Selam kızlar biliyosunuz lekelenmem olmuştu söylemiştim size doktora gittim progestan ve vitamin verdi yatıcaksın 1 hafta sonra kontrole geliceksin dedi ama dün akşam üstü kanamam başladı acile gittik ilk gittiğim yer kürtaj dedi ben istemedim çünkü daha önce kendiliğinden düşmüştü ve dediğim gibi de oldu bebeğim beni bıraktı(( 2. sefer de olmadı
ayyy nisanımm inşallaahh canım inşallah dediğin gibi olur çok özledim bebeğimii
Canım benim ben bir kere tek başıma doktoraa gittim kapının önünde üzüntüden yığılıp kaldım onun için tek gitmeme kararına sonuna kadar katılıyorum hakkında hayırlısı olsun canımm
ewettt toprağım bende okurken bile heyecan yaptım ama hatırladığım kadarıyla lavinianın evinde net yok iş yerinden giriyordu bizim heyecanlar yarına kaldı inşallahh hayırlı haberi yarın alacağız
ewettt toprağım bende okurken bile heyecan yaptım ama hatırladığım kadarıyla lavinianın evinde net yok iş yerinden giriyordu bizim heyecanlar yarına kaldı inşallahh hayırlı haberi yarın alacağız
testi yaptın mı canım?
kızlarrrr cann dostlarrrrrr kızlarrr sizlerii beklettıgım için cok özür dilerimm inanın girmeye fırsat olmadıı eşim gelri gelmez dışarı cıktık bi işimiz vardı ...benimde içim içimi yedi sizlere biran once kavuşup yazmakk içinnnnn
ayyyyyyyyyy kızlarrrrrr galiba hamileyimmakşamm işten geldimm zaten sıkışmıştım hemen testt yaptım ve 5 dk sonra hiç zorlanmadan gördüğüm bi silik çizgi cıktı 10 dk sonra iyice belirginleşti yarım saat sonra tamamen kırmızı oldu... inanamıyorum kızlarrr eve daha yeni geldim hemen 2.testi yaptım onda da aynı şekilde silik çizgi çıktı.....
şuanda 4 çizgi elimdeeee sizlerreeeee yazıyorummmmmmmm
inanamıyorum hala yarın ilk iş kan testine gıdıcem bu arada yarın evde boya badanaa var fırsat buldukca gırcemm hepinizi cokk öpüyorummmmca canlarımmmm
Laviniacım, gözün aydın, bebeğin sağlıklı olsun canım. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin inşa Allah!.. Tahmin ettik ama her ihtimale karşı da seni çok heveslendirmek istemedik. Hadi hayırlı olsun. Bundan sonra kendine iki kişilik dikkat etmen gerekiyor. Rabbim bizim yaşadığımız üzüntüleri sana yaşatmasın, Amin!!! Allah, Kucağına sağlıkla alıp, mis kokusunu içine çekmeyi de, nasip etsin. Ayy... çok mutlu oldum yaa... Çok güzel bir haber... Kızlarda sabırsızlıkla bekliyorlardı. Sabah güzel haberi okuyacaklar ve güne seninle beraber mutlu başlayacaklar inşa Allah!.. Seni kocaman öpüyorumHaydi halaya...Tey Tey
kızlarrrr cann dostlarrrrrr kızlarrr sizlerii beklettıgım için cok özür dilerimm inanın girmeye fırsat olmadıı eşim gelri gelmez dışarı cıktık bi işimiz vardı ...benimde içim içimi yedi sizlere biran once kavuşup yazmakk içinnnnn
ayyyyyyyyyy kızlarrrrrr galiba hamileyimmakşamm işten geldimm zaten sıkışmıştım hemen testt yaptım ve 5 dk sonra hiç zorlanmadan gördüğüm bi silik çizgi cıktı 10 dk sonra iyice belirginleşti yarım saat sonra tamamen kırmızı oldu... inanamıyorum kızlarrr eve daha yeni geldim hemen 2.testi yaptım onda da aynı şekilde silik çizgi çıktı.....
inanamıyorum hala yarın ilk iş kan testine gıdıcem bu arada yarın evde boya badanaa var fırsat buldukca gırcemm hepinizi cokk öpüyorummmmca canlarımmmm
Cnm tebrikler cok ama cok sevindim sen 6 haftalık falan hamilesin ozaman sakın kendini yorma agir kaldırma bişeye uzanma öpt seni eşine söledinmi
ççççooookkkkkkkkkkkk sevindimmm..hadi bakalım allahım utandırmasın. kan testi sonuçlarını da yaz hemen. meraktan çatlatma bizi..
Günaydınnn canlarr cokk teşekkür ederimm eşim dun akşam eve gelince soyledım galiba hamileyim dedim testi gösterdim ama oda bende ikimizde çizgiyi görmemize ragmen hala emin olamıyoruz bi doktora gorunelim sonra sevıncez galibagerçi sabah kalkar kalmaz 3.testide yaptım ondada aynı şekilde silik çizgi cıktı tabi kendime dikkat ediyorum ama kan testine pazartesi gidebilecegim bugun evde badana yaptıryozz valla bugun benim niyetim evde temizlik yapmaktı ama hiç bişey yapamıyorum elim kolum kalkmıyor zaten bide cokk belimm agrıyorr yaa sizdede boyle oldumu
Günaydınnn canlarr cokk teşekkür ederimm eşim dun akşam eve gelince soyledım galiba hamileyim dedim testi gösterdim ama oda bende ikimizde çizgiyi görmemize ragmen hala emin olamıyoruz bi doktora gorunelim sonra sevıncez galibagerçi sabah kalkar kalmaz 3.testide yaptım ondada aynı şekilde silik çizgi cıktı tabi kendime dikkat ediyorum ama kan testine pazartesi gidebilecegim bugun evde badana yaptıryozz valla bugun benim niyetim evde temizlik yapmaktı ama hiç bişey yapamıyorum elim kolum kalkmıyor zaten bide cokk belimm agrıyorr yaa sizdede boyle oldumu
canım benim ilk hamileliğimde de şimdi de çok belim ağrıdı ve adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı. hatta ben adet oldum sanıp tuvalete gidip duruyodum. ama meğer hamileymişim işte. seninde öyledir. bu arada sakın boya badanaya çok yaklaşma, soluma. sen temiz havada dur aman bebişe bişey olmasın sakın
tamam anladım canımm o işlemleri artık haftaya yaparız once bi doktora goruneyım sonra sırayla gelir .inşallah hepsi .. ah bu ev işlerini tamda üstüne geldi yaa ben bu ay inanın kafamdan silmiştim bebek fikrini ama Rabbim nasip etmiştir inşallahh.. Hala korkuyorum kan testine negatif cıkmasından oyuzden pazartesiye erteledim hem tamamen gecmiş olur reglim diye düşündümm.Cnm hic Bişi elleme bende baya bi halsizlik oldu daha yeni geçti hatırlarsan ben hem ev hem sehir degiştirdim çok yoruldum. şu anda daha evimde hiç yatmadım anneme yerlestim rahatada alıştım ama hem halsizlikten hemde korku ve endişeden bişi yapmak gelmiyor icinden yat keyfini cikar bu dönem çok riskli sakın bebişini tehlikeye sokma temizlik her zaman yapılir salla gitsin ilk bebişin bide cok dikkat et ilk oldugu icin saglık ocana kaydınıda yaptır cnm sormak istedin bişi olursa yaz bana
laviniaa tebrik ederim canımm Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahh.. ama boya kokusunu çok solumamaya çalış :129: