Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

ben Anatolyanın listesini kaçırmışım sanırım yaa benii hemen sonraki listeye yazın kızlarr

iğdeçiçeğim ben yarın berkuncana başlıycam bu haftasonu çalışmıyorum bitirince 5. liste kime olduğu açıklanmadan başlasam sonra ismini söyleyip duasını okusam olumu ki yoksa sen 5. listeyi de hemen yaparsın gerçi kim olacak 5. listede mrvb olsun mu O da çok üzüldü bu aralar insan kendine okununca hemen ümitleniyor ya

Ya ben bu topigi cok sevdim yaaaa yeni olmama ragmen sizleri hic tanimamama ragmen o kadr icten ve severek okuyorum ki. Insallah hepimizin dualari kabul olur.

:)) Canımsın yaa... :))) Kalp kalbe karşıymış canım. Benim de içimden geçen mrvb idi. Yüreğine sağlık canım. Rabbim ümitsiz bırakmasın hiç birimizi. Dua niyeti başta da, orta da da, sonda da olur canım, farketmez.

Zikir matik aldim bende. O kadr kolaylastiriyorki pat pat pat okuyorsun aaa bide bakmissin 1000 olmus bile. Artik o kadar alistim ki ne yaparsam yapayim o duayi icimden okuyorum sürekli dilim söylemesede kalbimle söylüyorum duayi:):):)

Evet kendi duamı bitirdim anatolya içinde 100 tane okuyabildim daha:-(( Çok uykum geldi benim uykucu oldum ben ya... iyi geceler kızlar Allahım tüm dualarımızı kabul etsin inş. Tatlı rüyalar

Evet kendi duamı bitirdim anatolya içinde 100 tane okuyabildim daha:-(( Çok uykum geldi benim uykucu oldum ben ya... iyi geceler kızlar Allahım tüm dualarımızı kabul etsin inş. Tatlı rüyalar

Allah kabul etsin canım, sen uyu uyu senin uykuya ihtiyacın var şimdi bebişe iyi bak annesi.

ben Anatolyanın listesini kaçırmışım sanırım yaa benii hemen sonraki listeye yazın kızlarr

Canım benim, Alah razı olsun! Seni de, hemen 5. listeye ekliyorum. Ne güzel dostsun...Rabbim'de her daim senin dostun olsun!Amin!...

Ya ben bu topigi cok sevdim yaaaa yeni olmama ragmen sizleri hic tanimamama ragmen o kadr icten ve severek okuyorum ki. Insallah hepimizin dualari kabul olur.

Tugbacım bu topikte seni çok sevdi canım. Allah'ın razı olduğu kullardan olasın inşaAllah !..Amin!!!

Zikir matik aldim bende. O kadr kolaylastiriyorki pat pat pat okuyorsun aaa bide bakmissin 1000 olmus bile. Artik o kadar alistim ki ne yaparsam yapayim o duayi icimden okuyorum sürekli dilim söylemesede kalbimle söylüyorum duayi:):):)

Evet canım ben de senin gibiyim, hatta gece uykumda bile söylediğimi farkettim dün :)) Allah dualarımızı kabul eder ve hepimize hayırlı evlatlar verir inşaAllah!.. Amin!!!

Anatolyaninkinide okudum ben:):):) Allah'im insallah kabul eder

Allah kabul etsin canım!Amin!!! Tugbacım seni de 5. listeye ekliyorum canım. Allah gönlünüze göre versin inşaAllah!..

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

MRVBMİZİN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZARTESİ gününe kadar okunacak :)))

Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ

MRVBMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-ikizler39 : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
2-duckling : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-Tugba1939: 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
4-mrvb : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
5-igdecicegi : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
6-
7-

Benim yüreği güzel arkadaşlarım 5. listemizde başladı. 2 kişilik yerimiz var, duamıza katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. İnşaAllah hepiniz Pazartesi gününe kadar bitirmiş olursunuz... Rabbim hayr duanızı kabul etsin!.. Amin!!!

NOT: MAŞAALLAHIMIZ var arkadaşlar 3. günde 5. liste. Ne diyim, Allah yürekten istediğimiz, hayırlı evlatları tez zamanda gönderir inşaAllah!..

Arkadaşlar 4. listeye başlıyoruz inşaAllah, öncelikle kendisine okunmasını isteyen var mı? Yoksa uzun zamandır bebek bekleyenlere mi öncelik verelim?
canımmm n'olur sana okuyalım..tabi ben buna yazarken Anatolya ve Mrv yazılmış..Çok iyi olmuş..Ama Mrv den sonra sana okuyalımm:)

Topragi da ekle oda beni ekleyin demisti görmüstüm. Istersen yinede bi sor ona....

Aşkıııım seni çok seviyorumm evet evet evettt beni ekleyin her listeye..ben hergün okurum 1000 tane..ayyy canlarımmm benim feda olsunn sizlere okucam dualarrr:)

CANLARIMM bgn komşumuzda hatim duası yapıldı..benide çağırmışlardı..Kuranı Kerim okumayı bilmiyorum ama öğreneceğim ilk fırsatta..Ve dualar okunurken hep burdaki arkadaşlarıma dua ettim:) hemen araya kattım:)..
Rabbim kbl etsin inşallah..
ben şimdi dua ya başlıyorum...btince yazarım..
Beni ekleyin her listeye çooookk gönüllüyümmm:)

toprakcım çok teşekkür ederim. Arkadaşlarda kabul ederse, olur canım.

Allah kabul etsin canım!.. mrvbnin listesine ekliyorum seni canım.

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...

MRVBMİZİN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZARTESİ gününe kadar okunacak :)))

1-ikizler39 : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
2-duckling : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-Tugba1939: 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
4-mrvb : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
5-igdecicegi : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
6-Toprak13 : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
7-

Benim yüreği güzel arkadaşlarım 5. listemizde başladı. 1 kişilik yerimiz var, duamıza katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. İnşaAllah hepiniz Pazartesi gününe kadar bitirmiş olursunuz... Rabbim hayr duanızı kabul etsin!.. Amin!!!

NOT: MAŞAALLAHIMIZ var arkadaşlar 3. günde 5. liste. Ne diyim, Allah yürekten istediğimiz, hayırlı evlatları tez zamanda gönderir inşaAllah!..

Bizzz geldik Kızlar maşallah badem şekerimizin gelişimi çok iyi ense kalınlığı ve burun kemiği herşeyi iyi dedi görmelisiniz yaa eli ayağı bi hareketli amuda kalkmış yaramaz tepe taklak duruyo veeeee kim bana gelin kız yetiştiriyo :123:aslan parçası geliyo kızlarben daha bişey sormadan erkek dedi nee dedim kesin söylemek istemiyorum ama erkeğe benziyo dedi bu kadar hareketli olmasıkemik yapısı dedi vee sizler için resmimizide koyuyorummaşallah diyin emi teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…