Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim arkadaşlar...
Nihayet internetimiz bağlandı. Epey bir uğraştık ama sonunda oldu çok şükür.
Dün kontrolümüz vardı. Bu sabah üçlü tarama için kan verdim. Allah hayırlısını versin inşa Allah!..
bu arada bilmeyenler için söyleyim bizimki de erkek. ilk duyduğumda epey şaşırdım. Nedense hep kızım olacağını düşünmüştüm. Hayırlısı buymuş demekki. Dün gittiğimde de sordum Dr.a değişiklik yok mu, hala erkek mi diye? Doktor güldü, hala erkek canım dedi. :)))
Şaka bir yana cinsiyet önemli değil, Rabbim yeterki hayırlısını versin!.. Kurban olduğum, bekleyen arkadaşlarımızı da daha fazla bekletmesin inşa-Allah!.. amin!!!
super arkadaşım internetin bağlanmış sonunda sevindim...yavaş yavaş toparlanambilsek topikde ne iyiolur..ama herkes işden güçden az giriyor..nisanımızda doğurdu ..bi gelsede anlatsa nasık gdiyor annelik..
bu arada yeşim seninde 31..haftalara gelmişsin..ya daha dün gibi herşey..ne çabuk geçiyor zaman..
...
neyse bacılar..durmak yok yola devam..işde olanlara kolaylık...evde olanlara sukunet huzur...bebeği olanlara(ki bu nisana gidiyor) coggggudu cogggggg emzirmeler:)
öpüyorum..
ben geldim arkadaşlar...
Nihayet internetimiz bağlandı. Epey bir uğraştık ama sonunda oldu çok şükür.
Dün kontrolümüz vardı. Bu sabah üçlü tarama için kan verdim. Allah hayırlısını versin inşa allah!..
Bu arada bilmeyenler için söyleyim bizimki de erkek. Ilk duyduğumda epey şaşırdım. Nedense hep kızım olacağını düşünmüştüm. Hayırlısı buymuş demekki. Dün gittiğimde de sordum dr.a değişiklik yok mu, hala erkek mi diye? Doktor güldü, hala erkek canım dedi. :)))
şaka bir yana cinsiyet önemli değil, rabbim yeterki hayırlısını versin!.. Kurban olduğum, bekleyen arkadaşlarımızı da daha fazla bekletmesin inşa-allah!.. Amin!!!
ewt toprakcığım son 7-8 hafta artık bütün hazırlıklar tmm haftasonuna inş anneanneside kızımın beşiğini bohçasını getireck sadece gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla çok heyecanlı beklemek bakalım p.teside kontrolümüz var ne yapacgz....
aynen öle iğdeçixeği rabbim saglık versin kız erkek önemli değil ben kız istiyordum allahın izniylede kız çok sabırsızım kızım doğsun istiyorm artık heyecanla bekliyorm...
super arkadaşım internetin bağlanmış sonunda sevindim...yavaş yavaş toparlanambilsek topikde ne iyiolur..ama herkes işden güçden az giriyor..nisanımızda doğurdu ..bi gelsede anlatsa nasık gdiyor annelik..
bu arada yeşim seninde 31..haftalara gelmişsin..ya daha dün gibi herşey..ne çabuk geçiyor zaman..
...
neyse bacılar..durmak yok yola devam..işde olanlara kolaylık...evde olanlara sukunet huzur...bebeği olanlara(ki bu nisana gidiyor) coggggudu cogggggg emzirmeler:)
öpüyorum..
nerlerdesin gözlerim buralarda kaldı epey merak ettim seni oğluşun olacakmış hayırlısı olsun ben daha öğrenemedim iyce yerleştinmi yardım edenin oldumu nasılsın öpücükler
kuzularrrrr naparsınızzzz ctesii ctesiiiii....
bgn eşimle evlilik yıldönümüzz..kaltık eşim işe gittti(askere gitti diyecektim yanlışlıkla:) popomu koltukdan koltuğa gezdirdikten sonra kalkıp biraz ev iş yapıcam ..çokk işim var çokk..bu haftaya kadar uyku hali ve düşük enerjili yaşam sürüyodum..ama çok şükür geçti ki geçmesi gerek ki bir odada ütülencek sepet dolusu eşya,yıkanacak paklanacak kirli sepeti dolusu urba:),buzdolabında pişirilecek yemek malzemeleri var..diyeceksiniz ki ne yaptın tooopppraakkkk ? sen böyle pis tembelmiydin..valla kardeşcağazlarım hamilelik ilk 3 ayı beni böyle yaptı konsantre sorunu yaşıyodum ama düzeldim..
yemek yapma akşam eşinle çıkarsın diyip en azından bir iş kolundan kurtamaya çalışcaksınız..ama malesef dün dışarıda yemek yedik erkenden kutladık kınagecesi yıldönümüzü:) bugünde sinema keyfi yaparak evlilik yıldönümüzü kutluycazz:)bende rapor bu..
ya sizler İğdeçiçeğimizin annesi gelmiş evine öyle yazmış...ohhh anneeeee şefkatiiiii :)
berkuncuğummmmm kız naptın sen..tayin işi oldumu..nerlerdesin..
deniz ,yeşim, kuzular sizler nasılsınız.....
veee nisanımızzzz:)beybiiiii çiçeği burnunda anneee...aşkım seni çok merak ediyorum ne yaptın nasılsın...var mı sıkıntın ..utku nasılll:)..bize anlatacağınnnn şeyler biriktiiiiii:)
.....bacılar ben gidiyorum artık işin bir ucundan başlamam ve akşamki sinemayı haketmem lazım...öpüyorummm sizleri..
canım yıldönümün kutlu olsun inş bebeişinizle uzun uzun bi ömür süresiniz bizlerde iyiyiz çok şükür agırlaşmaya başladık artık....
kızlar persembe gunu yani transferin 12. gunu beta hsg 38 çıkmıstı bugun 14. gun 93 çıktı.nasıl sonuçlarım.hamileyim galiba öylemi
Canım sonucun gayet güzel. Hiç endişenme, ama lütfen kendini yorma, moralini yüksek tut. sadece yat ve dinlen. Yüksek yerlere uzanma, ani hareketler yapma ve eşinle biraz kardeş gibi yaşayın. Hadi Allah umutlarınızı boşa çıkarmasın ve hakkınızda hayırlı olanı versin inşa-Allah!.. Amin!!!