Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Canım ben 1000 tane okudum bitirdim Allah'ın izni ile, diğerleri de, bitirince sen kendin duasını yaparsın.Tamam mı? Bu arada sen de kendine 1000 tane okuyacaksın canım, sakın unutma!.. Hadi Allah kabul etsin, bebeğin sağlık sıhhatle dünyaya gelsin inşaAllah!.. Amin!!!

Bu çok tatlı bir tatlı babası deseydin
Canım senide tebrik ederim,sende bir an önce kan testini yaptır bizleri habersiz bırakma,bu bebek size nasibiyle geliyor canım

Canım galiba sende hamilesin yaa,topik oturdu oturdu birden canlandı maşallah ya sendende bebiş haberi alıcaz sanki

Canım Rabbim dualarınızı kabul etsin inşaallah,dediğin gibi o kadar zevkliki seve seve yapıyorsun ben orda dualarımız sizinle bölümünde açtığımda topiği 40 kişi oldu 40 bayan her defasında bi kişi geliyo hadii 7000 böl kişi sayısına 40 kişinin okuyup okumadığını elimde kağıt tutup takip ediyordum,ama seve seve yapıyordum bir şeylere vesile olmak çok güzel eşim evde kağıtları görüyordu nickler yazılı hatta gülmştü bana nicklerinizemi dua ediyorsunuz diye bende niyet önemli Allah o kişi için dua ettiğimizi biliyor demiştim,ve ordan baya kişi hamile kalmıştı sıra burda madem buraya toplandık kimse burdan hamile olmadan ayrılmayacak Hepinizi çookk seviyorumm

evet dua işiçok güzel oldu..vesile olanlarada Allah razı olsun..bende hemen şimdi başlıyorum..işlerim yoğunlaşmadan..
görüşürüz canlar..

İğdeçiçeğim önce sana sonra anatolyaya sonra bizlere okuyalım lütfen inan içime daha çok sinecek canım arkadaşım...
bu arada coldrivere 1000 tane tamamladım

Son düzenleme:

Allah daim etsin canım mutluluğunuzu :)))

oy oy bir tane daha minnoş gelmiş hoşgelmiş hayırlı olsun canım :)

canım iğdeçiçegim ben ikizler ablamınkini bitirdim şu mübarek cuma gününde inşallah Rabbim hepimizi bütün hayırlı dileklerimize kavuşturur. Coldriver için oluşturulan listeye yetişemedim hemen dolmuş maaşallahımız var arkadaşlar, yetişemedim diye üzüldüm sonra hepimiz ne kadar gönüllü ve ne kadar hevesliyiz bunu gördüm inanın gözlerim doldu. Yetiştiremeyen olursa yardım ederim yazın olur mu :)
Ben berkuncan için şimdiden yazılmak istiyorum hatta başlayım bile
hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar diliyorum

evet dua işiçok güzel oldu..vesile olanlarada Allah razı olsun..bende hemen şimdi başlıyorum..işlerim yoğunlaşmadan..
görüşürüz canlar..

günaydınn güzel insanlar...

beni 3. listeye ekleyebilirsiniz.

İğdeçiçeğim önce sana sonra anatolyaya sonra bizlere okuyalım lütfen inan içime daha çok sinecek canım arkadaşım...
bu arada coldrivere 1000 tane tamamladım

toprak, duckling, berkuncan kızlar harikasınız ya. bu hızla bir hafta içinde topikteki herkese okunmuş olur Allah'ın izni ile...

Yüreğine sağlık arkadaşım, Allah'ın razı olduğu kullardan olasın inşaAllah!.. Arkadaşlar süper evet hemen doluyor listeler...Hatta ben şuan berkuncan için yarıyı geçtim biiznillah... Hayırlı cumalar

toprak, duckling, berkuncan kızlar harikasınız ya. bu hızla bir hafta içinde topikteki herkese okunmuş olur Allah'ın izni ile...

