canım Nisanımız daha dün gibiydi ilk haberi veridiğinde Topiğe....Bize umut oldun,ışık oldun hep..ilkimizdin..adım adım yaklaşmıştın bebeğine...seninle merak ettik heyecanlandık...hele ilk kan testini sağlık ocağına yaptırmış ve ertesi gün çıkcağını öğrendiğinde bizde senle üzülmüştük "yapılırmı bu yaaaa nasıl geçicek bir gün daha ..."diye hayıflanmıştık..değerin 49'du...daha beklenen regline 1 gün kala...kesinleşmişti artık ...bebeğimiz geliyordu yoldaydı..hele eşine yaptığın supriz..Aman Allahım..yazdığın mektup...kalpten görütecek cinstendi..sen garanticiyedin..öyle elinde değer olmadan eşine vermedin anne olucağını....İkizler ablam sana bşr yazı yazmıştı hatırlıyomusun.."artık anne oluyosun diyebaşlıyodu...onu okurken bizde duygulandık...tüylerimiz diken diken oldu...
seninle heyecanla bekledik..bizim için dua ettin...okuduğun kitapdan tavsiyeleri erinmeden uzun uzun yazdın bize...her ay bizlere morel verdin..sen de ne oluyodu...midem bulandı belki,halsiz düştün, hamilelik yordu seni ama bi günde belki biz üzülürüz diye bize bunları söylemedin..canım kıyamadın bize....
zaman geçti...ve merciğemiz,fasulyemiz baklagil sınıfından sıyrılıp pipisinide gösterdi..Allahhhhhhh topikde aldı gelin damat muhabbetleri..hepimiz paşamıza gelin çıkarmak için çabaya girdik bu sefer...:)
....
ha bu arada seni takip edenlerimizde oldu peşin sıra iyikide oldu.....Darısı İnşallahhhh topiğimiz diğer kızlarına inşallhhhhh...
sayılı gün çabuk geçiyomuş....sen artık sona yaklaşıyodun..bizde merakla beklemedeydik hikayeni...........
veee......
artık çok şükür hayal değil kucağında oğluşunla annesin Nisancım...eminim çokkkk güzel,çok iyi ,çokk değerli bir anne olucaksın..
Rabbim Utku'muzu analı babalı hayırlı imanlı bir evlat olarak size bağışlasın..Tebrik ederim seni canım arkadaşım....
hikayende duygulandım ama en çokda güldüm...kardeşinle olan sbah sabah muhabbetinde,eşinin müthiş heyacandan çıkmış espirilerine,....maşallahhh arkadaşıma......
.....
artık Annesin sen Nisan...nasıl bir duygudur nasıl bir lütufdur bize Rabbimizin bahşettiği...Rabbimm herkese nasip etsn anne olmayı inşallhhh...
kendine iyi bak...oğluşuna iyi bak...seni ve dünya tatlısı cennet kokulu oğluşunu çokkk öpüyorum...
bahtı açık olsun ....