canımmmm o kadar öğreticisinnn ki bize inan sözlerin duaların adete hepimiz için bir ışık oluyor öncelikle Rabbim senden razı olsun ve ne muradın varsa versin..
ben tahmin ediyodum senin zor bir sürec geçirdiğini belli etmiyodun ama kelimelerinin ardında vardı hüzün.ama çok şükür bugün anladım kii yazdığın yazıya istanaden kendini o kadar güzel çözmüşsünki yanii sorunu bulmuşsun..çoğu insanın bulamadığı "asıl sorunu bulmuşsun"....bir hikaye vardı; tam hatırlamıyorum ama ; mutluluğu insanoğlunun bulamıyacağı bir yere koyalım demişler eski mitolojide tanrılar( tabi haşaaa Rabbimiz tek bunu biliyoruz:))en yüksek dağa koyalım diye öneri gelmiş, yok yok yerin dibine saklayalım..sonra demişler ki insan oğlu heryeri bulur heryere bakar dağa çıkar yerin dibine gider..anacak sadece bir yere bakmaya akıl etmezler..o da kalbi..ve mutluğu insanoğlunun kalbine gizlemişler....
hikaye bu ya; gerçekten biz mutlu olmay hep başkalrına endeksliyoruz..bir hedef haline getiriyoruz..tabi mutluluğumuzu başkasına bağlı kıldığımızda o kadar kolay üzülüyoruuz ki.. o kadar kırılgan oluyoruzki..
İğdeçiçeğimm sen cevherini bulmuşsun maşallah...Rabbimizin sayesinde; yaşadıklarınla kendine o kadar güzel sonuç çıkarmışsın ki..çok haklısın önemli olan benim diyebilmek..çok konuştum ama konuştukça konuşasım geliyoo..
Çok güzel ve en doğru çıkış noktası bulmuşsun kendine ve eminim bu duruşunla çok güclü olucaksın...."nereye gittiğini bilen bir kişiye yol vermek için bütün dünya bir kenara çekilir"...
ve işte çözünce sorunu morelin, enerjin maşşallahh herşeyi yıoluna koyacak..bek mesela bebeğin yolda inşallhhhhh:)Üstelik nazarım değmesin kırbirkere maşallhhhhh...canımmm sana..
iyiki geldin senin tecrübelerine, sözlerine,dualrına çokk ihtiyacımız olucak..önemlisin bizim için..bize yol gösteriyosun farkında değilsin ama ben senden çok şey öğreniyorum:) bacıııımmmmm