- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
iğdeçiçeğimmm canım çaok güzel bir haberle dönmüşsün canım..Maşallhhh..Rabbim tamamına erdirsin inşallhh..herşey çok güzel gidiyor çok şükür Rabbime..ne güzel..bu mübarek aylarda Rabbim verdi Rahmine nefesinden bir can:)çok şükür..
............
nisanım iğdeçiçeğim berkunum ve diğer kızlarrr gününüz bereketli kolay geçsin..
Toprakcım bugün çok güzel bir gündü Çok şükür Rabbime. Evet geldi güzel aylar, mübarek zamanlar. Allah hepimize bu güzel zamanların kıymetini bilmeyi nasip etsin inşa Allah!.. Amin!.. Devam ederse inşa Allah Rabbimin bana çok ama çok güzel bir hediyesi, çok güzel bir emaneti olacak inşa Allah!.. Hemen hemen her namaz da dualarımdasın. Hakikaten inanıyorum çok yakın bir zamanda sen de, bize güzel haberler vereceksin biiznillah!..
Canım tüylerim ürperdi yaa, çok şükür keseciğinizi görmüşsünüz darısı kalp atışlarını dinlemeye bak gör oda olacak sen içini rahat tut,İnan kendim kadar sevindim canım Rabbim ne büyük hiç bir zaman ümit kesilmez bizim imkansız gibi gördüğümüzü Rabbim nasıl yaratıyo canım eeee o zaman halay çekiyor muyuz
Nisancım hayat işte. N'aparsın. İnsan dediğimiz varlık herşeyi yapabileceğini zannediyor ama aslında Rabbil Alemin olan Allah istemesse hiç bir şey yapamıyor. Ne kadar aciziz bir kez daha anladım. Rabbim kendine layık kullarından eylesin bizleri inşa Allah!.. Her zaman ve her durumda şükretmek lazım. Rabbim evlat hasretiyle imtihan etmesin bizleri!.. Amin!!!
Bu arada halay çok hoşuma gitti. Evet bana halay çekilmemişti. Çok teşekkür ederim canım. Çok mutlu oldum.
aminn canım inşalahhhh...hakikaten iğdeçiçeğinin halayı çekilmedi hadi bakalımmmmmm liiiiiiiiiiiiii liiiiii teyyyy teyyy teyyyyyyy hobbaaaaaaaaa.........
Halay başı kim çeker?
Tabiki nisanbu, toprak, duckling çeker. :))))
İğdeçiçeğiiii çokkk sevindimmmm hiç merak etmeee herşey yolunda gitcek Allah'ın izniyleeee sen gönlünü ferah tut
Sağol canım. dualarınızla inşa Allah!. Kendimi Rabbime bıraktım. Neylerse güzel eyler. Kulunu mahrum ve mahzun eylemez inşa Allah!.. Bütün sır O'na teslim olmada gizliymiş. Tesilimiyet olunca ödülde peşinden geldi. Çok şükür Rabbime, hem de sonsuz defa şükür!..
CNM HAYIRLI HABERLER BEBEBİŞİN SANA SANŞ GETİRSİN HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN
cnm haydi hayırlısı olsun takvimini oluşturabilirsin küçük meleğin için bu arada sevinemiyorum diye üzülme sakın daha öncede söylemiştim ben hiç olumsuz bir şey yaşamadığım halde sevinemedim kaç aylar boyunca hep tedirgindim taki hareketlerini hissetmeye başladım içim rahatladı şimdide biraz kıpırdamasa niye kıpırdamıyor ki diye evhamlanıyorum Annelik deniyor sanırım buna şimdi herşeyi bir kenara bırak kimse için üzme bebişini artık yanlız değilsin tek bedende iki cansın öpt seni çok
coldriverım, evet ne bebişi ne de kendimi boş yere üzmeyeceğim artık. Bugün biraz yorulduk ama çok şükür daha iyiyiz. güzel bir gündü. Şuan içim çok huzurlu. Rabbime teslim oldum. O, verecekse kimse engel olamaz, O, vermeyecekse kimse de, elinden zorla alamaz. Unuttuğum bir gerçeği hatırladım bir buçuk ay önce, hem de benim için ne kadar önemli bir gerçekti. İşte herşey ondan sonra yoluna girdi. Hamdolsun. Bu sefer içimde bir huzur var. İnşa Allah her şey yolunda gidecek.
Teşekkür ederim canım. Varlığınız desteğiniz gönlüme huzur veriyor.