Lavinacımmm iş yerindeki arkadaşlarına söyledin dimi,:) nasıl sevinmişlerdir...
toprakcımm sadece oda arkadasıma söyledim şimdilikk kimseye söylemeyi düşünmüyorum o düşük yapan arkadaş vardı yaa oda 1 haftadır raporluydu bugun işe başladı onun hemen duymasını istemiyorum daha yeni kaybetti bebeğini atlamamıştır belki hala üzülüyordur şimdi benide duyarsa belki üzülebilirozyuden zmana bıraktım kendiliğinden duyulur zatenn oda arkadaşıma da tembihledim kimse bilmesin diye oda cok sevindii tabi
kızlarr 6 nisan cumartesi ye randevu aldımm bakalım bebeğimiziRabbimiz nasip ederse ilk ogun görcecezz o güne kdar nasıl sabredem blmiyorumm:18::18::18: dua edin canlarımm herşye yolunda gitsin
OLDUMUU KIZLARRR TAKVİMMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLERRR OLSUNN bU GÜNLERİİ GÖSTERDİİİ AYYY RABBİM SİZLEREDEE NASİP ETSİNNN CANLARRRR
evet canım bir ayda 3 hamile çıktı nisanda sıra sizdecanııımm yaaaa demii topiğimiz şeytanın bacağını kırdımı neee...yavaş yavaş pıt pıt pıtlatıyoruzzzz kız sen doğurmadan bak gör herkess hamileeee
Günaydın Canlarrr; Hepinizi bu bahar sabahında kocaman öpüyorum. Topiğe can geldi ya bu bebiş haberleri ile hepimiz moral depoladık heray bir-iki güzel haber demek sıra bize geliyor demek dimi nisanbucum bu topikten boş çıkmak yok illa o göbiş dolacak Allahın izniyle. Sonra gelsin halaylar.
canımmmmmmmm vallaha sabahh sorcaktımmmm nickin nisan yaaaa:) sebeb be diyee .....Bugün benim doğum günüm ve iki güzel haber aldım doğum günü hediyesi olarak
canım doğum günün kutlu olsun bebişinle ailenle güzel bir ömür dilerim :)Bugün benim doğum günüm ve iki güzel haber aldım doğum günü hediyesi olarak
anaaaa seninki aralıkta mı doğacak..(inşallah.)
kız biraz daha bekleyeydin 31.aralıkğı 1 ocağa bağlayan gece olsaydın..2014 ilk bebesi diyip Bld.başkanı altın takardı..haberlerede çıkardınnn:)
canımmmmmmmm vallaha sabahh sorcaktımmmm nickin nisan yaaaa:) sebeb be diyee .....
canımmm doğum günün kutlu olsunnn..nice nice niceeee güzel yıllaraaa sevdiklerinle birlikte ,oğluşun,eşinle birlikte sağlıklı uzun ömürler versinn...:103::122::119: :118::118::118::118::118::118::118::118::118: :122::122::122::122::122: :124:
canım doğum günün kutlu olsun bebişinle ailenle güzel bir ömür dilerim :)
nisanbucugumm doğumm günün kutlu olsunnnn eşinle ve paşa oğlunlaaa nice güzell senelereee bir ömür boyu mutlu mesut yaşayın inşalahhh :118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:
Kizlar merhaba,bebek haberlerini aldikca bende cosuyorum hakkinizda hayirlisi olsun.size bisi sorcam duymuslugunuz vardir insallah.avcilar medicana da kadin dogumcu ariyorum onerebilceniz bi doktor varmidir.
kızlar şimdi doktordan geldim. allahıma şükürler olsun değerim 147,23 çıktı. doktor herşey normal haftaya gel karından ultrasonda görürüz dedi. allahıma şükürler olsun. allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, sağlıklı bebekler versin inşallahh..
KIZZZZZLARRR BENN GELDİMM TOPRAGIMMM CANIM BENİMM RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAHH KIZLARRR HEMENN DEĞERİMİ SÖYLÜYORUMMM b HCG 300,6
kızlarrrr yaaa sanki banaaa biraazz yüksekk geldiii yaa inşallah normaldirrr inşallah bebeğim sağlıklıdırrr haftaya randevu alıp doktora gıdecegimm ..serapcımm senide kutluyorum canımmm benmm bebişlerimiz aynı tarihleremi denk geliyorr acaba
Bugün benim doğum günüm ve iki güzel haber aldım doğum günü hediyesi olarak