Ben yeni geldim eve kızlar, bugün ya da yarın coldriver bitiririm beni berkuncana ekledin dimi iğdeçiçeğim, yarın Ona başlar pazara bitiririm ben sizin gibi hızlı değilim ama olsun herkesinkine katılmak istiyorum sakın beni unutmayın.
laviniacım hiç üstüme alınırmıyım sadece imrendim valla biz de hep aynı şekilde korunuyorduk, offf ya niye hep bize sağlamları gelmiş, keşke bi tane patlak gelseymiş
coldriver canım değerin çok güzel katlanarak artar inşallah Allah koklaya koklaya uyumayı nasip etsin canım benim.
toprak sen ve berkuncan valla keşke kardeşim olsaydınız akşama kadar sizinle insan hiç sıkılmaz çok tatlısınız ikiniz de.
esra nerdesin, nasılsın kendine iyi bak tamam mı canım.
Arkadaşlar 4. listeye başlıyoruz inşaAllah, öncelikle kendisine okunmasını isteyen var mı? Yoksa uzun zamandır bebek bekleyenlere mi öncelik verelim?
Uzun zamandir bekleyenlere okuyalim igdecicegim... Berkuncaninkinide yariladim bu arada:):):)
Berkuncana yetişemedim 4 listeye beni ekle bebisim kendime 250 okudum . devam ederim kendiminkini bitirince bide bişi sorucam okuyacagımız kisinin ismini soyluyormuyuz baslamadan önce cünkü duada bana diyorya
Anatolya icin beni de ekleeeee.... Berkuncanida bitirdim... Allahim insallah kabul eder. Anatolyaya beni yazmamissin daha ama 200 tane okudum bileee:):):)
Canım süpersin yaa... Ben seni hemen yazıyorum canım...:)))
Anatolya icin beni de ekleeeee.... Berkuncanida bitirdim... Allahim insallah kabul eder. Anatolyaya beni yazmamissin daha ama 200 tane okudum bileee:):):)
Yeterki bu yüregi güzel insanlarin dilekleri kabul olsun canim...
coldrıverı bitirdim, Allah kabul etsin inşallah. Yarın berkuncana başlarım, inşallah pazara kadar da bitiririm. okudukça mutlu oluyor insan sanki hemen haberler artacakmış gibi geliyor iğdeçiçeğim umarım mart ayında patlama yaşanır dediğin gibi.
Topragi da ekle oda beni ekleyin demisti görmüstüm. Istersen yinede bi sor ona....
Aaa iğdeçiçeğim beni eklememişsin Anatolyaya
Anatolyayı kaçırmışım o zaman 5. listeye unutma beni tamam mı