canımm benimm Rabbim yardımcın olsun..bol bol dua et..çok zor bir durum tahmin etmesi zor değil..zaman zaman hepimize oluyor..bazan bir kişiden nem kapınca(ister kv,ister arkadaş) artık herşeyi her hareketi batar ....
ama bak bir yerde okudum...sevmediğin bir kişiye 40 gün dua et,en yakın dostun olur diye..
hiç birimiz 4 4 lük değiliz..değiştirmeyiz karşıdaki insanların davranışlarını ...ve hiç kimseyi sevmek zorunda da değiliz ama saygı duymak zorundayız..sen ne olursa olsun saygını kaybetme...
şöyle düşün kv..sana geldiğindedeki"Alahım senin rızan için dayanıyorum,senin rızan için ....şunu yapıyorum ...vs"inan ban daha kolay gelicek herşey..ben öyle yapıyorum..mesela kv..uzakken yani göürşmediğimiz zaman Şeytan gelir dürtet dürte beni vallahi fastlandırır..niye böyle oldu hııııı bak bak şöyle demek istedi bana diye:) ama nazamn na rızamla tel.açıp sohbet etsem,yada evine gitsem ama başta dediğm gibi"Allah ım rızan için diyorum "ve inan bana bir melek hal,bir sevgi ,bir şefkat yemin ediyorum gidip sarılıp öptüğüm bile oluyor sevgiden
eve gelincede eşimde bana"allah razı olsun diyor" ...topluyorum bonusları:)....
biraz yönetminideğiştir..bide siz çok yakın otuyosunuz ya tatlı tatlı eşinebiraz uzak bir yere taşınmayı öner..evi bir şekilde değiştirseniz her şey daha iyi olur gibi...
canımm bebeğini düşün artık yaşama amacın hevesi yoğunluğun o olucak..