiniz 10 gün geçiyor nerdeyse bu kadar uzun yumurtlama akıntısı olurmu ki ?