- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
İğdeçiçeğim nasılsın cnm çok şükür yaa bugünleride gördük nasıl dua ediyorduk Rabbim yürekten isteyince nasıl da veriyo inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm arkadaşım banada dua et normal doğum yapayım bi nefeste kurtulayım inşallah..
gününüz güzel geçsin kızlar...ara ara bakıyorum inanın internetim çok yavaş sbhtan beridir girmeye çalışıyorum ama ekran donup kalıyor..sinir oldum..haralde virüs girdi herşeyi yavaşlattı..o yüzden sayfayı açmaya eriniyorum kzılar..evdede ramazan olduğu için iftar namaz yatış derken ,bilgisayarı çok az açıyorum..
veeee iğdeçiçeğiiiiiiiiiiiiii sana şu şarkıyı yolluyorum..."angarınınnnn yollarıdaaaaa büklüm büklümmmm yollarıııııııı
hadi canımm dualarımm seninle kuşummmmm
Canımmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım iyisindirr şimdi öpüyorum çokkızlar hepinizden allah razı olsun rabbim beterinden korudu zaten kızıma da gelebilirdi kapak falan çok şükür binlerce şükür yani
YAaa bende çok özledim onları ama kaçaklar gelmiyorlar anatolyaya ulaşıyorum bir şekilde ama ikizler hepten kaçtı yokMerhaba kızlar nasılsınız neler, yapıyorsunuz, iyi misiniz?
Biliyor musunuz ben ikizler ile anatolyayı çok özledim.
Keşke bir ses verseler!..
Canımmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım iyisindirr şimdi öpüyorum çok
YAaa bende çok özledim onları ama kaçaklar gelmiyorlar anatolyaya ulaşıyorum bir şekilde ama ikizler hepten kaçtı yok
EEE canım benim senin tayin işi ne oldu bizim kadro veto yiyecek gibi bir durum söz konusu kadrolu atandığım yerede kadro geldi diye gitmedim allah yardım etsin bana artık çok canım sıkılıyor bu duruma inşallah kısa zamanda sonuçlanırda benimda kafamdaki soru işaretleri gider kızlar yaa çok düşünceli günlerdeyim.... Birde hafta arası doktora gittim herşey yolundaymış tahlillerimi görmek istedi eşimden spermiyogram istedi Durumunuza bakalım bir tedaviye başlayalım dedi inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum hepinizi öpüyorummmm
çok sağolun kızlar çok şükür iyiyim elim yavaş yavaş düzeliyor allahında izniyle bin şükür rabbime şükrediyorum sadece çok büyük bişey atlattım iğdeçiçeği rabbim gönlüne göre versin inşa allah istediğin bi yer çıkar hakkında hayırlısı olsunhepinizi öpüyorum görüşmek üzere...
Rabbime hamdolsun tayinimiz çıktı. Benimki istediğim yere ama eşimin birazcık uzak. Sağlık olsun, oda olursa eş durumundan benim yanıma tayin isteyecek, olmazsa arabayla gidip gelecek inşa Allah!.. şimdi ev telaşına düştük. Sanırım yarın Ankara yollarında olacağız, hayırlısı Mevladan inşa Allah!.. Rabbime emanet ol canım!..
Berkuncanım sakın aklına olumsuz şeyler getirme. Ne düşünürsen başına o geliyor. Aman arkadaşım güzel düşün ve lütfen hayırlısını iste Allah'tan. Bak herşey ne güzel yoluna girecek inşa Allah!..
Yeşimmcim iyi olmana sevindim. Rabbin seni yavrunu korusun. Dikkat et kendine. Allah'a emanet ol canım...
Sanada güzel annecik az kaldı kız bebeğine kavuşmana hayırlısıyla inşallahhhGünaydın kızlarhayırlı haftalar
Rabbime hamdolsun tayinimiz çıktı. Benimki istediğim yere ama eşimin birazcık uzak. Sağlık olsun, oda olursa eş durumundan benim yanıma tayin isteyecek, olmazsa arabayla gidip gelecek inşa Allah!.. şimdi ev telaşına düştük. Sanırım yarın Ankara yollarında olacağız, hayırlısı Mevladan inşa Allah!.. Rabbime emanet ol canım!..
Berkuncanım sakın aklına olumsuz şeyler getirme. Ne düşünürsen başına o geliyor. Aman arkadaşım güzel düşün ve lütfen hayırlısını iste Allah'tan. Bak herşey ne güzel yoluna girecek inşa Allah!..
Yeşimmcim iyi olmana sevindim. Rabbin seni yavrunu korusun. Dikkat et kendine. Allah'a emanet ol canım...
Canımmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım iyisindirr şimdi öpüyorum çok
YAaa bende çok özledim onları ama kaçaklar gelmiyorlar anatolyaya ulaşıyorum bir şekilde ama ikizler hepten kaçtı yok
EEE canım benim senin tayin işi ne oldu bizim kadro veto yiyecek gibi bir durum söz konusu kadrolu atandığım yerede kadro geldi diye gitmedim allah yardım etsin bana artık çok canım sıkılıyor bu duruma inşallah kısa zamanda sonuçlanırda benimda kafamdaki soru işaretleri gider kızlar yaa çok düşünceli günlerdeyim.... Birde hafta arası doktora gittim herşey yolundaymış tahlillerimi görmek istedi eşimden spermiyogram istedi Durumunuza bakalım bir tedaviye başlayalım dedi inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum hepinizi öpüyorummmm
Günaydın kızlarhayırlı haftalar