- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
Nisancımmm supersin sen..demek doktor "nasıl becerdin 6 kilo almayı" dedi sende" dikkat ettim" dedin
Demekki artık doktorlar çok dikkat ediyolar kilo takibine..hani bana göre normal geliyo hamilelerin kilo alması ama..dün de bir arkadaşım geldi yanıma o da hamile..kıza diyorum ki "çok az kilo aldın bravoo" oda "hıııı sen gel doktoruma söyle bunu, adam heralde diyetisyen olmayı istiyomuş ama şimdi sanki benimüzerimde diyetisyenlik yapıyor",,arkadaşıma kızmış hiç dikkat etmiyosun diye..o da halbuki diyoki "çok dikkat ediyorum ama doktoruma sinirlendim muaneden sonra gittim ağmıza sürmediğim hamburgerleri yedim":) ..
..
benim bir arkadşımda şekeri çıkmıştı oda dediğine göre senin gibi Nisan şekerli herşeyden uzak durmuş, kavun karpuz ve aynı senin gibi kilo sabitlenmiş....
bende merak ediyorum hamile olunca insanın iştahı açılıyomu , bide zor mu iradeli olmak yani yememek ..ben o konuda zorlanırım galiba..bi acıkınca beklemeye tahammülüm olmuyor saldırıyorum herşeye....
...ama bir gerçek ki ...hamileyken az kilo alınca doğumdan sonra bir iki haftaya eski kiloya dönülüyo....
o yüzden arkadaşım seni çokkk tebrik ederim bence çok idael bir kilo ile tamamlıycaksın bak..
ben biraz önce ikizler ve antolyanın en son nereye yazmışlar ona baktım..ikiside en son bu topiğe yazmış..sonra kayıp...
dün ben giremedim ama sanmıyorum geldiğini..bende mesaj çekeyim şu gençlere durrr
Arkadaşının dediğine çok güldüm gerçekten "hıııı sen gel doktoruma söyle bunu, adam heralde diyetisyen olmayı istiyomuş ama şimdi sanki benimüzerimde diyetisyenlik yapıyor",, evet canım çok dikkat ediyolar fazla kilo tansiyonu tetikliyo ve hamileler için yüksek tansiyon çok çok tehlikeli bi ark ım bunu yüzünden 6 aylık hamileydi ve bebeğini kaybetti preeklamsi diye bişey,düşük tansiyon her zaman iyiymiş hamileler için o yüzden istemiyolar heralde kilo almamızı benide her gören aaa aynısın sadece top yutmuş gibisin diyo bende aynene o arkadaşın gibi yaa bi bilseniz kaç kilo aldığımı diyorum hamilelik boyunca 15 kilo alıyor millet ben kotayı doldurdum şimdiden boyum 1.71 o yüzden anlaşılmıyo göbeğim çatlamadı kalçalarım çatladı yaa genişleyince mi artık kilodan mı,bide şu kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarırıken insanın moreli bozuyo hadi kışlıkları topladık iyi güzel eee yazlıkları bi çıkardım bu olmaz bu olmaz benim dolap kendini bildi bileli bu kadar boş kaldı ayan beyan,kotlarımın hepsini kaldırdım öyle bi kaç pantolon vardı bol dedim dur bunlar bol yaa olur belki bol kısmından bacağım geçiyo o kadar ikinci bacağı yanaştırmadım bile ayyy ne hller haller hala gülüyorum halime Canımcım senin dediğine geleyim iştah açılıyormu hemde nasıl eşim bana hayatım senin içinde ne var allah aşkına demişti çok yediğim için ve ben ne yaptın ona küstümmm öyle dediğinede pişman ettim adamı yemicem işte yemicem artık dedim yaa yok senin suçun değil içini yiyip kemiriyo demekki falan diye saçmalamıştı canım kocam ne çektiii benden bee yazııkkama artık diyo son iki ayın diyo bende dedim doğurduktan sonra bi 40 günde lohusalık depresyonu varmış diyorum hadeee dedi anlayacağın kısa lafın kısası iştahın açılıyo canım benim ben o 6 kilo aldığımda hamurşiini çok abartmıştım ekmeği çok abartmıştım kii şekerin sebebi karbonhidratmış cnm şeker değil tabi onunda vardır ama daha çok hamurişi falan çıkartıyomuş şekeri ayy ne çok şeyler öğreniyo insan ben size her konuda yardımcı olurum canımcım ne çok çenem düştü bide ordan oraya atlıyom ordan oraya bak bide bu var bi konu konuşuyoruz hiç alakasız birden şurda şu olmuş eşim kalıo öyle nerden nereye atladın şimdi dyo burdadad konudan konuya atladım hoş görün canlar