canım buna halk arasında üstüne görme dendiğine göre adet kanamasına yakın yoğunluk oluyor olabilir . çünkü bazı kadınlar gebeliğini ikinci adetin de öğreniyor yanı yoğun olabilir diye düşünüyorum hayırlısı cnm her şeyin hayırlısı
Yumurta çatlayınca bazen kanama oluyor ben de bir kere yaşadım ve bilmediğim için aman bi kanama var ilişkiye girmeyelim dedim meğer yumurtlama günüymüş kaçırdım tabii
Aynen öyle bu araştırmalar sonucu doktora evet onu biliyorum bunu okumuştum şunu araştırmıştım demeye utanıyorum anlattığı her şeyi ben zaten netten okumuştum :))) Ben çok tecrübeli değilim hatta hiç değilim bu konularda 1.5 yıl önce evlendim 5 aydır deniyoruz çocuğun nasıl oluştuğunu yumurtanın nasıl çatladığını yeni öğreniyorum aslında her kadın bedeniyle ilgili bu tür konuları önceden bilmesi gerekir bir çok kadın adet kanamasının nasıl bir döngüde olduğunu bilmiyor ne yazık ki.Evet tabii olabilir, ben de yaşadım hem de gününde, zamanında ve aynı yoğunlukta kanamadan sonra öğrendim hamileliği ama zorunlu kürtaj oldum. Annem bana hamileyken 9 ay adet görmüş, hem de düzenli ve 1 hafta, doktor bu çocuk yaşamaz demiş, annem düşerse düşer, kalırsa kalır ama aldırmam demiş, ben 2 kg doğmuşum, (gerçi şimdi beni görsen hayatta inanmazsın bu kadın 2 kg doğmuş diye ama :)))) ben mucizelere inanırım, ama kaptırmakta istemiyorum tabii zaten tahmin edersin herhalde, yerleşme kanaması ile ilgili dünden beri doktora yaptım nette, herşeyi okudum yakında kadın doğum alanında fahri belge verecekler bir sepet ütü de beni bekliyor bu arada ama gözüm bişi görmedi ki Amannn ümit işte Allah ümidimizi söndürmesin :93:
Aynen öyle bu araştırmalar sonucu doktora evet onu biliyorum bunu okumuştum şunu araştırmıştım demeye utanıyorum anlattığı her şeyi ben zaten netten okumuştum :))) Ben çok tecrübeli değilim hatta hiç değilim bu konularda 1.5 yıl önce evlendim 5 aydır deniyoruz çocuğun nasıl oluştuğunu yumurtanın nasıl çatladığını yeni öğreniyorum aslında her kadın bedeniyle ilgili bu tür konuları önceden bilmesi gerekir bir çok kadın adet kanamasının nasıl bir döngüde olduğunu bilmiyor ne yazık ki.
Ben ütü işini pazar günü hallediyorum ama bu hafta yok şükürler olsun pazarteside annemin yanına gidiyorum İzmir'e 1 hafta yokum yarın yemek hazırlama işim olacak kocişe 1 haftalık yemek hazırlayacağım :)))
hanımlarr bişey sorcam yaa benim aklım ermedi karıştım iyice. ben progestan kullandım 3ay. adetlerım 5 ekim 5 kasım tam düzeldi derken pat 30 kasım da regl oldum hamile kalırım die cok sevinmiştim halbuki inşllaah allahım bu ay olur herkesin. şimdi ben ne zaman regl olcam batım ne.inşallah anlatabilmişidir yardımcı olabilecek olan vaarmı?
Canım benim daha çok gençsin, ben de evliliğimin 8. aynda hamile kalmıştım ama inan ne yumurtlama günü ne bilmem başka bir bilgi sahibi değildim, yani adetin ortasında hamile kalınır diye ama adet döngüsünün ben her kadında 28 günde bir zannederdim, benim için başlangıçtan itibaren tek gün var gibi gelirdi, bazen korunur bazen korunmazdık, ilişkilerde, sonra hamile kalmışım işte düşünüp takmıyorsun ya oluveriyor, bu arada ben İzmirliyim, ,İzmirime selam annenlere de tabii
Kızlar yardım edinBatı 18 inden itibaren bekliyorum,ama kendi kendime söz verdim 20 ne kadar bekliycem diye
Dün akşam eve o kadar hızlı hızlı gittim ki yetişmem gereken bi yer vardı ve iş yerinden geç çıkmak zorunda kaldım hızlı bi şekilde yürüdüm vee kasığım birden bir başladı ağrımaya ilk defa böyle oldu resmen yolda durakladım bacağımdan bişeyler çekmeye başladı,eve geldim ama hala sol kasığım ağrıyordu neyse bugün evde dolanırken hala bacağımdan bişeyler çekiyo noluyooo orda heyyyyyValla anlamadım
söylerim cnm izmir sıcacıktır şimdi güneşlidir ist havasına alışamadım ne zaman dışarı çıksam başım ağrıyor günüm zehir oluyor. güneşi görmüyorum diye ağlar mı insan ? ben istanbulda ağlıyorum
Canım bekleyelim bakalım biraz daha gerçekten çok erjken olmuş ama eğer olursada üzülmek yok vücut kendini hamileliğe hazırlarken böyle düzensizlikler oluyormuş
Benim kanamam sabahtan beri Olmadi kahverengi gelmisti simdiye kadar bisiy yok yerlesme kanamasimiydi acep:)) agrim var ama hala bi unit diyorum bekliyorum bakalim.
ayy canım yerleşme kanaması olabilir. normal adet olsa devamının da gelmesi gerekirdi. hadi hayırlısı inşallah yerleşme kanamasıdır.
Insallah oyledir canim ama karnim kasigim hala agriyo(
dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez. kırmızılar gelmediği sürece ümitsizlenmek yok.
kızlarrrrr benim kafayı yeme dönemim başladııı. yaw kasıklarım çok ağrıyor özellikle sağ kasığım. sağ bacak üstünde durunca daha da artıyor ağrım. karnım şiş. göğüslerim normalde çok acırdı şimdi hiç bir acı yok. altım ıslak gibi hissediyorum ama bişey yok. peçeteyle silince şeffaf bir akıntı olduğunu görüyorum. offf yaaa