- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
Bende akıntı çok bu belirtti değil mi ben mı yanlış hatırlıyorum
Akıntı hem adet hem de gebelik belirtisiymiş.Umarım gebeliktendir.Bende bu ay hafif akıntıdan başka numara yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende akıntı çok bu belirtti değil mi ben mı yanlış hatırlıyorum
Ço heycanlıyım ya böyle paylaşımlı olunca daha çok coştum. Umarım topikte ismi yazan yazmayan ve bu ay bekleyen herkes müjdeyi alır
günaydınnn kızlar benimm bat 4 aralıkdı ama bende hala gelen gıdenn yokkk kkkk
günaydınnn kızlar benimm bat 4 aralıkdı ama bende hala gelen gıdenn yokkk kkkk
:81: :81: :81: :81: Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz halay çekcez hep birlikte
benım 4 gunum var ne akıntım ne sıskınlık ne agrım var ya
bıde ben kendımı bıldım bılelı hıc adetımde bı yerım agrımaz ve gogsum sısmez sarı akıntıda olmaz benım
acaba hamıle olmayabılr mıyım (Allah korusun) bu belırtılerın ılla olması mı lazım
Yok canım illaki belirti olacak diye birşey yok ki Allah aşkına biz her ay belirti yaşıyoruzda noluyo kasığımız batar,akıntı gelir yok kirpiklerimiz karışır gözbebeklerimiz büyür sonuç ne peki koca bir kırmızı kart sen kendinden şüphe etme canım biz kendimizi dinleye dinleye paronayak olduk
Kızlar ya dayanamadım test yaptım tatbiki negatıf. Daha erken 5-6 gun var daha aslında su erken gebelık testını yapsam belki ama moralım bozulmadı değil yanı. Tüm belirtıleri yasıyorum ama......
inşaallah canım hepimize uğurlu olur inşallah :112: Senin bat ı biliyorum 20 aralık
ben 4 yıldır hemen hemen her ay belirti yaşıyorum
bence de nasıl oluyor bu boş verm? ben boş veremedim gitti. her ay aynı muhabbet. adetten hemen sonra aamaann olursa olur diyorum. adet zamanına yaklaştıkça başlıyor benimkiler gelmeye
Maşallah ya ne bereketli bir topik oldu burası böyle,inşaallah hep birlikte böylece eylül anneleri topiği açarız
Kızlar ya dayanamadım test yaptım tatbiki negatıf. Daha erken 5-6 gun var daha aslında su erken gebelık testını yapsam belki ama moralım bozulmadı değil yanı. Tüm belirtıleri yasıyorum ama......
erken gebelik testi nasıl oluyo ya bildiğimiz test değil mi ?
Yok canım biraz daha pahalı onlar hatta bilidiğim kadarıyla kan testiyle aynı fiyatta nerdeyse daha duyarlı oluyomuş hcg azıcık yükselse bile algılıyormuş
kızlarr bende hiçç akıntı yokkk yaaa belirtilerden filan bakıyorumda hormonlardakı artısdan dolayı akıntı artar dıyorr oysa ben kupkuruyum ama hala adette olmadım diğer belirtilerimin hepsi adet olcagıma işaret ediyor sanırım boşuna umutlanıyorumm biç kac gune adet olcamm belli oldu