Amin!.. Canım benim, çok teşekkür ederim. Darısı en kısa zamanda sana, berkuncana, mrvbye, ikizlere ve anatolyaya olsun inşa Allah!.. Bir kaç ay içerisinde senden ve diğer arkadaşlardan da güzel haberler, müjdeli haberler alacağız inşa Allah!..
Herşeyin moral olduğunu bu geçtiğimiz ay anladım. Çok zor bir süreçten geçtim. Dönüşü çok zor olan bir noktaya geldim ve Sonra bişeyin farkına vardım. O güne kadar hayatımda hep sevdiklerim birinci planda, ilk sırada olmuşlardı. Annem, babam, kardeşlerim, yeğenlerim, dostlarım ve en son eşim tabii. Kendimi hep ikinci, üçüncü hatta onuncu sıralara atmıştım. Ama ben onların hayatında hiç bir zaman birinci sırada olmamıştım. İşte bunu farketmek beni kendime getirdi. O andan itibaren önce kendime ve daha sonra eşime dedimki, bundan sonra ben önemliyim, sen benden sonra geliyorsun, benden daha önemli değilsin dedim eşime. O zaman anladım ki, sen kendine ne kadar değer verirsen az ya da çok karşındaki de sana ancak o kadar değer veriyor. Yol ayrımına gelmiştik. Ya ayrılacağız ya da tüp bebek tedavisine başlıyacağız kararı sen ver dedim. Kabul etti. Ama dedim bundan sonra doktora her zaman beraber gideceğiz şartım bu işine gelirse dedim. O günden beri hem huzurluyum, hem mutluyum. İşte bu rahatlıkla beraber Mevla yavrumuzu bize bağışladı, inşa Allah salih, sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir. Darısı sizlere olur inşa Allah!..
Bu arada kendine çok güzel bir uğraş bulmuşsun. Ben de epeydir okuma işine ara vermiştim, inşa Allah yeniden başlayacağım. Okunacak kitaplarım sırada bekliyorlar.