- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
GÜnaydınnnn kızlarrrrrrrrrrcanımm benim hoşgeldinn..kolay gelsin ev için...ş.urfan çookkk sıcaktırrrrrrrrrr tahmi edebiliyorum..ev arkadaşının olması çok güzel.bende çalışırken bakarken ev arkadaşım vardı..çok güzel keyifli anlarımız olmuştu..iyi bak haftaya evine gidecekmissinn..çok güzel çarçabucak izin günlerin gelsin..
ve dua edicem canımm inşallahh bu yeni atamada gönlüne göre bir yer çıkar..dua edicem..zaten sana inan her akşam bebek için dua ediyorum + birde tayinin yada yeni ataman için dua edicem..kız bide ataman ankaraya çıkarmış..sen bu iş de bişey var derken ben dermişim ki""" ha haaa ben tayinin ankaraya çıksın diye dua etmiştim"....şaka şaka bir bayanın yani kocasının yanııııı:)..
ayy demi nisan neskafe içirmiş...:) dediğin gibi türk kahvesi içirseydi falında kesin" 2 ay sonra bir yola çıkacaksın..şöyle uzun dar bir yol....sonunda ışık var..mutlu olucaksın.."ha haaaa..
anatolyaya slemlar burdan....canlar moreli bozuk olup burya gelemeyenler küllerinizden yeniden doğmanızı bekliyoruzzzzz...
Ayyy toprağım bu şehire alışamadım doğru ama hafta sonu evde olmaya hiç alışamadım 4 de mesainin bitmeside halen garip geliyor allahım hepinize devlet işi nasip etsin inşallahhhh onca sene özelde çalıştıktan sonra bu iş mis gibi geldi toprak ankara olmasını isterdim ama ankara yok kuzucum kadrolarda olaydı yazardım vallahaa haydi öptüm sizleriiii