- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
Kızlar hepinize merhabaaa toprağımm can arkadaşım senin senaryolar ne iyiyimiş oylee hahaha çok güldüm vallahaa canım malesef ben hala urfadayım misafirhanedeyim internetim yok onun için giremiyorum aranıza hala kadro işlemlerini tamamlayamadılarki tayin istesek artık bayramdan sonraya kaldı sanırım bayramda bizde eşimle tatil yapmaya karar verdik kaç zamanın özlemi var memelekete gitsem eşime vakit ayırmam çok zor olacak bizde bayramı kendimize ayırdık, benim durumum az çok belli sende durumlar nasıl bebişin içinde dolaşıp miğdeni bulandırmaya devam ediyormu yoksa uslandımı, Karnın beli olmaya başladımı, Cinsiyetiniz bellimi gibi milyon tane soru sorabilirim sanaa................
Mrvb Kuzum bu sınıfın tembelleri seçiyorum kendimizii sınıfta kaldık 2014 topiğini biz açalım bari :)
İğdeçiçeğim sana da bir türlü dönmek nasip olmadı sen nasılsınn paşan nasıl tekmeliyordur seni artıkınnn oyy teyzesi yer onun topak ayaklarınıııı..........
Nisanımm ayy nasıl bir senaryo böyle buu bu yola çıktığımız gün ne hayallaerin vardiı şimdi onlar artık senin hyallerin değil hayatın oldu allahım sana ve evladına güzel hayırlı bir ömür versin senide bebişinide ayrı ayrı öpüyorum.....
Diğer güze anneler isimlerinizi hatırlayamadım diye kızmayın bana hepinize kocaman öpücükler sizleri çok özlediimmmmmm.......................
Mrvb Kuzum bu sınıfın tembelleri seçiyorum kendimizii sınıfta kaldık 2014 topiğini biz açalım bari :)
İğdeçiçeğim sana da bir türlü dönmek nasip olmadı sen nasılsınn paşan nasıl tekmeliyordur seni artıkınnn oyy teyzesi yer onun topak ayaklarınıııı..........
Nisanımm ayy nasıl bir senaryo böyle buu bu yola çıktığımız gün ne hayallaerin vardiı şimdi onlar artık senin hyallerin değil hayatın oldu allahım sana ve evladına güzel hayırlı bir ömür versin senide bebişinide ayrı ayrı öpüyorum.....
Diğer güze anneler isimlerinizi hatırlayamadım diye kızmayın bana hepinize kocaman öpücükler sizleri çok özlediimmmmmm.......................