denizden haber alanınız varmı kızlarr ne alemdeymiş sanki 13 14 test günüydü diye hatırlıyorum
gözümüz aydın hamileyim ama dr söylememi istemedi ultrasonda keseyi görmeden söylemek yok dedi
ama bu sabah kanamam başladı napçam bilmiyorum daha bi hafta var keseyi görmemize
ne oldu da kanamam oldu bilmiyorum hafifi pıhtı şeklinde daha anneme bile söyleyemedim hamile olduğumu. ALLAH IM NE OLUR BİŞEY OLMASIN
SİZEDE GEÇ SÖYLEDİĞİM İÇİN HAKLARINIZI HELAL EDİN VE NE OLUR DUA EDİN. KESEYİ GÖRDÜĞÜMÜZ GÜN AÇIKLAYACAKTIM AMA BÖLE OLDU.HEPİNİZDEN DUA İSTİYORUM.BERKUNCAN BENİ DÜŞÜNÜP MEREK ETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
SEVGİYLE KALIN SELAMETLE
Canım morelini bozma, yerleşme kanamsıdır inş.Dr.görüşmüsündür mutlaka..progesteron veriyolar sanırım bebğin tutunmas ıişin..
Hayırlısı ne ise o olsun..güzel heberlerini bekliyoruz inş..Dua ile...
Benim güzel arkadaşım çok sağ ol işte herkes de var bu dertler olmasa ne var sanki olayı kısaca özetlersem abimin eşi urfada kendi kardeşi burada onu görmeye gelmiş tam 4 gün oldu geleli ama bizimkiler beni yiyiyor bir ara sor diye bence birisi bir yere gidiyorsa o aramalı demek ki görüşmek istemiyor ki aramıyor dedim ayaklandı kalktılar olurmu öyle şey sen hep böyle ukalalık yapıyorsun diye ama bana annem yada babam burada olduğunu söylemese haberim olmayacak bu aslında işin en son noktası iş buraya gelen kadar bir sürü problem var aramızda gelinimizle benim geçirdiğim rahatsızlıkları biliyorsun ben o kadar şey atlattım kadın beni bir kere bile aramadı ama kabahatli değil ben buraya gelip aramayınca kabahatliyim her neyse dün devreye babam girdi
kızım işte hadi büyüklük sende kalsında bir ara diye ben büyük değilimki bende kalsın onlar büyük bir kerede onlar beni saysın dedim olay hepten koptuu
Amann napayım varsın beni inat bilsinler varsın beni kötü bilsinler kendi bildiklerimden ödün verince ben ben olamıyorumki... Neyse canım benim sen nasılsın miniğin nasıll
Berkuncanım gerçekten çok haklısın..bir kere kim olursa olsun giden kişi kimse o arar..ben geldim burdayım müsait zamanda görüşelim diye..bu hep böyle olmuştur..bir ikincisi sen orda yerleşik yıllardır yaşayan biri değilsin..gurbettesin..zaten kendini orda tek yalnız hissediyosun...aranması gereken seni ne olursa olsun kim olursa olsun sensin canım...
iğdeçiçeği dedi ya hakkettiğin değeri vermek gerek..çok düşündüm bu cümleyi..çok doğru...belki birkaçgün bir hafta morelin bozuk olur ama ..bir dahaki buna benzer olaylarda senin tavrını bilecekleri için herkes buna göre beklentiye girer...
çookk öpüyorum seni az kaldı dayan kuzuuuuummmmmm dayannn...
Canım arkadaşım, can dostum. Sen sağlam dur. Eninde sonun da onlarda anlayacaklar senin haklı olduğunu. Herkese hak ettiği kadar değer ver canım. Hak ettiğinin üstünde değer verince insanlar kendini bi şey sanıyorlar. Çokta takılma boş ver. Eşinle iyi ol canım.
Bize gelince, Cuma günü kontrole gittim. Artık eski Dr.uma geri döndüm. Harika bir doktor. süper moral veriyor ve her şeyi çok güzel açıklıyor. İstanbulda Anadolu yakasında oturanlara özellikle tavsiye ediyorum '' Selma Nihan Karakaya''. Bebiş büyümüş. Kalp atışlarını dinletti ve ben ilk defa heyecanlandım. Allah'a hamdolsun herşey yolunda. Rabbimize güvenmek ve teslim olmak gerekiyormuş bunu bir kez daha anladım. Kurban olduğum en hayırlı zamanda bu güzel duyguyu sana da yaşatsın inşa Allah!.. Ve burdaki isteyen bütün arkadaşlara. Hergün dualarımdasın. Bazen dua etmeden kalkarken seccadeden aklıma geliyorsun ve diğer arkadaşlar mrvb, toprak, anatolya, ikizler, tuğba sonra tekrar oturuyorum seccadeye ve dua ediyorum hepinize tek tek. Eminim çünkü inanıyorum Rabbimiz bu duaları işitiyor ve kabul ediyor. Sadece bizler için en hayırlı zamanı bekliyor.
Seni seviyorum arkadaşım, Alemleri yaratan Rabbime emanetsin!..
canım arkadaşım Allah razı olsun senden..demek kalp atışlarını duydunuz maşallahhhh Rabbim tamamına erdirsin inş.kız çok çabuk zaman geçiyor anlamıyoruz..bir bakmışsın bize cinsiyetini söyleyeceksin bri gün...sonra bi bakmışız doğmuş...nisancımız ne yaptı acaba...heralde doğum izninine ayrılmıştır 3 haftası filan kaldı sanırım..ay bi doğursa inş..resmini koysa..çok merak ediyorum...
sende kendine dikkat et arkadaşım sıcaklar başlıyacakmış..kolay rahat geçireceğin hamileleik diliyorum inş..öpüyorummmm