- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
Ayyy kızz ben döneyimde kirli sepetine uçmaya razıyım inannnnOhh... ohh... maşallah bizim kızlara. Ne de güzel neşesi gelmiş topiğimizin. Ayy kızlar alemsizniz vallahi. Allah hayrınızı versin.
Nisancım, çok az kalmış yaa... inanamıyorum. Daha dün gibi... Paşanın dünyaya teşrif zamanı gelmiş bile. Zaman nasıl da geçiyor biz farkına varmadan.
Berkunum gül gül çok kısa zamanda senin de başına gelecek biz de sana güleceğiz bi güzel.
Yaa... laviniacım nerden nereye geldik değil mi? İnsan geriye dönüp bakınca yaşadıklarına, düşündüklerine ne bileyim hissettiklerine, sonra bu gününe ve bu haline inanamıyor.
E bebeğim eee... e bebeğim eee... hey gidi toprak. kız Allah hayrını versin. Demek sepetin içine düştün. E nasıl çıktın ordan? Bari onu da yaz. :)))
Bu arada nişancım sana bir sorum var: Karın bölgesindeki çatlamayı önlemek için ne kullandın? Benim göbek şimdiden çıktı 6 aylık hamile gibiyim. Yediğim hormonlarında bunda etkisi çok. Bir an önce tedbir almam lazım. Bu arada sen kaç kilo aldın, neler yaptın? Azıcık bilgi ver lütfen.
Kızlar hepinizi öpüyorum... :)))
çokkk şükür mevlama biz pıtpıtlarımızı duyduk MAŞAALLAH SUPNANALLAH artık hamileyim diyorum çok şükür herkese.
halayımıda isterim .ara ara lekeler geliyor panikliyorum ama geçecek inş ALLAH.... size yazmayı geciktirdim ama ne mümkün pc başına oturabilmek yemek yerken zor oturuyorum kasıklarım çok ağrıyor hep yatıyorum sancım oluyor. dr idrar tahlili istedi bakalım ne olcak.
niSancım ALLAH EN KOLAYINDAN BİR DOĞUM NASİP ETSİN iğdeçiçeçim sende cinsiyeti görürüsün heralde yakında çok merak ediyorum Toprakçım sanada hayırlı olsun çok sevindim. senin yazdıklarına benzer şeyleride ben yaşıyorum ama kirli sepeti hariçdikkat et bak. yeşimcim güzel dieklerin teselilerin için çok teşekkür ederim
kızlar ne olur benim kusuruma bakmayım sizden kopmak ne mümkün ama biraz iyileşiyim sizi bıktırcam yazarak
RABBİMDEN nisana kolay bi doğum bütün hamilelere sağlıklı kucağımıza almayı diliyorum hepimize.
veeeeee burda okuyup okuyup duygulanan imrenen bebek hasreti çeken benimde olsa diyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda mevlamdan hayırlı evlatlar diliyorum RAbbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın boynu bükük bırakmasın inşallah ..hepinize namazlarımda dua ediyorum bütün evlat hasretiyle yananlara rabbim en tez zaman versin inşallah bizde sizlere sevinelim...
HEPİNİZİ ŞAPPADANAK ÖPÜYORUM MUTLU KALIN MÜJDELER VERİN İNŞAALLAH
Allahh kucağınada almayı nasip eder arkadaşım inşallhhhh çok mutlu oldum senin adına bu ara ne güzel herkesde bir hareket varr çok mutlu ediyor bu beni