Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım, Allah'a şükür hayatta.Rabbim hayırlı ömür versin, eksikliklerini göstermesin inşaAllah!.. Ama çocuk gibi.Çok alıngan ve ufacık şeylerden hemen küsüyor. Nerdeyse 13-14 senedir sanki ben anne, o çocuk. Eşime de bişey diyemiyorum. Her şeyi içime atmaktan yoruldum artık. (
kızlar gonaphene ve femara kullanan varmı aranızda yada kullanmıs olan.bana yardımcı olursanız bu konuda cokkkk sevınıcem
Allah'a şükür canım.senin annen rahmetli mi oldu?
merhaba kızlar ben yumurtlama zamanımda ıkı gece arkarkaya ilişki yaşadım o gunden sonra kasıklarımda kasılmalar belımde hareket ettıkçe ağrılar olusmaya basladı ve karnımdada cekılmeler oluyo sankı bunlar gebelık belırtısımıdır lutfen yardımmm
günaydın aysercim bende iyiyim sağol ,geldik işte işe çalışmaya devam
nisancım hadi güzel haberlerini getir bize ,
o testi de pet bir bardağa idrarını yapıyormuşsun 1-2 saat biryerde bekletiyormuşsun ,sonra böyle katılaşıyormuş idrarın ,nasıl oluyorsa artık ,kız diyorki yapın bakın zaten farkı göreceksiniz ,sıvı olmayacak diyor..sen zaten hamilesin bi yapıverde doğruluğunu kanıtlayalım ..
günaydınn kızalr nasılsınız dün yogundum hiç yazamadım geçmişide okuyamadım henüz nasıl gelişmler oldu?? yeni arkadaşlar gelmiş aramızda hoşgediniz sizlerde inşallah bebişlerinize kavusurusunuz
günaydın canımm ,diğer bir forumda lavinya diye bir arkadaşım vardı ona laviş derdik ,sanada diyebilirmiyim onu anımsattı nickin ,
sende kendini tanıtsana canım .
içinden nasıl geliyorsa öyle diyebilirsin canım..ama o lavişle ben karışmayayım sonra o ona mahsus kalsın ben lavinia olarak kalayım en iyisi
lavinia: 1 bucuk yıllık evliyim 3 aydır bebiş istiyoruz 25 yaşımda olmak üzereyim memurum
karışmaz karışmaz onun 2 tane bebeği oldu girmiyor artık :)) laviş daha sıcak geliyo bana
istanbulda mı yaşıyorsun ??
sende ben gibi 3 aydır düşünüyormuşsun ,daha hayıflanmak için erken ama insan kafaya koydumu olsun diyor işte