- 12 Aralık 2010
- 931
- 86
Toprağım canım benim hoşgeldin yaa valla hepinizi o kadar özledimki önceden ne kadar çok şeyi paylaşıyomuşuz sizinle resmen boşluğa düşüyo insan ama inan siz böyle istediğiniz için sustum iğdeçiçeğimin bebek haberi vesile oldu,ben iyyim canım top yutmuş gibiyim 2 hafta sonra çalışabilir raporu alıcam sonrada gittiği yere kadar gidecek ama zorlanmaya başladım sıcaklar bunaltıyo hazırlıklara gelince puset bebk arabası hastane çıkışı havlusu çorabı mendili vs. erken doğarsa çıplak kalmayacak kadar bişeyler aldık beşiğe daha karar veremedim canım,sorman yeterli kuzum sen burdan yaz desteğin yeter illaki bebek konuşmayız kızlar yaa bak berkunumunda canı sııkınmış havadan sudan valla açmayız bebek konusunu siz gelin yeter ki bide şu mrvb ye sesleneyim bakalım,tekrardan hoşgeldin sefalar getirdin toprağım
ayyy canımmm benimmm iyiki varsın sen...
bugün deli gibi kk tüm forumları karıştırdım.. heryere bişeyler yazıyorum yorum yapıyorum ...ay bir görsen hani bi temmuz vardı ya:) aklıma o geldi ..onun gibi oldum dedim kendi kendime durdurdum kendimi:) işte o sevinçle herkes beni tanıyor zannettim:)
bu arada bi tane topik vardı buraya takılmadan öncee çokkk önce orayad yazıyodum..o topiğin ilk hamile olan kişlsi doğum yapmış..doğum hikayesini yazmış..nasıl duygulandım nasıl..dedim bizim nisan Allah izn verir doğum yapar bide hikayesini yazarsa kimbilir nasıl ağlıycaz burdaaaa......
canımm benim..kız iğdeçiçeğimizde hamileee nasıl sevinmem nasıl:) diğer kızlarda bir uğrasa lavinaya anatolya coldriver gelse bi..bakalım onlar nasıl..
..demek sen iki hafta sonra çalışabilir raporu alıcaksın ..çok şükür bitanem benim çoğu gitti azı kaldı ..aslında en keyifli zamandır anneciğinle -sevdiceğinle alışverişler oda süslemeleri oyy oyyyy....öpüyorummm seni muckkkkk