Ayy benim güzel arkadaşımm ağlaya ağlaya okudum allahımmm nasıl mutlu oldum anlatamam sana rabbim sağlıklı bir gebelik, Mutlu bir bebek nasip etsin canım arkadaşım sen tedavi falan derken bak ne güzel olduu çok mutlu oldumm yaaa Böyle Birden bire görünce çok şaşkın bir hal adım TOPRAKKKKKK NASIL OLDUUU GÖRDÜNMÜÜÜÜÜ Canımmm allahımm gönlüne göre verdi
Aranızda en tembel ben kaldımm
ama napayım kocasız çocuk olmuyor
İnşallah en kısa zamanda evime dönersem bende tedaviye başlamayı düşünüyorum artık daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum
Toprağım çok öpüyorum seni arkadaşım mutlu ol çok mutlu ol hemde
canımm arkadaşım çok teşekkür ederim bitanem benim.Aynen tedavi derken süpriz oldu.ve ben kendimi o kadar olmuyacağına inandırmıştım ki ...tamam ilk aylarda olabilir bu ay olmazsa diğer ay ,öbür ay diye diye 7.8.9 aya geldiğimde artık olmuyoooo yaaa diyodum..zaten son aylarda hani ayrılmıştım ya burdan zaten ondan sonra iyice saldım...ama he nekadar umutsuz olsamda adetimi beklediğim son haftalarda gene içimde acaba olur mu ki diyodum..hele o gebelik testleri bir koliyi bitirmiştim..hiççç inanasım gelmezdi o çift çizgiyi göreceğime..inan burdaki pozitif gebelik testlerine bakardım incelerdim...bir ara annemlerin yanına gittiğimde annem beni türbeye bile götürdü:) zaten en çok da çevrenin beklentisi beni çookk üzüyodu..İş yerimde arkadaşlarım (durumumu bilen bir kaç arkadaşım ) o kadar dua ediyolardı ki birisi Mirac gecesinde Kudus'e gitmişti..ve orda özel olarak benim için dua ettiğini söylemişti..Çok duygulanıyodum..ve Ramazan da öğle aralarında arkadaşlar mescidde bana dualar okuyolardı..evet çokk güzel şeyleridi bunlar Allah herkesden razı olsun..ama yüreğimde öyle bir burkulma olyodu ki ,kendimden geçtim onların yüzünü kara çıkarmasam bari diyodum:)
ve aşılama
tüp bebek yöntemlerini araştırmaya başlamıştım..bizi ne gibi süreçlerin bekledğini..ve inanırmısın artık normal yoldan değilde bu tedavi süreci için heyecanlamaya başlmaştım..bir an önce başlayaım diyodum..aşılama için umudum azdı ama tüp bebek hiç olmazsa en kaliteli yumurta ve en kaliteli sperm ile seçilmiş bir bebek olucak diye düşünüyodum..bir an önce tatile gidelim gelelim gelsin o günler diyodum...
ve çok ilginçtir ben bebek istediğim 11 ay sürekli gebelik-gebelik belirtileri-kürler-yöntemler-ovulasyon cart curt hep internetden onları araştıyodum..ve bu ay yani ramazan ayında artık ilgim otomatik olarak sanki bebeğim olucakda doğuma az kalmış..hangi bebek beşiğini iyidir, hangisi alsam diye bir hafta nerseyse beşik baktım..sonra bebek arabası..bebeğin beşiğiği yatak odamda nereye koyarım diye akşamları odamda hayal kurdum..kıyafet ne alınmalı..biberon ne olmalı bebek yastıkları ya aklına gelebilecek herşeyi herşeyi araştımaya başladım ve bunu yaparken sanki hayal değil gerçekmiş gibi heyacanladıyordum da..göğüs kalkanı bile :) düşündüm..hatta iş yerinde bilgisayar ekranımda bebek arabası belik modallerini gören arldaşlara ben level atladım diyodum:) sıkıldım gebelik sürecinde şimdi bebek aşyalarına ilgiliyim diyodum..hatta bi tane iş yerindeki erkek arkaldaşımız benim bu ilgi görünce yoksa hamilemisin diye sormuştuta..çok garip dimi..sanırım farkında olmadan çekim yasasınıda kullandım:)..
Berkunum bunları niye anlatıyorum çünki umutsuz olma diye..ikimizde aynıydık..ben artık adım kadar emindim normal yoldan olmuyacağına...evet bebeğim olucaktı nasipse ama hep hayalimde aşılma yada tüp ile olucaktı...her an herşey olabilir..ben dua ederken bebek sahibi olmak isteyen arladaşlarımı sırlarken hep hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olalım diye dua ediyorum..Yani Mevlamız o kadar güzel planlıyo ki herşeyi bizim için neyse hayırlı vakit o zman veriyo hayırı..
Ben eskiden burdaki çoğu forumda "soğan kürü vesilem oldu hamile kaldım,ayaklarımı sabaha kadar diktim etkisi oldu,hayıt otu kullandım ay oldu,preseed kullandım ve pozitif,adetten sonraki gün ilişkiye girdim ve hamileyim, gün aşırı denedik..."vs vs okurdum ve bendede etkisi olur mu diye biliyosun milyon tane yönetemi milyon kere denedim....bunlar vesile oldumu bilmiyorum ama şunda enminim kesinlikle yapılan duaların çok etkisi var..ha sakın şöyle düşünme bende dua ediyorum neden kabul olmuyo diye...bütün dualar kabul oluyo..kendi yaptığın,başklarının senin için yaptığıisenin başkaları için yaptığı..hiç bir dua boş çevrilmiyor..burda yada ahirette karşılığını alıcaz inş. Rabbimiz bize o kadar merhametli , o kadar seviyor ki .Bizim için hayırlı zamanı bizden daha iyi bildiği için sırası gelince veriyor..
çünki; ben geçen yıl ramazan ayında bebek için ilk duamı yapmaya başlamıştım..Namaza durdum ve ramazan ayı gibi mübarek günlerde hayırlısı ise bebek sahibi olmak isteyorum diye dua etmiştim..evet o ay olmadı çünki hayırlısı değilmiş..ama bir yıl sonraki ramazan ayında duamın kbl olduğunu farkettim..İnşallahh Rabbim tamamına erdirir cümlemizinkiyle...DUA İLE OLUYOMUŞ HERŞEY İşin GERÇEĞİ ESASI BU..
ve Berkunum senin duaların ,senin başkalarına yaptığın duaların,başkalarının sana yaptığı duaların Rabbimiz tarafından geri çevrilmeyeceği bildiğim için eminim..senin duanın hayırlı zamanın ne ise olucak inşallah..
sevindiğin için mutluluğumu paylaştığın için Rabbim senden razı olsun..dua edenler arkadaşlardan da..
ben çok uzun yazdım..içim şükür ile dolu mutluyum, bi garibim, tuhafım,leylayım:)
ALLAH İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN BU DUYGULARI..AMİN..