Ben aynen senin dediğin gibi yaptım dün gittim bir milyncudan bir zikirmatik aldım ,önce tespihle başlamıştım baktım kağıt kürek zor oluro aldım bir zikirmatik taktım parmağıma bir yere mi gidiyorum başlıyorum çekmeye yada işim yok tv mi izliyorum başlıyorum çekmeye ama çok zevkli oluyor yatağa bile onunla girdim vallaha bir sürü okumuşum uyuyana kadar Allah kabul eder inşallahhh

önümüzdeki iki gün çok giremeyecem ben ama bilinki her gün bir bin çekebiliyorum aklınız bende olmasın mutlaka tamamlarım hepinizi çok seviyorum çok teşekkür ederim şimdiden

Arkadaşlar benim toplantım var çıkmam gerekiyor. berkuncan için olan listeye kendinizi ekleyip okumaya başlayabilirsiniz. Teşekkürler

Coldriverin duasini bitirdim siea berkuncanda:) benide ekleyebilirsin her listeye hic sormana bile gerek yok okurum ben.

canımmm benim 2 gün şb.mdr.yoktu,ve bgn geldi..gelmesiyle iş yoğunlu bir arttıkı..akşama kdr bize rahat yok..:) o yüzden pek giremiyorum...
boş her fırrsatt , fotokopi çekerken,evrak imzalatmaya gdrk koridorlarda duamı okuyorum:) şu an itibariyle kızlar coldrivere 440 adet okudum,iş çıkışına kdr 1000 tamamlarım,
sonrada berkuna başlarım:)

...herkese iyi çalşmalar..

merhaba kızlarrr ..nasılsınız beni soracak olursanız ben sabahtan beri gözlerim dolu dolu geziyorumm..hem sevinçten hem üzüntüden kafası allak bullak olmuş ..gönlü karışmış bi vaziyetteyim..bu sabah işyerimdeki en samimi oldugum bi ablamın hamile oldugunu öğrendikk hem de ben sebeb oldumm buna onun adına cokkk sevındımm tabiki..çünkü 12 seneden berı istiyordu... olmuyordu sanmayın..ilk cocugunuda eşinin bi anlık gafletiyle bi kerede tutturmuş maşallah.. eşi istemiyordu kesinlikle ikna edemiyordu eşini ama işte allah tarafından hemde prez..korunurkenn (15 senedir bu şekilde eşi korunuyormus) yanii ve kesinlikle ihtimal vermiyordu hamile olabilecıgıne..ama işte ben biliyorum o benden 3-4 gun once adet olurdu bu ay benimde adetım karıstı yaa daha dogrusu adet olamadım biliyosunuzz.. oyuzden birazda gec ogrenmış oldukk çünkü kendısı aklının ucundan bile gecırmıyordu..ona sordum bu sabah ya dedım siz benden once olurdunuz filan tarıhe bı baktık 2 haftaa gecmısss..hemen dedımm teste gıdıyoruzzz ve sonuccc hamıle...ordan berıdırrr bende oda leyla oldukk..kendı 42 yasında hemde korunuyorr ..inanamadı mumkun degıl dedııı..
İŞTE kızlarrr buda banaa bir derss oldu..herşey Kader ..Yazı..alnına yazıldıysa o evlat senınn korunsan bile naparsan yapp..o gelıyor...ama o zmanı degılse ..kaderınde yazılan zamanda degılse...yada yoksa kaderınde...bizim gıbı boyle inicir kuru.. sogan suyu..amuda kalkma..yastık koymaa...naparsan yap olmuyorrrr. bir an gecmıse dondum baktımmm olması ıcın yaptıgım ugraslara baktımm hepsi gozumde oyle komık gorundulerkı...Ya ben 25 yasındayımm arkadasım 42...ben hergun full calısyorumm tutsun dyeee ama arkadsımm korunuyorrr yaaa nasılda tuttu...Ve ben bundan sonra herşeyı akınsına bırakmayı bebek dusuncesını kafamdan cıkarmaya karar verdimm.Yazgımı ..Kaderımıı yaşayacımmm..Kaderimde ne zmansaa o zman gelcekk bebeğimmm....Biliyorumki bu ablamınn bu zmanda hamile olması bile bana bi işaret cunku kac aydır hep ben gundemdeydımm hep benım hamileliğimi konusyor duk o hep benı teselli ediyordu..Rabbimin bunda bir Hikmeti vardır..Belkide onun duaları benimdeHamile kalmama vesile olacak Ancak Allah bilir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…