1- eylül166-istanbulda yaşıyorum ,yaşım 32 ,7 yıllık evliyim ,gıda teknikeriyim ,şuanda aktif olarak çalışıyorum
2- pufpuff-istanbulda yaşıyorum ,yaşım 26 ,1,5 yıllık evliyim , bilgisayar programcılığı okudum ama 5 sene bankacılık yaptım ,şu an iş arıyorum
3- Anatolya20-31 yaşındayım 6 yıllık evliyim. sınıf öğretmeniyim.
4- berkuncan -kütahyada yaşıyorum 27 yaşındayım hemşireyim ama şu an atama bekliyorum...
5- ayser89 -canım 6 aylık evlıyım ,bursada oturuyorum ,memurum ,23 yasındayım
6- coldriver - İstanbulda yaşıyorum , yaşım 29 , 1.5 yıldır evliyim , İşletme mezunuyum Pazarlama Yüksek lisansı yaptım , çok farklı işlerde farklı görevlerde çalıştım , evliyim , İnternetten satış yapıyorum.
7- lavinia: 1 bucuk yıllık evliyim 3 aydır bebiş istiyoruz 25 yaşımda olmak üzereyim *memurum
8- nisanbu : 3 yıllık evliyim,eskişehirde yaşıyorum,27 yaşındayım,özel bir şirkette halkla ilşkiler servisinde çalışıyorum.
9- mrvb:2,5 yıllık evliyim ankara da yaşıyorum 7 aydır bebek istiyorum olmuyor olmuyor olmuyor
10-secil00:28 yaşındayım daha 4 aylık evliyim istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim benide listeye eklermisiniz bat 31 aralık
hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum ,hamile kalınca burayı unutmak yok ama tamammı ,